Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun yeni kasanız gerçekten güzelmiş hoşuma gitti..
  • gerçekten çok güzel bir kasaya sahipsiniz hayırlı olsun
  • hayırlı olsun güzel bir kasa gerçekten
  • Herkeze iyi dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Öncelikle Hayırlı olsun. İnceleme çok iyi olmuş. Kasanın tasarımı ve kullanımı gayet iyi görünüyo. Soğutma performansıda gayet iyi.. İnceleme için teşekkürler.
  • Güzel kasa şimdiki aklım olsa bunu alırdım.
  • yenı kasan hayırlı olsun dostum merak ettıgım 7 tane fan var max devırde ses nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

yenı kasan hayırlı olsun dostum merak ettıgım 7 tane fan var max devırde ses nasıl

kasan hayırlı olsun süpermiş..
    güle güle kullan..

ses durumunu bende merak ettim..

saygılar.
  • Ses durumu çok garip
    Tüm fanları fan kontrolcüye bağladım ve fanlar en düşük devirde iken yavaş yavaş tam devire çıkardığımda sanki uçak kalkıyormuş gibi bir his uyandırıyor
    Eğer fanları tam devirde çalıştırıp internette gezecekseniz o sesde durulmaz.Ancak oyun oynarken kesinlikle duymuyorsunuz sesi.Zaten makinesine overclock yapıcak adam masaüstündeyken sistem boşta olacağından fan devrini düşürüp, oyundayken fanları tam devire çıkaracağından fanların sesinin bir sorun oluşturacağını zannetmiyorum.
  • çok güzel bir kasaymış hayılı ugurlu olsun görüntüsü güzel tek begenmedgim yönü yan kapaktaki fanların filtresi olmaması tozdan nfret ediyorum da :D
    bu arada öndeki fan çalışmıyomu öndeki görüntüde led yanmıyodu da merak ettim ? bilgilendriseniz sevinirm...
  • :)
    Öndeki fan çalışıyor ancak önündeki kalın bir tabaka olduğundan ışık sızması oluşmuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

çok güzel bir kasaymış hayılı ugurlu olsun görüntüsü güzel tek begenmedgim yönü yan kapaktaki fanların filtresi olmaması tozdan nfret ediyorum da :D
    bu arada öndeki fan çalışmıyomu öndeki görüntüde led yanmıyodu da merak ettim ? bilgilendriseniz sevinirm...
  • hadi ya..keşke şeffaf bişi olsaydı...peki yan fanlrın yeri (yani camı) sökülebilyomu oraya pelxi kestirip kullanabilirimyiz ? bir de tavana 2 tane 120 lik yada 140 lık fan takılma olayı var mı ? yoksa sadece üstündeki fan mı takııyor ? bilgilendirme için tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 17 Kasım 2010; 0:47:04 >
  • Yok hayır fan şeffaf zaten.Önündeki mesh panel nedeniyle ışık sızıntısı oluşmuyor.
    Yan pleksi içinde evet kolayça sökülebilcek bir yapıyasahip.Gerekli çentikler çıkarııldığında pleksi rahatlıkla yerinden çıkacaktır.
    Önümüzdeki günlerdeki tavandaki fana led taktırmak için fanı sökücem.Söktüğümde fan opsiyonu hakkında netbir bilgi verebilirim.
  • çk saolun bilgilendridiginiz için çok tşkler takipdeyim daha fazla foto bekliyorum:) birde tavan hakında bilgi bekliyorum kolay gelsin..
  • Çok güzel bir kasa gerçekten fiyatıda uygun. Emeğinize sağlık
  • haf x in yerine düşündüğüm bir kasa teşekkürler inceleme için
  • Hayırlı olsun. İnceleme taze taze dumanı üzerinde tütüyor.
  • İnceleme çok güzel teşekkürler sayenizde detaylarını görüp sipariş ettik bakalım teknobiyotik kac güne gönderecek.

Edit:Ayın 22sinde gece 10 sularında teknobiyotik firmasına havale yaptım ertesi gün kargoya verildi ürün bugün elime ulaştı gercekten harika kasa almak isteyen arkadaslara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquana -- 24 Kasım 2010; 23:41:42 >
  • biraz dah foto eklerimsiniz yan kapagın ayrıntıları falan ust fanlar bir de...
  • Yan kapataki ızgara yapısı hava geçişini zorlaştıracak şekilde. Bu durum özellikle fan içeri hava çekecek şekilde monte edildiğinde fan yaprakları montaj yüzeyine çok yakın olacağından fanların gürültülü çalışmasına ve hava akışının normalde mümkün olanın çok altına inmesine sebep olur. Heleki fan 4 adet ise gürültü katlanılmaz olabilir. Pleksiye kısıtlı alana sahip kanallar açmak yerine tel ızgara konulması ve fanlar eğer içeri hava çekecek ise montaj yüzeyine 0 yapışacak şekilde değil, arada bir miktar boşluk kalacak şekilde monte edilmesi gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 22 Kasım 2010; 15:20:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.