Şimdi Ara

ADSL paylaşımına yasak geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zengin, yaptığı açıklamada, bir ADSL hattı ile birçok eve hat çekildiğini kaydederek vatandaşların buna izin vermemesi gerektiğini ifade etti.

Aboneleriyle yaptıkların sözleşmelerde, bunun yasal olmadığının belirtildiğini ifade eden Zengin, şunları söyledi:

''ADSL hattı paylaşımı yapan abonelerimizin sözleşmelerini iptal ediyoruz. Şu ana kadar bununla ilgili yasal yola başvurduğumuz herhangi bir vaka gelişmedi. Kurum olarak bunları hukuki boyuta taşımadık. Zaten kurum olarak, ADSL ile ilgili birçok uygun kampanya yapıyoruz ki, insanlar evlerine internet bağlatabilsinler diye. Bu yola başvurmalarına gerek olmadığını düşünüyoruz.''

-''HATTINIZI PAYLAŞTIĞINIZ İNSANLARIN İNTERNETTE NELER YAPTIĞINI BİLEMEZSİNİZ''-

Vatandaşların ADSL hattı paylaşımına izin verdikleri zaman, gelebilecek her türlü olumsuz şeyi baştan kabul ettikleri anlamına geldiğini kaydeden Zengin şöyle devam etti:

''Kurum olarak vatandaşlarımızı uyarıyoruz. İnternette suç oranları arttı ve eğer ADSL paylaşımına izin veriyorsanız, hangi zorluklarla karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Komşunuza, arkadaşınıza sizin IP numaranızla internete bağlanmasına izin veriyorsunuz ama güvendiğiniz insanların internette neler yapacağını bilemezsiniz. Bunu kontrol etmeniz ya da tehlikelerin önüne geçmeniz mümkün değil. Ve karşıdaki kişi internette yasal olamayan bir iş yaptığında, yasak sitelere girdiğinde hukuki bir olayın meydana gelme olasılığı çok yüksek. Çünkü sadece sizin kullanmanız için verilen hattı başkalarının da kullanmasına izin verme gibi bir hakkınız zaten bulunmamakta.''
    AA

• ee ozaman ınternetcafecıler napacak bakalım
    D.H'den ALIŞ VERİŞ YAPTIKLARIMIZ:\ HalimC, MAG, Meneme2002, happyyboy, hatttori, soulflymax, Emrah_Tr, mendiss, COMİSER, ankaacan, brtana, _tatar_, olivier_kahm,ugurcetin19, kut, arsoy, tracy, red a!ert, icebergmetii,Mene,msortunc, Ser_Tar, Erwin, Uzaktan Kumandan, smiley28, amddma, akarast, remal, ozgboy, muratremix, will06, billyjean, olemp
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavyepc.com

ee ozaman ınternetcafecıler napacak bakalım
    bize bisey olmaz
    saka bi yana bunları faturanın yanında brosur olarak yolladılar ya zamanında,orda bi ibare vardı: "interneti paylasırsanız bilgisayarınıza virus girer" diye.gercekten hatta yaw sanki cocuk korkutuyolar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penkala -- 16 Mayıs 2007; 22:40:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: penkala

bize bisey olmaz
    saka bi yana bunları faturanın yanında brosur olarak yolladılar ya zamanında,orda bi ibare vardı: "interneti paylasırsanız bilgisayarınıza virus girer" diye.gercekten hatta yaw sanki cocuk korkutuyolar ya

Alıntıları Göster
    yaaa netımı bırıyle paylasıosam o benım en yakın dostlarımdan yada akrabalarımdan bırıdır guvendıgım kısıdır ortagımdır benım:D ne yaptıgınıda cok ıyı bıldıgım bı kısıdır oda benım naptıgımı bılır bu kadar basıt..

• quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

yaaa netımı bırıyle paylasıosam o benım en yakın dostlarımdan yada akrabalarımdan bırıdır guvendıgım kısıdır ortagımdır benım:D ne yaptıgınıda cok ıyı bıldıgım bı kısıdır oda benım naptıgımı bılır bu kadar basıt..

Alıntıları Göster
    valla bizim koalisyon vardı. yaklaşık 12 kişilik. sonra aramızda anlaşmazlık çıktı. 2şer 3er aldılar. birisi şikayet etmiş kim ettiyse artık. telekomdan gelip hepsini iptal etmişler. ben de tek almak zorunda kaldım. kotalı kullanacaz ama ne yapalım alışırız. paylaşacaklara tavsiye interneti paylaştığınızı kimseye söylemeyin. insanoğlu işte arada çiğ süt emmişler çıkabiliyor

Fuzuli

• quote:

Orijinalden alıntı: klavyepc.com

quote:

Orjinalden alıntı: klavyepc.com

kafecilerin bir anlaşması olmalı lazım. gerçi oldugunu hiç zannetmiyorum ama PeaCe SeLLs arkadasın dediği gibi paylasım yapıldıgı zaman kimseye söylelemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

valla bizim koalisyon vardı. yaklaşık 12 kişilik. sonra aramızda anlaşmazlık çıktı. 2şer 3er aldılar. birisi şikayet etmiş kim ettiyse artık. telekomdan gelip hepsini iptal etmişler. ben de tek almak zorunda kaldım. kotalı kullanacaz ama ne yapalım alışırız. paylaşacaklara tavsiye interneti paylaştığınızı kimseye söylemeyin. insanoğlu işte arada çiğ süt emmişler çıkabiliyor

Alıntıları Göster
    Hocam sizinn süpermiş yaa 12 kişiii kaç hızdıı

Ama sonu iiyii olmamışş ayıp etmiş..
    quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy frog

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crazy frog

quote:

12 kişi 512 kullandık. hesaplasan adam başı 56k bile düşmüyor. başta 6-7 kişiyle giriştik bu işe. sonra switch falan bağlamış bunlar her isteyene vermişler. ee bi laf vardır nerde çokluk orda b.kluk diye. bizimki de o hesap oldu.
    ha bi tavsiye daha 3 ten fazla kişiyle paylaşmayın.

Güzin Abla gibi hissettim birden kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 17 Mayıs 2007; 1:20:44 >

Fuzuli

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Orjinalden alıntı: crazy frog

quote:

12 kişi 512 kullandık. hesaplasan adam başı 56k bile düşmüyor. başta 6-7 kişiyle giriştik bu işe. sonra switch falan bağlamış bunlar her isteyene vermişler. ee bi laf vardır nerde çokluk orda b.kluk diye. bizimki de o hesap oldu.
    ha bi tavsiye daha 3 ten fazla kişiyle paylaşmayın.

Güzin Abla gibi hissettim birden kendimi

Alıntıları Göster
    herkes kefil olacağı biriyle hattı paylaşır gerekirs noterden onay alır ve suçu tamamen üslenir o zaman suç unsuru da olsa zaten bunu kabul etmiş sayılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: adizman

herkes kefil olacağı biriyle hattı paylaşır gerekirs noterden onay alır ve suçu tamamen üslenir o zaman suç unsuru da olsa zaten bunu kabul etmiş sayılıyor.

Alıntıları Göster
    Ne üçü,iki kişi paylaşıp biri download yapınca diğeri sürünerek sörf yapabiliyor.İşte kablonetin bir de bu yanı güzel,adsl varken dosya indirdiğim zaman ikinci bir download isteğine veri ayrılmıyordu,kablonette downloa sırasında sayfa açınca direk bölüşüyorlar.Gerçi paylaşımda da böyle olur mu bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elbruz

Ne üçü,iki kişi paylaşıp biri download yapınca diğeri sürünerek sörf yapabiliyor.İşte kablonetin bir de bu yanı güzel,adsl varken dosya indirdiğim zaman ikinci bir download isteğine veri ayrılmıyordu,kablonette downloa sırasında sayfa açınca direk bölüşüyorlar.Gerçi paylaşımda da böyle olur mu bilemem.

Alıntıları Göster
    internet kafelere bişey olmaz başka hatlarla paylaşma yasak ben evde iki bilgisayar kullanıyorum ikiside adsl e bağlı bi nevi cafe gibi düşünülebilir yani başka hatlarla paylaşmazsanız bişey olmaz
    yanlız bu yasak çok eskiden beridir var daha yenimi açığa çıkıyor

DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazef

internet kafelere bişey olmaz başka hatlarla paylaşma yasak ben evde iki bilgisayar kullanıyorum ikiside adsl e bağlı bi nevi cafe gibi düşünülebilir yani başka hatlarla paylaşmazsanız bişey olmaz
    yanlız bu yasak çok eskiden beridir var daha yenimi açığa çıkıyor

Alıntıları Göster
    kendileri 2 mb ı 30 milyona kullansınlar.. vatandaşa gelince sakın paylaşmayın kuzu kuzu ödeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 17 Mayıs 2007; 2:57:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darker

kendileri 2 mb ı 30 milyona kullansınlar.. vatandaşa gelince sakın paylaşmayın kuzu kuzu ödeyin.

Alıntıları Göster
    wireles paylaşanları nasıl tespit edeceklermiş amcalar
    1000 Dalyaya az kaldı!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CocaBJK

aslında telekom bir yönden haklı çünkü komşumuz çocuk pronusuna girse bizim başımız belaya girmez mi girer tabiki... ama telekoma inat genede vericem paylaşcam ölümüne :)
    Telekom ne kadar engellemeye çalışsada bu sorunun önüne geçemeyecek.

Orijinalden alıntı: WarSaw

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

İyi soruİmkansız gibi birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: CocaBJK

aslında telekom bir yönden haklı çünkü komşumuz çocuk pronusuna girse bizim başımız belaya girmez mi girer tabiki... ama telekoma inat genede vericem paylaşcam ölümüne :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam

kimin nereye girdiğini önemsemiyorlar parayı önemsedikleri için yasaklanıyor bide şimdi wireles çıkınca heralde çoğaldı paylaşımlar daha yeni gündeme geldi

DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazef

quote:

Orjinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam

kimin nereye girdiğini önemsemiyorlar parayı önemsedikleri için yasaklanıyor bide şimdi wireles çıkınca heralde çoğaldı paylaşımlar daha yeni gündeme geldi

Alıntıları Göster
    adam gibi ucuzlatsınlar
    herkes zaten alır evine kendi hattını
    neden uğraşmak istesin ki başkaları ile

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

adam gibi ucuzlatsınlar
    herkes zaten alır evine kendi hattını
    neden uğraşmak istesin ki başkaları ile

Alıntıları Göster
    neymiş uygun fiyattan adsl veriyolarmış.tam sopalık bu adamlar.milletle dalga geçmekten sıkılmadılar.

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

neymiş uygun fiyattan adsl veriyolarmış.tam sopalık bu adamlar.milletle dalga geçmekten sıkılmadılar.

Alıntıları Göster
    aynı evin icinde interneti paylasmak serbest dimi?o zaman bende bizim evde virelessi acarım parayla da paylasırım.faturayı da cıkarırım.saati 1 milyon isteyen buyursun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.