Şimdi Ara

Afrika mango plus 3 kutu sipariş verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demin best fm de reklamını duyduğum ürünün 3 kutusunu 30 lira olmak üzere siparişini verdim.Öneri ve görüşlerinizi alabilirim.Kullanan varmı acaba? birde ürünün orjinalliğini nereden araştırabiliriz ?

• İyi bilirdik kardeşim. İyi bilirdik...
  • 1 kutusu 60 lira olan şeyin 3 kutusunu nasıl 30 a aldın ? Bir bardak soğuk su içersin artık.
  • bilmem kampanyalıymış.Galiba çöpe atılacak ürünler göndercekler ama kargo gelince bir eczaneye sorarım artık kargoyu kapıda ödemeli gönderiyolar.teslim almazsam nolur acaba? iyice işkillendim bu durumdan
  • Gettiii gettti gettti gül gibi adam gittiii

Şaka bir yana benim bir arkadaş 2-3 hafta kullandıktan sonra hastanelik oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Rabbit -- 6 Temmuz 2012; 13:28:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golden7070

Gettiii gettti gettti gül gibi adam gittiii

Ciddimisin hocam ya.Hangi üründü kullandığı , nerden sipariş verdi acaba ?
  • Buraya bir sorsaydın almadan önce hocam, bu ürünün sahteleri varmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

quote:

Orijinalden alıntı: golden7070

Gettiii gettti gettti gül gibi adam gittiii

Ciddimisin hocam ya.Hangi üründü kullandığı , nerden sipariş verdi acaba ?

Altın çilek kullanmıştı ama bir farkı yok aynı ürünün ismini değiştirip değiştirip satıyorlar ayrıca kilo verdirmiyor aksine daha çok şişerek hastanelik oluyorsun

• Hocam hangisinin orjinal olduğunu bilen varsa söylesin diye açtım zaten konuyu.Eğer zaten sahte olduğunu kesin söyleyebilcek biri varsa ptt ile kapıda ödemeyi kabul etmeyip almayacağım ürünleri
  • Güncel.
  • ptt ile nasıl alıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

ptt ile nasıl alıyorsun?

Kapıda ödemeli sistem ile.
  • Vaybe bunlara inanan kişiler varmış hala.Adamlar harbiden nabza göre şerbet veriyor.
  • orjinal hologramlı 3 tanesini 24 den verirdim
  • sene olmuş 2012 hala bunlara para veren varya helal olsun millete ne diyim
  • Hocam mehmet öz felan tavsiye etmiş felan inandık kilo verelim diye aldık niye aşağıladınız bu kadar
  • hocam vücuduna dışarıdan madde alarak vericeğin kilolar ne kadar saglıklı olucak? onları geri almicakmısın? metbolizmana yazık değil mi? zaten aaz yiicek kadar iraden yoksa istersen 30 kilo ver, 2 aya geri alırsın.. ha yok iraden varsa, zaten öyle ilaçlara ihtiyacın yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

hocam vücuduna dışarıdan madde alarak vericeğin kilolar ne kadar saglıklı olucak? onları geri almicakmısın? metbolizmana yazık değil mi? zaten aaz yiicek kadar iraden yoksa istersen 30 kilo ver, 2 aya geri alırsın.. ha yok iraden varsa, zaten öyle ilaçlara ihtiyacın yok

Hocam zaten 181cm boyum 91 kilom var 11 kilo vermem lazım fakat spor yapmaya vaktim yok.Kilo vermek için öyle bir aciliyetim yok fakat yaz aylarında kilo problem oluyor.Tişörtten dışarı sarkan göbeğim ve memelerim olsun istemiyorum Deneme amaçlı aldım sadece .1 hafta kullanırım işe yaramadığını görürsem çöpe atarım

• Bunları cidden alan var mı ya, kazıktan başka birşey değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim arkadaşta kullanmıştı aslında ilk günler iyiydi sonralar enerjik olmaya başladı kendini çok iyi hissettiğini söyledi öldü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.