Şimdi Ara

after effect projeyi tüm dosyaları ile nasıl kayd ederim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belgelerimden c den d den flash dan ordan burdan aldıklarımla projemi tamamladım.
    video olarak cıktı aldım

şimdi ilerde projeye tekrar girerim diye dosyaları ile beraber kayd etmek istiyorum.
    movie makerde falan oldugu gibi hani.
    afterde kulanılan herseyi bir yerde toplasın.
    ornegin cubase muzik programında bunun adı save proje dir.tüm kullanılan muzik dosyalarını 1 klasore toplar ve alıursınız baska pc de kulanırsınız.

böle uzatıyorum cunku cok acil ve öneml bekliyorum bulamadım :(

• ?
  • Bence çalışmanızda kullandığınız materyalleri baştan bir klasörde birleştirip yapsaydınız daha iyi olurdu. Şimdi materyalleri tek tek re-link yapmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Bence çalışmanızda kullandığınız materyalleri baştan bir klasörde birleştirip yapsaydınız daha iyi olurdu. Şimdi materyalleri tek tek re-link yapmak lazım.

ustm link nedir iblmiyorum ama standart hemen her programda olan özellik olan kayd ederken dosyaları ile bir dosyada kayd et seçenbrğini arıyorum.
    yani save proje gibi isimler oluyor genelde nerden bulabilirim bu tıklayacagım seyi.afterde yok değil heralde
  • ?
  • ?
  • ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ?
  • Save project özelliği AE'de yok, en azından cs4 sürümüne göre durum böyle.
    hidden nikli arkadaşın tavsiyesi, yapılabilecek tek çözüm yolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Save project özelliği AE'de yok, en azından cs4 sürümüne göre durum böyle.

teşekkürler.

hocam ayrıca şaka gibi bu.
    ben şimdi masaüstümde 175resim belgelerimde mp3 efektler c de farklı rsimler d klasorunden videolar biro cok sey var şlimdi 1 saniyelik iş save as proje iken bütün programlarda..AE de dediğiniz bu işlemi nasıl yapabilirim ?manuel yapcaz galiba.guvendim AE ye ve cok komik geldi baya geride imiş ya millet vallaha
    ben cocuktum cubase 2.0 da save as vardı.2013 yılında AE cs 6 da kaydetme yok hayret ya aklım almıyor..

neyse hocam nasılş yapcak kurtar beni sana zahmet hiç anlamıyorum cunku link ettirmke galiba.
    poroje acık suan napcam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdjcubase -- 10 Nisan 2013; 21:45:18 >

• Ya keşke olsa, çok faydalı, işlevsel bir özellik. Bazen ben de çalışma yaptıktan sonra aklıma geliyor, dosyaları proje dosyası ile aynı yere toplamayı.
    Gerçekten zor oluyor, dosyaları aynı yere topla sonra da tek tek dosyalara link ver, şeklinde. Dilerim yeni çıkaracakları versiyon da bu özelliiği eklerler, artık hemen hemen
    her grafik programın da standart olan bir özellik.
  • quote:

Ya keşke olsa, çok faydalı, işlevsel bir özellik. Bazen ben de çalışma yaptıktan sonra aklıma geliyor, dosyaları proje dosyası ile aynı yere toplamayı.
    Gerçekten zor oluyor, dosyaları aynı yere topla sonra da tek tek dosyalara link ver, şeklinde. Dilerim yeni çıkaracakları versiyon da bu özelliiği eklerler, artık hemen hemen
    her grafik programın da standart olan bir özellik.

ama dosyaların hepsini hatırlamıyorum hocam isimlerini bile ve cok karısık o sekilde yalasık 2 ayımı alır bir save as etmek.

hani dedim acaba program içersinden manuelde olsa yapılmıyormu illa isimleri resimleri yerini bilmem mi gerek suanda manuel save as proje için yandım vallaha bittim
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

Save project özelliği AE'de yok, en azından cs4 sürümüne göre durum böyle.

teşekkürler.

hocam ayrıca şaka gibi bu.
    ben şimdi masaüstümde 175resim belgelerimde mp3 efektler c de farklı rsimler d klasorunden videolar biro cok sey var şlimdi 1 saniyelik iş save as proje iken bütün programlarda..AE de dediğiniz bu işlemi nasıl yapabilirim ?manuel yapcaz galiba.guvendim AE ye ve cok komik geldi baya geride imiş ya millet vallaha
    ben cocuktum cubase 2.0 da save as vardı.2013 yılında AE cs 6 da kaydetme yok hayret ya aklım almıyor..

neyse hocam nasılş yapcak kurtar beni sana zahmet hiç anlamıyorum cunku link ettirmke galiba.
    poroje acık suan napcam :(

Selamlar bu özellik hemen hemen tüm programramlarda olduğu gibi After effectsde de var.

File/collect files yapıyorsunuz nereye ve neleri toplayacağını söylüyorsunuz. Olay bu kadar.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.