Şimdi Ara

AFYON DENİZLİ ARASİ TİPİ 2,5 SAATTİR YOLDA MAHSURUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet tuhaf ama nisan ayinda kardan yol kapandi .afyon denizli arasi sandikliya varmadan.bu taraflara gelecek olan varsa gelmesin.hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 9 Nisan 2015; 1:26:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun hocam, yakınlarınızda bir benzinlik vardır umarım.
  • Yok valla, ne polis ne karayollari. Sabaha kadar acsalar bari. Kar yagacagi hakkinda meteorolojinin uyarisi var halbuki.tedbir alinmamis.

• ne sert bi kış geçti ya hala bitmiyor izmirde bile hava buz gibi
  • Arabada votka bulunduruyormusun bilmem ancak ben olsam zor zamanlar için sakladığım votkamı içer
    Koltuğu yatırır uyurum

• Ciddimisin yavv hicbirsekilde gecis yokmu babam geliyo kamyonla gecilmezmi keciborlu civarindalarmis aradim

• Saat 23 ten beri afyon denizli yolu kapali.su an icin acilacak gibi durmuyor zayen polis afyondan ileri yolu kesmismis .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çevrede sizden başka mashur kalan varmı? umarım kısa sürede kurtarırlar siz ve diğer araç sürücülerini.
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    İstanbula gidis kapalimi yani polis tam nereyi kesmis siz hangi bolgede kaldiniz kar cokmu yagiyor

• İstanbula gidisi bilmiyorum, su an afyondan denizliye gidis kapali.cevremde onlarca kamyon araba vb var. Bekliyoruz. Arabayi ara ara calistirip isiniyorum.halen kar devam etmektr.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Mazotunuz var değil mi

• kara kış geri dönüyor diye haber vardı milliyette demek doğruymuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazotum dolu allahtan. Nasil istir anlamadim.yol yapmakla olmuyor is. Nisanda yol kapaniyorsa aralikta herhalde afet ilan ediliyor buralarda.

• Saat 12 den itibaren Izmirden Karabük E gelen abim de afyonda yolda kalmış. Kendisi kastamonuda asker ve askeri mülakatlar için gitmişti. Sabah teslim olmasi gerekiyo yetisebilirse.

• 3,5 saat oldu.

• Bende Afyon'da oteldeyim sabah 9 gibi Denizli'ye geçecektim ama yol kapandıysa o saate açılır umarım. Şimdi pencereden baktım hala kar yağıyor.

• Yok mu bir foto?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizliliyim hocam hava soğuk ama sadece yağmur var burada kar çok tutmadan açarlarsa sabaha ulaşırsınız inşallah
  • An itibari ile yol acildi.ama yollar tamamen buz sicaklik -2 derece. Dikkatli surun arkadaslar.

• Bende sinoptan bursaya gidiyorum boluya dogru kar ve sis var kisliklari da cikardik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.