Şimdi Ara

Advanced SystemCare 7 PRO lisansı 180 gün ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://sharewareonsale.com/s/advanced-systemcare-pro-sale

download now tıkladıktan sonra mail adresini girin lisans key sonraki sayfada yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrganikYazar -- 23 Eylül 2014; 11:31:45 >

• Tesekkurler lisansim bitmisti yana döne arıyodum bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp
  • Ssd çıktı bu programlara gerek kalmadı

• ne işe yarıyor bu program doğrusu bedava işe yaramasada dursun bir kenarda
  • Ne zaman kursam şu programı hep bilgisayar cavlağı çekti bir ben miyim muzdarip :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

http://sharewareonsale.com/s/advanced-systemcare-pro-sale

download now tıkladıktan sonra mail adresini girin lisans key sonraki sayfada yazıyor

Direkt olarak keyi yazarsanız ortak kullanım olduğundan sorun olmaz daha verimli olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonevil

Ne zaman kursam şu programı hep bilgisayar cavlağı çekti bir ben miyim muzdarip :)

al benden de o kadar, pc bi afalliyo sonra surekli calistirmazsan agirlasiyo epey, bana calisma prensibi; once yavaslatip sonra hizlandirip hizlaniyormus havasi vermekmis gibi geliyo :)))

• bende kapıyorum konuyu açan arkadaşa teşekkkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler. aslında korsan olarak kullanıp sildiğim bir program bilgisayarımı çökertmişti ama beleş olunca dayanamıyor insan
  • Teşekkürler.
  • pc niz bu programdan medet umacak hale gelmişse format yakındır, bu program da işi hızlandırır. işe yarayanını görmedim 20 yıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

pc niz bu programdan medet umacak hale gelmişse format yakındır, bu program da işi hızlandırır. işe yarayanını görmedim 20 yıldır

+
  • Her zaman google ile bu programın aktif keyini bulabilirsiniz kampanya falan palavra bu program ücretli ancak ücretsiz gibi birşey + çöp
  • Programların cache kayıtlarını sildiği için bilgisayarı yavaşlatıyor gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.