Şimdi Ara

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.091
Cevap
11
Favori
121.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dday57

quote:

Orijinalden alıntı: ALPER31

quote:

Bu üçünü o kadar çok araştırdım, baktım ve incemelerini okudum ki 3'ü de mükemmel bence

Sen özellik olarak bakıyorsan HAF X daha kaliteli parçalı ve daha özellikli, işte ekran kartı için özel hava bölmesi vs., görüntü için bakıyorsan (bence) Aerocool Xpredator çok iyi, thermaltake'den soğudum açıkçası bu iki kasa ile karşılaştırılmıyor bile, gerçi çoğu insan HAF X ile de Xpredator'ü karşılaştırmıyor Sonuç olarak bence hangisini alırsan al pişman olmazsın

ilgin için teşekkürler... xpredatorde ekran kartlarını tutmak için mandallar var bunu haf x de göremedim sanırsam bunun haf x te olmaması büyük bir eksik mi sizce görüntüye o kadar bakmıyorum açıkçası zira aldığım lanet dark falconuda arkadaşım görüntüsüne bakmış ben de ona bakarak almıstım haf x tank gibi duruyor gerçekten ağırlıgından belli zaten dediğim gibi o mandallar çok büyük eksık mi ???

mandal yok ama vida var yani tabi büyük kolaylık ve metal değil, sonuçta sıkıca tutuyor ama büyük eksiklik değil bence tabi dediğim gibi bu ne aradığına da bağlı kasada

aradığım şunları ferah bir ortama kavusturmak iyi bir odada barınsınlar abiisi

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dday57

quote:

quote:

Bu üçünü o kadar çok araştırdım, baktım ve incemelerini okudum ki 3'ü de mükemmel bence

Sen özellik olarak bakıyorsan HAF X daha kaliteli parçalı ve daha özellikli, işte ekran kartı için özel hava bölmesi vs., görüntü için bakıyorsan (bence) Aerocool Xpredator çok iyi, thermaltake'den soğudum açıkçası bu iki kasa ile karşılaştırılmıyor bile, gerçi çoğu insan HAF X ile de Xpredator'ü karşılaştırmıyor Sonuç olarak bence hangisini alırsan al pişman olmazsın

ilgin için teşekkürler... xpredatorde ekran kartlarını tutmak için mandallar var bunu haf x de göremedim sanırsam bunun haf x te olmaması büyük bir eksik mi sizce görüntüye o kadar bakmıyorum açıkçası zira aldığım lanet dark falconuda arkadaşım görüntüsüne bakmış ben de ona bakarak almıstım haf x tank gibi duruyor gerçekten ağırlıgından belli zaten dediğim gibi o mandallar çok büyük eksık mi ???

mandal yok ama vida var yani tabi büyük kolaylık ve metal değil, sonuçta sıkıca tutuyor ama büyük eksiklik değil bence tabi dediğim gibi bu ne aradığına da bağlı kasada

aradığım şunları ferah bir ortama kavusturmak iyi bir odada barınsınlar abiisi

Tamam işte, 3 kasayı da tercih edebilirsin, gerçi bilmiyorum böyle söyleyince yardımım dokunuyor mu ama için rahat etsin, bana sorarsan XPredator ile HAF X arasında tercih yap (ben yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı XPredator'ü seçtim) ama ikisi de Full Tower yani senin parçalara 3 oda 1 salon gibi gelecek inan bana hem de balkonlu Bu arada dikkat et, yeni almayı düşündüğün kasaların hepsinde kablo saklama bölmesi yer alıyor (daha doğrusu kablo kasanın sağ tarafında kalıyor ama, kablo geçirme bölmesi desek daha doğru, ne deniyordu şimdi aklımdan gitti bir anlık), dolayısı ile kablo sorunun olmayacak bu da kasa içi hava akışını dengeleyecek hatta arttıracak, bu sayede ekran kartı, işlemci vs gibi parçaların (özellikle işlemcin çok ısınıyordur çünkü intel'in stock fanını kullanıyorsun) daha iyi soğudukları için daha performanslı çalışacaktır

• İncelediğim kadarıyla Xpredator'da reset tuşu bulunmuyor. Peki bilgisayarın kitlendiği ve ctrl+alt+delete kombinasyonunun işe yaramadığı durumlarda resetleme işlemini nasıl yapıyorsunuz?
  • Prizi çek tak gitsin
  • En kısa sürede harika bir reset tuşu ayarlayacağım kasaya Şu anda düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

İncelediğim kadarıyla Xpredator'da reset tuşu bulunmuyor. Peki bilgisayarın kitlendiği ve ctrl+alt+delete kombinasyonunun işe yaramadığı durumlarda resetleme işlemini nasıl yapıyorsunuz?

kasa tasarlanırken herhalde odaya adriana lima girmiş mühendislerin aklını almış garip gerçekten sen 3+1 ev gibi kasa yap reset tusu koyma..bu arada burda da belirtmiştim bu kasa ile haf x arasında kaldıgımı kararım haf x ten yana kullanıyorum bilginize
  • power dümesi üzerinden olabilirmi? bana o düğme sanki gereğinden fazla ileri gidiyomuş gibi geldi birde hafifçe basıp açıp yada kapatıyorum. reset power butonunu iyice bastırarak atılıyo olabilirmi? şuanda deniyemicem müsait bi arkadaş denerse sonuçları paylaşsın :D
    kasa geldi bu arada hakikaten çok sağlam kasa

inceleme vesilesiyle beni gazladığı için @Xallez e tekrardan teşekkür ederim
  • Bu arada reset olayını bu kadar büyütmenin anlamı yok arkadaşlar. Zaten açma tuşuna 3 4 saniye basılı tuttuğunuzda pc kapanmış oluyor. Geri bastığınızda açılacak zaten. Sadece 3 4 saniye zaman kaybı söz konusu.
  • :) Hayırlı olsun hocam kasan güle güle kullan.
    Reset butaonu konusunda ki teorin malesef yanlış :) Çünkü zaten kasanın ön panelinden çıkan anakart bağlantı kablolarında reset kablosu bulunmuyor.Sadece power butonunun kablosu geliyor yukardan.Bu nedenle power tuşuna yarım basma olayı işe yaramayacaktır.
    quote:

Orijinalden alıntı: freemen41

power dümesi üzerinden olabilirmi? bana o düğme sanki gereğinden fazla ileri gidiyomuş gibi geldi birde hafifçe basıp açıp yada kapatıyorum. reset power butonunu iyice bastırarak atılıyo olabilirmi? şuanda deniyemicem müsait bi arkadaş denerse sonuçları paylaşsın :D
    kasa geldi bu arada hakikaten çok sağlam kasa

inceleme vesilesiyle beni gazladığı için @Xallez e tekrardan teşekkür ederim

• Reset butonu olmadığı için bu konuda nasıl bir çözümümüz olduğunu soran arkadaşlar olmuş.En azından kendi çözümümü paylaşmam gerekirse, zaten gelişmiş pek çok anakart ve orta düzey bazı anakartların üzerinde güç ve reset tuşları bulunuyor.Benimki de bunlardan biri.Pc kitlenirse, ki henüz öyle bir durum olmadı açar kapağı reset tuşuna basarım çok zor bir iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Reset butonu olmadığı için bu konuda nasıl bir çözümümüz olduğunu soran arkadaşlar olmuş.En azından kendi çözümümü paylaşmam gerekirse, zaten gelişmiş pek çok anakart ve orta düzey bazı anakartların üzerinde güç ve reset tuşları bulunuyor.Benimki de bunlardan biri.Pc kitlenirse, ki henüz öyle bir durum olmadı açar kapağı reset tuşuna basarım çok zor bir iş değil.

Dostum kapağı açmana ne gerek var yahu Basılı tut power tuşuna 3 4 saniye kapansın pc . Sonra geri açarsın olur biter.
    Bu arada şuna benzer bir reset butonu ekleyeceğim kasaya  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 2 Aralık 2010; 0:38:04 >

• Selam arkadaşlar, gece gece kasaya bakarken birde ne göreyim kasanın sağ tarafında küçük bir delik var Acaba üretim hatasımıdır yoksa sizdede varmı?

• O yönteme pek güvenmiyorum açıkçası.Gecenin bu saati açıklaması çok uzun sürer ama bu yöntemin kapasitörlere zarar verdiğini düşünüyorum.
    Reset tuşuna gelirsek ;
    Yani bence kasanın orjinalliğini bozmaya hiç gerek yok.Zaten şu siteye üye olan kullanıcıların bir çoğu öyle veya böyle pc den az çok anlıyor.Ve ben pc kullanmasını bilen bir insanın kolay kolay pc sinin donmayacağını düşünüyorum.Bu yüzden bence hiç gerek yok.Ne kasanın orjinalliğini bozmaya değer,ne de uğraşmaya.Tabi karar genede senindir.
    quote:

Orijinalden alıntı: -ExTReMe-

quote:

Reset butonu olmadığı için bu konuda nasıl bir çözümümüz olduğunu soran arkadaşlar olmuş.En azından kendi çözümümü paylaşmam gerekirse, zaten gelişmiş pek çok anakart ve orta düzey bazı anakartların üzerinde güç ve reset tuşları bulunuyor.Benimki de bunlardan biri.Pc kitlenirse, ki henüz öyle bir durum olmadı açar kapağı reset tuşuna basarım çok zor bir iş değil.

Dostum kapağı açmana ne gerek var yahu Basılı tut power tuşuna 3 4 saniye kapansın pc . Sonra geri açarsın olur biter.
    Bu arada şuna benzer bir reset butonu ekleyeceğim kasayahttp://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=34859

• Selamlar. Endişelenecek birşey yok bendede var  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü
  • Hayır hocam üretim hatası değil aynı durum benim kasada da mevcut.O deliğin arka kısmında zannediyorum ön panelin iskelete tutunmasına yarayan kıskaçlar bulunuyor
    quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

Selam arkadaşlar, gece gece kasaya bakarken birde ne göreyim kasanın sağ tarafında küçük bir delik var Acaba üretim hatasımıdır yoksa sizdede varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 2 Aralık 2010; 0:44:22 >
  • quote:

Selamlar. Endişelenecek birşey yok bendede var  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

quote:

Hayır hocam üretim hatası değil aynı durum benim kasada da mevcut.O deliğin arka kısmında zannediyorum ön panelin iskelete tutunmasına yarayan kıskaçlar bulunuyor

Teşekkürler Kasanın her noktasını incelemeye devam

• Kesinlikle
    quote:

Orijinalden alıntı: Psychø

Teşekkürler Kasanın her noktasını incelemeye devam

• quote:

O yönteme pek güvenmiyorum açıkçası.Gecenin bu saati açıklaması çok uzun sürer ama bu yöntemin kapasitörlere zarar verdiğini düşünüyorum.
    Reset tuşuna gelirsek ;
    Yani bence kasanın orjinalliğini bozmaya hiç gerek yok.Zaten şu siteye üye olan kullanıcıların bir çoğu öyle veya böyle pc den az çok anlıyor.Ve ben pc kullanmasını bilen bir insanın kolay kolay pc sinin donmayacağını düşünüyorum.Bu yüzden bence hiç gerek yok.Ne kasanın orjinalliğini bozmaya değer,ne de uğraşmaya.Tabi karar genede senindir.

Dostum orjinalliği neden bozulsun ki ? Bu arada bilinçli kullanıcı yada bilinçsiz donma sorunları illaki başa gelicektir. Fakat böyle bir kasayı alan kişinin amacı az da olsa o.c olacağı için bu konuyla ilgilenen ben ve benim gibi arkadaşlarda donma vs. kilitlenme sorunları olacağından ''reset'' tuşunun olması şart diye düşünüyorum. Neyse bakalım sizlerle paylaşacağım en kısa sürede. Reset tuşunu koymayı düşündüğüm yeri seçmeye çalışıyorum burası nasıl olur sizce ? Sarı renk ile 2 yer işaretledim bunlardan birine yapmayı düşünüyorum.
    >>>  Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü

• quote:

quote:

O yönteme pek güvenmiyorum açıkçası.Gecenin bu saati açıklaması çok uzun sürer ama bu yöntemin kapasitörlere zarar verdiğini düşünüyorum.
    Reset tuşuna gelirsek ;

Dostum orjinalliği neden bozulsun ki ? Bu arada bilinçli kullanıcı yada bilinçsiz donma sorunları illaki başa gelicektir. Fakat böyle bir kasayı alan kişinin amacı az da olsa o.c olacağı için bu konuyla ilgilenen ben ve benim gibi arkadaşlarda donma vs. kilitlenme sorunları olacağından ''reset'' tuşunun olması şart diye düşünüyorum. Neyse bakalım sizlerle paylaşacağım en kısa sürede. Reset tuşunu koymayı düşündüğüm yeri seçmeye çalışıyorum burası nasıl olur sizce ? Sarı renk ile 2 yer işaretledim bunlardan birine yapmayı düşünüyorum.

Aerocool Xpredator Kullanıcıları kulübü Bunun gibi birşey takıcaksanız işaretlediğiniz yerlerde pek güzel durmaz bence ama illaki oralardan bir yere takıcam diyorsanız xpredator yazısının altında güzel durabilir.Ama bu benim şahsi görüşüm senin gözüne neresi güzel geliyorsa oraya takmalısın bence

• Yani illa reset butonu koymak istiyorsan o üstte gösterdiğin buton aşırı çirkin durur orda.Öyle bir buton kullanacağına mikro swich kullanırsan çok daha kullanışlı olur.Tarif etmem gerekirse mikro swich çok ufak anahtarlama elemanlarıdır ve hiç öyle göze batacak bir yapıları yoktur.Tam o xpredator yazısının altına bu iş yapılabilir.Xpredator yazısının altına 3,3 mm matkap ucu ile delik açıp, altına swich i yerleştirdiğinde hem göze batmaz hemde buton yuvanın biraz içerisine konumlandırlacağından yanlışlıkla elinin çarpmasıyla vs reset atma sorunuda olmaz.
    quote:

quote:

Reset tuşuna gelirsek ;

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.