Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şehir dışındayım en kısa sürede çeker koyarım.
    Ayrıca fanları Corsairlink indirip kurarak fanların hızını ayarlayabilirsin 800 RPM de işlerini oldukça iyi yapıyorlar ve olduça sessizler (ilk açılış hariç) ben fantezi olsun diye push/pull (4 fan) yaptım yine de sessizler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezgin6 -- 4 Ekim 2013; 0:35:54 >
  • bezgin6 kullanıcısına yanıt
    Hocam aldigim anakart kullanilmis ciktigi icin aldigim yere geri göndericem yarin ama ne olur ne olmaz dedim simdi Asus P8Z68 V/Gen3 ve 2600K ile deneyeyim ama 2 fanli sistemde bile bu kasaya takarken 4+4 pin kablonun üzerine gelip onu iyice sIkIstirmadan takilamayacagini anladim. En sonunda zar zor taktim ama yani resmen kablo ezildi. Siz hangi anakarti kullaniyorsunuz? Yani bana sanki 4 fan (fanlarin hepsi kasa icinde olacak sekilde) pek olmaz bu kasada gibi geldi Sizin sistemin bir fotosunu koyarsaniz takarken bana da fikir verebilirAyrica vidalardan birini takarken mi oldu bilemiyorum ama fanlarin vidalarindan biri resmen bosa dönüyor ve dogal olarak fanlar calisirken titresim yüzünden inanilmaz ses yapiyor. Fanlari tek tek durdurarak deneyince anladim ki sesin kaynagi o bosa dönen vida yüzünden sürekli titresen fanmis. Anakartla beraber yarin H100i de aldigim yere gidecek, sistemi toplamak haftaya kaldi artik

• RapscallioN kullanıcısına yanıt
    Tam arzu ettiğin görüntüler olmayabilir ama en azından bir fikir verecektir, telefonla ancak bu kadar çekebildim. Kasanın kenarlarına paralel olarak monte etmediğimi belirtmek isterim deliklere denk gelecek şekilde monte ettim. Fotoğraflarda da göreceğin üzere 4 fanda kasanın içerisinde. Kasanın üstündeki o meşhur köpek balıığı! görünümü veren açılıp kapata blldiğimiz kapağı, monte esnasında filtre edecek bir materyail (tül çorap, sineklik vb) üst tarafa vidalarla tutturmanı öneririm. Fotoğraflara dikkatle bakarsan kullandığım sineklik petek şeklindeki deliklerin arasından görünebilir.

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü
     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezgin6 -- 4 Ekim 2013; 13:01:28 >

Cok tesekkürler fotograflar icinYalniz 4+4 pin güc kablosunu sIkIstirmak zorunda kalmadiniz mi? Son fotografta öyle gözüküyor sanki ve bu benim anakartta problem oldu acikcasi

Edit: Mesajinizi dikkatli okuyunca paralel monte etmediginizi anladimO durumda problem olmaz benim icinde sanirimTekrar tesekkürler fotolar icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 4 Ekim 2013; 13:51:48 >

• X1 ile aranıza katıldım. Birazdan montaja girişicem

Ufak geldi gözüme, keşke x3 alsaymışım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 12 Ekim 2013; 14:24:23 >
  • X3 Devil RED daha çok hoşuma gittiği için seçimim ondan yana oldu ve tavsiye ederim.
    Bu arada şimdiden cümleten ''Bayramınız Mübarek'' olsun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpserkan -- 14 Ekim 2013; 18:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

Kasa bugün geldi teknobiyotik baya hızlıymış. Umarım memnun kalırım gerçi hangar gibi ama benim su soğutmayı nasıl kurucam bilmiyorum.radyatör ve pompa yerleri "?" kafamda.

Hocam kargo ne kadar tuttu?

• quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Kasa bugün geldi teknobiyotik baya hızlıymış. Umarım memnun kalırım gerçi hangar gibi ama benim su soğutmayı nasıl kurucam bilmiyorum.radyatör ve pompa yerleri "?" kafamda.

Hocam kargo ne kadar tuttu?

Beyazlarını görünce aklıma hep Starwars daki robot askerler geliyor :)

• Hocam aynısı ben aldım 10 gün falan oldu hayırlı olsun çok memnun kalacaksın hiç merak etme mükemmel bir kasa birde fanları tamamlayabilsem hangisini alacağımı bilemedim buraya da yazdım ama cevap veren bir arkadaş çıkmadı Aerocool Shark serisi alıcaktım ama içeri üfleyecek şekilde takılamıyormuş yanda ki şeffaf kapak ve egzos tarfında hiç fan yok öndeki fanın kablosu kısa onu da baplamadım sadece üstteki fan aktif şu an çok sessiz led ışıklar çok güzel kargo İstanbuldan İzmire 65 TL tuttu bnm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmuratsal

Hocam aynısı ben aldım 10 gün falan oldu hayırlı olsun çok memnun kalacaksın hiç merak etme mükemmel bir kasa birde fanları tamamlayabilsem hangisini alacağımı bilemedim buraya da yazdım ama cevap veren bir arkadaş çıkmadı Aerocool Shark serisi alıcaktım ama içeri üfleyecek şekilde takılamıyormuş yanda ki şeffaf kapak ve egzos tarfında hiç fan yok öndeki fanın kablosu kısa onu da baplamadım sadece üstteki fan aktif şu an çok sessiz led ışıklar çok güzel kargo İstanbuldan İzmire 65 TL tuttu bnm

Bilgiler için saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam benim H100i den cok irrite edici bir ses geliyor. Sesin kaynagi fanlar. Firmware güncelleme falan filan hepsini denedim ama degisen birsey yok. Internette millet ayni dertten bahsetmisler ama genelde eski versiondaki pwm olmayan fanlardan kaynakli demisler. 800-1000 rpm civarinda bile cok rahatsiz ediyor yani Bu tarz bir problem sizde var mi?

Sesin kaynagi kesinlikle pompa degil
  • Custom Curve ile kullanıyorum değerler fotoğraftaki gibi ses gece gürültüsüz ortamda duyuluyor ama kesinlikle kulağı tırmalayan veya rahatsızlık veren bir ses değil . Ekran kartı,güç kaynağı ve h100i üzerindekiler hariç 5 tane daha fan var.

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezgin6 -- 21 Ekim 2013; 0:32:38 >
    Hocam iyide sürekli düsük rpm de calismazsa ben gercekten rahatsiz oluyorum. Bundan önce Thermalright Archon kullaniyordum ve 1300 rpm de 140mm fani vardi. Canavar gibi performansi vardi, ayrica ses falan duyulmuyordu. Yani pisman oldum sivi sogutmaya gectigime. Bunlarin fanlari yüksek rpm de calismazsa performanslari iyi olmuyor, daha dogrusu hava sogutmalara göre ciddi bir farklari olmuyor. Corsair support firmware güncellemesi yapin dedi ve 1.0.7 sürümünün güncel olani oldugunu söyledi ama güncelleme birsey degistirmedi
  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    Bende düşük hızlarda oldukça başarılı. Çok fazla işlemciye yüklendiğim zamanlar da bile yüksek bir ses duymadım. Kulaklarım hassastır bunun haricinde senin fanlar da sıkıntı olabilir demekle yetinmekte istemiyorum ama tam anlamıyla bir çözüm de getiremiyorum. 4.4 Ghz de çalışan ısınmaya çok meyilli bir CPU ile sorunsuz kullanmaktayım önceki soğutucum olan XIGMATECH DARK KNIGHT 1283W dan oldukça üstün soğuk ve sessiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bezgin6 -- 21 Ekim 2013; 0:41:22 >
    Hocam senin islemci mi isinmaya meyilliBenim islemci oc olmadan bosta 30-32 derece 750-800 rpm iken fanlar. Gerci kasa yüzünden push-pull kullanamiyorum ama bakalim, biraz daha bakacagim ama alisamazsam geri gönderecegim
  • Beyaz kasa kullanan arkadaşlara sorum olacak, beyaz renkli kasa almayı düşünüyorum fakat sararma olmasında korkuyorum. Beyaz kasa alıpta rengi sararran var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

doğrudur bitmez ben bir aydır uğraşıyorum tasarladığım modu hala bitiremedim

Bir mod var.

Adam 2009 da başladı.

Kasım 2012 deki durum bu.

Aradan 14 tane video geçti ve yıl oldu 2013. Bu sene inşallah bitecek. 2009 dan beri takip ediyorum.

Adamın modu ne oldu bitmedi hala

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

doğrudur bitmez ben bir aydır uğraşıyorum tasarladığım modu hala bitiremedim

Bir mod var.

Adam 2009 da başladı.

Kasım 2012 deki durum bu.

Aradan 14 tane video geçti ve yıl oldu 2013. Bu sene inşallah bitecek. 2009 dan beri takip ediyorum.

Adamın modu ne oldu bitmedi hala

Bir ara Uygur kardeşlerin yayınlarında bir Cüneyt arkın göndermesi bölümü vardı. Her küçük parodi sonunda bitmez yazıyordu.

Onun gibi.

Bitmezzzz.

• Benim de kasanın üstü açma tuşu ve USB girişleri arızalandı akartok ile iletişime geçmeye çalışıyorum 20 dakika telefon bekledikten sonra kapatıyorlar kaç seferdir.Mail attım geri dönüşte yapmadılar acaba üst bölüm çıkıyor ya onu ayrı satarlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Benim de kasanın üstü açma tuşu ve USB girişleri arızalandı akartok ile iletişime geçmeye çalışıyorum 20 dakika telefon bekledikten sonra kapatıyorlar kaç seferdir.Mail attım geri dönüşte yapmadılar acaba üst bölüm çıkıyor ya onu ayrı satarlar mı ?

arkadaşım geçmiş olsun eğerki garantiden cevap gelirse yaptırırsan bidaha kasanın ön panelinde bulunan fan kontrollerini kullanmamanızı tavsiye ederim
    çünki o fankontrollerinde ciddi bi sorun var ben 2. kez yaptırdım ve son geldiğinde neredeyse 1 sene geçti hiç kullanmadım şimdi gayet rahatım umarım sorunun çözülür iyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.