Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam biraz geç olacak şimdiye olay btmiştir ama ben kendim şahsen taktım :D her türlü sığar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Evet beyler haftasonu kasayı temizlemeye karar verdim. Kasanın ön fanını süngre gibi bişeyle kapatmışlar filtre görevi görsün diye ama hava girişini engelliyordu çok pis onu falan söktüm. İşte fotolar.

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

Yukarda o petekli sacı kenarlarından kıvırıp sokmuşlar onu sökmek çok zor değilmiş. Şöyle kenarlarını kıvırıp çıkartıyoruz.

Bu şekilde çıkıyor;

Çıkarıp temizlemeye bile girişmedim attım çöpe o kısım şuan boş zaten 3 tane ızgara var arka arkaya bide arada süngre olunca hava falan girmiyor.

Buda genel iç temizlik vs sırasında aldığım fotolar ;

HOCAM ELİNE SAĞLIK TEMİZLİK YAPMIŞSINDA O KABLOLAR NE ÖYLE KABLO SAKLAMASI OLAN BİR KASADA ÇOK ÇİRKİN DURUYOLAR ONLARI ARKA TARAFA GEÇİR BENCE HEMEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_Kronos -- 27 Haziran 2013; 1:59:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_Kronos

Hocam biraz geç olacak şimdiye olay btmiştir ama ben kendim şahsen taktım :D her türlü sığar yani

Naail taktin fotolari yollar misin. Ben yamuk yumuk bagladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_Kronos

Hocam biraz geç olacak şimdiye olay btmiştir ama ben kendim şahsen taktım :D her türlü sığar yani

Naail taktin fotolari yollar misin. Ben yamuk yumuk bagladim

Alıntıları Göster
    Bazılarını geçiremedim ya zaten ekran kartına giden kabloları saklamaya gerek yok direk gidiyor. Birde yan kapaktaki 4 tane fanın kabloları saklanmıyor doğal olarak onlar biraz kalabalık yapıyor. Haftasonu tekrar gözden geçiririm.

@Gamer_Kronos

• quote:

Bazılarını geçiremedim ya zaten ekran kartına giden kabloları saklamaya gerek yok direk gidiyor. Birde yan kapaktaki 4 tane fanın kabloları saklanmıyor doğal olarak onlar biraz kalabalık yapıyor. Haftasonu tekrar gözden geçiririm.

@Gamer_Kronos
    bir şey soracam arkadaşlar bu x1 pretor kasasının üstte fan kontrolcüsü nasıl calısıyır dönderiyoruz her hangi bir değişme yok bizmi fark etmiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATX61

bir şey soracam arkadaşlar bu x1 pretor kasasının üstte fan kontrolcüsü nasıl calısıyır dönderiyoruz her hangi bir değişme yok bizmi fark etmiyoruz

Alıntıları Göster
    Bende Hydro Series™ H110 aldım bakalım nasıl monte edeceğim fotoları paylaşırım.Bayram arasına kalmazsa kargo yarın elimde olacak.
  • Arkadaslar merhaba bende 2 fanli xpredator kullaniyorum.fazladan fan takmak istiyorum overclockda yapacagim icin iyi bi hava akisi olmasi lazim.bi cok kisi 120mm fan takiyo neden 140mm onerilmiyo? Onun sogutmasi daha iyi olmaz mi.Bide corsairin high performance fanlari gercekten parasini hakedermi 2tane 120mm fan 75lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: vega55

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bendede aynı kasa var ön panelden gelen fan kontrol kablolarını nereye bağlayacağım bir müslüman yardım etsin :)
    anakart : Asus P9X79 DELUXE

Direk fanların 3 pinlik soketlerine takıyorsun FAN 1A falan yazan yerlere yani. Herhangi bir fana da molex bağla güç için tamamdır.

Fan 1 A ile başlayan 3 tane Fan 2 B ile başlayan 3 tane var ben ön fanı FanB2 ye bağladım Üst fanı Fan 1 A ya bağladım Doğru mu
    ayrıca ön panelden gelen bir kablo daha var üzerinde
    5V
    D-
    D+
    GND
    yazıyor deluxe kutusundan ona benzer mavi aparat çıktı ondada
    5V
    P-
    P+
    GND
    yazıyordu uclarını birleştirdim anakarta takacak yer bulamıyom acaba power reset kabolarını taktığım bölümemi takacağım yoksa üstte başka bir arkadaş usb kalbosu diye cevap vermiş anakartta usb girişine mi bağlayacağım

Fanların kablolarını nereye taktığın çok önemli değil. A grubundaki fanlara hangi fanı takarsan onları kontrol edersin, aynı şekilde B grubuda öyle. Ben öndeki 24cm fan'ı anakarta taktım. Üsttekinide anakarta taktım. Arka egzos u B grubuna bağladım yan kapaktaki 2 fanıda B grubuna bağladım. Diğer iki fan ise A grubunda. 24cm lik fanlar full devirde dönsede bişey olmaz ses yapmıyorlar ama ufaklar yapıyor. BU arada o soketleri en iyisi sen anakartın kitapçığından bak ben o şekilde bulup taktım montaj yaparken. Bende bilmiyorum tam olarak ne olduklarını.

anakat kitapçığında ön panelden gelen minik led power reset vs kabollarını taktığımız yerde de benzeri var fakat bendeki birleşik girişlerdeki ayrık
    bu bağsettiğim sistem ön panel girişleri

buda anakartın genel girişleri

Alıntıları Göster
    Bu ay içerisinde topladığım bilgisayar için bu kasayı aldım tek bir sorun çıkardı ekran kartı GTX 770 kasaya oturmamakta diretti bende kaba kuvvete başvurmak zorunda kaldım ne yazik ki.Soğutma ve kablo saklama konusunda iyi bir kasa olduğuda doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fautzin

Bu ay içerisinde topladığım bilgisayar için bu kasayı aldım tek bir sorun çıkardı ekran kartı GTX 770 kasaya oturmamakta diretti bende kaba kuvvete başvurmak zorunda kaldım ne yazik ki.Soğutma ve kablo saklama konusunda iyi bir kasa olduğuda doğru.

Alıntıları Göster
    Corsair H100i almayi düsünyordum ama vazgectim ve su anda SilverStone Tundra TD02 almayi düsünüyorum ama bu kasa ile problem yasatabilir diye korkuyorum cünkü 4 degil de 2 fan ile bile toplam kalinlik 70mm oluyor ve bu durumda anakartin isi borulariyla cakisabilir (yeni anakart alacagim ama daha hangisi olacagi belli degil, yani simdi ölceyim desem o da olmuyor)

Aranizda kullanan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Corsair H100i almayi düsünyordum ama vazgectim ve su anda SilverStone Tundra TD02 almayi düsünüyorum ama bu kasa ile problem yasatabilir diye korkuyorum cünkü 4 degil de 2 fan ile bile toplam kalinlik 70mm oluyor ve bu durumda anakartin isi borulariyla cakisabilir (yeni anakart alacagim ama daha hangisi olacagi belli degil, yani simdi ölceyim desem o da olmuyor)

Aranizda kullanan var mi?

Ben h110 kullaniyorum. Bi kac sayfa ustte benim resimler var. Net bi sekilde nasil yerlestirebildigim yaziyor. Ama gercekten cok zor. Mesela kasami sifirdan sokup takmaya mecalim asla yok. Olamaz da. O kadar eziyetli bi kurulumu var ki anlatamam. Aynen de dedigin gibi anakartin pasof sogutucu bloklarina degdiginden dolayi cok zor ve yamuk sogdirilabiliyor radyator.

• Eyvallah hocam, peki corsair H100i icinde ayni sey mi gecerli yoksa corsair h100i kesin olarak sigar diyebilir miyiz?
  • quote:

Eyvallah hocam, peki corsair H100i icinde ayni sey mi gecerli yoksa corsair h100i kesin olarak sigar diyebilir miyiz?

Sen kendin delik delersen sığar mı bilinmez. Anakartının soğutma kısımları önemli. Kasa genel olarak yukarı dogru bi anakart yerleştirmeye imkan verecek cinsten. Net bişey diyemem ama anakartın durumu müsaitse bence sığar..
  • Giderek soguyorum bu kasadan. Acikcasi su plastikler yüzünden hareket ettirince yada dokununca cart curt ses gelmesi zaten deli ediyordu, simdi birde bu derdimiz oldu...
  • quote:

Giderek soguyorum bu kasadan. Acikcasi su plastikler yüzünden hareket ettirince yada dokununca cart curt ses gelmesi zaten deli ediyordu, simdi birde bu derdimiz oldu...

Kasamı bu hale getirdim ve ben şu görüntüden gayet memnunum... Sıvı suputma da zateb bi kaç hafta uğraştırıyor sonra bakmıyorsunn bile belki de...
     Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

• Hocam gercekten güzel görünüyor, elinize saglikBen sanirim artik biraz daha düz ve daha az plastik kullanilan kasalara yönelecegim. Ah su soket degistirme olayim olmasaydi, direk degistirirdim kasayi
  • quote:

Hocam gercekten güzel görünüyor, elinize saglikBen sanirim artik biraz daha düz ve daha az plastik kullanilan kasalara yönelecegim. Ah su soket degistirme olayim olmasaydi, direk degistirirdim kasayi
    Hocam H100i takilmis halinin 1-2 fotosunu koyabilirsen sevinirim
  • quote:

Hocam H100i takilmis halinin 1-2 fotosunu koyabilirsen sevinirim
    başarılı bir çalışma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

Eywallah sagolasin

• quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

Eywallah sagolasin

Alıntıları Göster
    Şimdi arkadaşlar öncelikle herkese merhaba biraz önce yukarıda fatz kardeşimizin satmış olduğu beyaz kasayı satın aldım. Şimdi sizlere sorum şu bu kasaya alacağım fan konusunda ve fan kontrolcü montajı konusunda bana yardımcı olurmusunuz ??? Tavsiye edeceğiniz fan hangisi olur ???

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/aerocool-shark-14cm-kirmizi-led-li-devil-red-edition-kasa-fani.html

Ben bu fanı tercih etmek istiyorum ama sizce doğru bir seçim olur mu ? Fan kontrolcüye bu fanı bağlayıp kontrol sağlayabilirmiyim?
    Sizin tavsiye edeceğiniz başka fanlar var mı?

Anakartım Asus M5A97
    İşlemcim AMD Phenome X6 1055T 2,9 Ghz
    İşlemci Soğutucu Thermaltake Frio ADvanced
    Ram Kingston HyperX 4Gb DDR3
    Ekran Kartım Sapphire HD 7970 384 Bit 3Gb
    HDD WD 1 TB 64 Mb Cache Sata II

Birde klübe kayıt olmak istiyorum... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmuratsal -- 3 Ekim 2013; 14:28:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmuratsal

Şimdi arkadaşlar öncelikle herkese merhaba biraz önce yukarıda fatz kardeşimizin satmış olduğu beyaz kasayı satın aldım. Şimdi sizlere sorum şu bu kasaya alacağım fan konusunda ve fan kontrolcü montajı konusunda bana yardımcı olurmusunuz ??? Tavsiye edeceğiniz fan hangisi olur ???

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/kasa-fani/aerocool-shark-14cm-kirmizi-led-li-devil-red-edition-kasa-fani.html

Ben bu fanı tercih etmek istiyorum ama sizce doğru bir seçim olur mu ? Fan kontrolcüye bu fanı bağlayıp kontrol sağlayabilirmiyim?
    Sizin tavsiye edeceğiniz başka fanlar var mı?

Anakartım Asus M5A97
    İşlemcim AMD Phenome X6 1055T 2,9 Ghz
    İşlemci Soğutucu Thermaltake Frio ADvanced
    Ram Kingston HyperX 4Gb DDR3
    Ekran Kartım Sapphire HD 7970 384 Bit 3Gb
    HDD WD 1 TB 64 Mb Cache Sata II

Birde klübe kayıt olmak istiyorum... :)

Alıntıları Göster
    Corsair h100i kullanan arkadaslar, bu fanlarin sesine nasil dayaniyorsunuzEn düsük devirde bile rahatsiz ediyorPompa gayet sessiz ama fanlar adami öldürüyor

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.