Şimdi Ara

Burger King veya MC Donald's İşe alır mı ? (yaş 16)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu yazın nakite ihtiyacım olduğu için çalışmaya karar verdim. yarın babamla burger king'e iş başvurusuna gideceğim yaşım 16 lise 3'e geçmiş bulunmaktayım sizce işe alırlar mı ? Birde aylık ne kadar veriyorlar asgari ücret yani 1300 lira alır mıyım ? full time çalışacağım mesailere falanda kalmak isterim. Yanımda götürmem gereken evraklar falan nelerdir ?

Çalışanlar veya bilgi sahibi olan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Oda Kokusu

Yerel bi kafeye bile zor alırlar, sakın deneme

neden peki ? yani 16 yaşında birisi için iş falan yok mu ? 17-18 falan mı olmak gerekiyor ?
    nüfus cüzdanı fotokopi,
    fotoğraf vs diye gidiyor

maaşlarını bilmiyorum ama çalışma saatleri farklı

gündüz 12 akşam 10 ya da gündüz 10 akşam 8 gibi karma bir sistem var.yemek sektörlerinde hep böyle,mağazalarda biraz daha farklı oda gündüz 10 akşam 6 ya da öğlen 2 akşam 10 gibi.yaşın dolayısıyla mağazalara almazlar seni ama depoda çalışmak istersen oralarada sorabilirsin ( gelen ürüne barkod,alarm,askı ya da indirimli fiyatla filan uğraşıyorlar ordakilerde )

POTANSİYEL TROLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damn2

quote:

Orijinalden alıntı: Oda Kokusu

Yerel bi kafeye bile zor alırlar, sakın deneme

neden peki ? yani 16 yaşında birisi için iş falan yok mu ? 17-18 falan mı olmak gerekiyor ?

İstediğin cevabı vermedim kardeş kusura bakma ama hiç 16 yaşında eleman görmedin dediğin yerlerde burda neden konu açıyon

Orijinalden alıntı: agonized

16 dolduranlar alınıyor mc e başvurabilirsin.

Çok teşekkür ederim 99 doğumluyum alırlar sanırım ilk burger king i deneyeceğim o daha yakın çünkü sonrada Mc e giderim. Birde acaba yaş 16 diye falan düşük ucret falan mı verirler acaba? Yani asgari ücret abilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damn2 -- 18 Haziran 2016; 0:38:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1300 vermisken kalici birini alirlar gibime geliyo
    Bence 800 felan anca verirler

• Burger king'e gittim en az 17 yaş alıyoruz dediler bende 99 lu olduğum için olur dediler fakat 3 ay için pek almıyoruz dedi sonrada müdüre sordu elaman o da siz yinede form doldurun biz seni arayabiliriz dediler. sizce ararlar mı ? her iş başvurusunda aynı şey mi oluyor ? birde gitmeden önce nerde oturduğumu falanda iyice öğrendiler ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damn2 -- 18 Haziran 2016; 23:19:50 >

Burger king'e gittim en az 17 yaş alıyoruz dediler bende 99 lu olduğum için olur dediler fakat 3 ay için pek almıyoruz dedi sonrada müdüre sordu elaman o da siz yinede form doldurun biz seni arayabiliriz dediler. sizce ararlar mı ? her iş başvurusunda aynı şey mi oluyor ? birde gitmeden önce nerde oturduğumu falanda iyice öğrendiler ne düşünüyorsunuz ?

Hocam basvuruyu nereye yapiyorsunuz mudurlemi gorusuyorsunuz

Orijinalden alıntı: ressi1

quote:

Burger king'e gittim en az 17 yaş alıyoruz dediler bende 99 lu olduğum için olur dediler fakat 3 ay için pek almıyoruz dedi sonrada müdüre sordu elaman o da siz yinede form doldurun biz seni arayabiliriz dediler. sizce ararlar mı ? her iş başvurusunda aynı şey mi oluyor ? birde gitmeden önce nerde oturduğumu falanda iyice öğrendiler ne düşünüyorsunuz ?

Hocam basvuruyu nereye yapiyorsunuz mudurlemi gorusuyorsunuz

evet şube müdürüyle görüşüyorsunuz
  • Gecen buralarda calisan bi arkadas yaza girerken basvurun %100 alirlar diyordu gidin subeye basvurun aninda alirlar cok eleman gerekiyor diyorlardi sbarro falan gibi markalarda daha az yorulursun varsa onlara bak

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • quote:

merhaba arkadaşlar

bu yazın nakite ihtiyacım olduğu için çalışmaya karar verdim. yarın babamla burger king'e iş başvurusuna gideceğim yaşım 16 lise 3'e geçmiş bulunmaktayım sizce işe alırlar mı ? Birde aylık ne kadar veriyorlar asgari ücret yani 1300 lira alır mıyım ? full time çalışacağım mesailere falanda kalmak isterim. Yanımda götürmem gereken evraklar falan nelerdir ?

Çalışanlar veya bilgi sahibi olan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum teşekkürler..

Hoş geldin arkadaşım alabilirler işe hayırlı olsun

• Alırlar ama her şubede elemana gerek olmuyor beni müdür başka şubeye göndermişti herhangi bir evrak götürmene gerek yok başta. Müdürü ikna etmen lazım ben birebir görüştüm birde okul başlayınca part time çalışıcam en azından haftasonu gelirim de yoksa almazlar kafana esince çıkarsın. Full time a asgari ücret verirler.

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • bugün burger king in avm şubesine telefon ettim adam kalıcı eleman lazım dedi bende öğrenciyim dedim o zaman olmaz dedi acaba gidip açık lisede okuyorum desem full time kalıcı olarak çalışacağım desem alacaklarını düşünüyorum. benim sorum; açık lisede okuyanlardan herhangi bir belge vb. tarzı bir şey istiyorlar mı ? yani yalan söylediğimi anlarlar mı ?

eylül de de okul başlayınca bahane uydurup çıkarım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.