Şimdi Ara

ADSL-İNTERNET-KABLONET-MESSENGER-KOTA-FATURA-MODEM SORU VE SORUNLARI OLANLAR (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
207.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -telekom için söylenebilecek bişey kalmadı açıkcası , ne diyebilirim ki Allah büyük..diğer servis sağlayıcılar piyasaya yerleşmeye başlasada son kullanıcılarda rahatlasa artık..güleyim bari slogana bak..internetin keyfini doya doya çıkarın diye aralık ayında 2 GB kota aşımı ücretsizmiş..ne büyük iyilik yapmışlar bizlere..doya doya çıkaralım netin keyfini..2 gb dediğin iki saatlik iştir..yazıklar olsun:(
  • REZİLLİK YAAA. YENİ FİRMALARA ÇIKSIN DA RAHATLAYALIM DİYORUZ.BİZİ NE HALE GETİRDİLER. Bİ KAÇ GB IN HESABINI YAPIYORUZ. AVRUPA SINIRSIZ İNTERNETE SUDAN UCUZ ÖDÜYO.BİZ ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: astarmh

arkadaşlar bugün elime fatura geldi..nasıl postacı ama 29 son ödeme tarihli fatura bugün geliyor..gelmesi bir garip o da ayrı bir mesele..ben 30/10/20072de adsl'i kapattırdım tüm borçlarını ödedim..grev zamanı yapıldı ynai bu işlem..ve bize 7 kasıma kadar süre de tanıdılar ben 1 hafta önceden yatırdım ve hattımı kapattım.borcu yoktur kağıda aldım ki kapattılar ama bugün yine bana 49 ytl fatura geldi..ne yapmam gerek sizce?1 ay kullanmadığım halde fatura gelmesi garip değil mi?

sorunum çözüldü...ilgisizliğiniz için teşekkürler bu mesajtan sonra belki biraz ilgi gelir.
  • Soru :

Arkadaşlar benim evimde sınırsız internet var .. kullanıcı adım ve şifremle işyerimde internete girebilirmiyim ? o işyerinin faturasına yansır mı bu ? kısacası ttnet şifremle başka telefon hatları üzerinde internete girebilirmiyim ? fatura girdigim evin telefonuna yansır mı ?
  • Hayır şifre bir işe yaramaz
  • Arkadaşlar 12 Aralıkta tarifemi telefonla 1024 kb 4 gb sınırlıdan 1024 kb sınırsıza geçirdim. Müşteri hizmetlerindeki bayan bana tarifemin hemen değiştiğini ve ayrıca şu an sınırsız kullanıcılara yapılan bir yıllık % 12 lik indirimden de faydalandığımı söyledi. Bunun üzerine ben de faturalandırmanın nasıl yapılacağını sordum. Kullandığınız güne kadar eski tarife üzerinden (29 ytl), geriye kalan 18 günün ise sınırsız tarifenin fiyatı (43,75 ytl) üzerinden hesaplanacağını söyledi. Geçişi yaptığım gün 1 gb kullanımdaydım. Dolayısıyla yaptığım hesaba göre tahminen 40 ytl civarında bir fatura söz konusu oluyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? DAha sonra bir sürpriz yaşamak istemiyorum. Zira şu anda indireceğim ne varsa indirmeye başladım. Gerçi hala kullanımım 2,5 gb civarında ama ay sonuna daha çok var. Eğer faturada problem olursa şu andan itibaren downloadları durduracağım da. Teşekkürler.
  • arkadaslar lütfen yardım edin çoooook acil....webde çok kolay rahat bir şekilde dolasıyorum fakat telefonum çalışmıyor gelçi telefon çalışmasada olur önemli dğil fakat msn görüntülü konusma öyle kötü oluyor ki söylediklerim yankı yapıyor berbat yani... 121 i arıyıp arıza şeyi biraktım ama telefondan çevir sesi yok seçeneğini seçeceğime diğer nedenler seçeneğini seçtim ... bise olur mu lütfen ama lütfen ama lütfen yardım edin arkadaşlar...
  • Arkadaşlar telekomun yeni kampayasında 3 aylık ücretsiz bağlantı söz konusu fakat 24 aylık sözleşme imzalatıyorlar.
    Örneğin ben 12 ay kullanıp iptal ettirsem 3 ay ücretsiz ve 9 ay ücretlinin haricinde kalan 12 ay için bir yaptırım var mı?
    Teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: compart

Arkadaşlar telekomun yeni kampayasında 3 aylık ücretsiz bağlantı söz konusu fakat 24 aylık sözleşme imzalatıyorlar.
    Örneğin ben 12 ay kullanıp iptal ettirsem 3 ay ücretsiz ve 9 ay ücretlinin haricinde kalan 12 ay için bir yaptırım var mı?
    Teşekkürler....

Yaptırım var. Yararlandığınız bütün indirimlerin ücretini geri ödüyorsunuz.
  • Peki kalan aylar için bir ücret varmı ayrıca?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okupeli

Arkadaşlar 12 Aralıkta tarifemi telefonla 1024 kb 4 gb sınırlıdan 1024 kb sınırsıza geçirdim. Müşteri hizmetlerindeki bayan bana tarifemin hemen değiştiğini ve ayrıca şu an sınırsız kullanıcılara yapılan bir yıllık % 12 lik indirimden de faydalandığımı söyledi. Bunun üzerine ben de faturalandırmanın nasıl yapılacağını sordum. Kullandığınız güne kadar eski tarife üzerinden (29 ytl), geriye kalan 18 günün ise sınırsız tarifenin fiyatı (43,75 ytl) üzerinden hesaplanacağını söyledi. Geçişi yaptığım gün 1 gb kullanımdaydım. Dolayısıyla yaptığım hesaba göre tahminen 40 ytl civarında bir fatura söz konusu oluyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? DAha sonra bir sürpriz yaşamak istemiyorum. Zira şu anda indireceğim ne varsa indirmeye başladım. Gerçi hala kullanımım 2,5 gb civarında ama ay sonuna daha çok var. Eğer faturada problem olursa şu andan itibaren downloadları durduracağım da. Teşekkürler.

Kendi sorumu kendim cevaplayayım. Tekrar 444 0 375 i arayıp tarife değişikliğinin faturama nasıl yansıyacağını sordum. Müşteri temsilcisi yanıtında tarife değişikliğinin olduğu güne kadar olan kısmın eski tarifeme göre hesaplanıp ay sonunda bunun faturasının gönderileceğini, ay sonuna kadar olan kısmın ise yeni tarifem üzerinden hesaplanıp gelecek ayın faturasına ekleneceğini belirtti. Kısacası şu andan itibaren sınırsız download imkanına sahibim. Yalnız bu ay 15-20 ytl arası bir fatura ödeyeceksem, gelecek ayki faturam yaklaşık 70 ytl olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: okupeli
    Kendi sorumu kendim cevaplayayım. Tekrar 444 0 375 i arayıp tarife değişikliğinin faturama nasıl yansıyacağını sordum. Müşteri temsilcisi yanıtında tarife değişikliğinin olduğu güne kadar olan kısmın eski tarifeme göre hesaplanıp ay sonunda bunun faturasının gönderileceğini, ay sonuna kadar olan kısmın ise yeni tarifem üzerinden hesaplanıp gelecek ayın faturasına ekleneceğini belirtti. Kısacası şu andan itibaren sınırsız download imkanına sahibim. Yalnız bu ay 15-20 ytl arası bir fatura ödeyeceksem, gelecek ayki faturam yaklaşık 70 ytl olacak.

Ellerine sağlık hocam,artık içimde şüphe kalmadı
  • ACELE LTF!!! evime yeni tlf bağlattım ,adsl modem alıp bağlatıcam ,acaba önerilerinizi alabilirmiyim ....kampanyadan almıycam, fiyat aralığım 100 ile 200 ytl arasıdır..daha çok dosya indirip online oyun oynıycam...kablolu tercihim ama kablosuzun farkı nedir,daha mı hızlı acaba ...
  • normalde sınırsız olan internetimi bugun 4 gb kotalı hale indirttim daha doğrusu babam başvurdu ama sormayı unutmuş
    bu ay sonuna kadar yine sınırsız mı olacak acaba? bilen varmı?
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak, eve ikinci adsl hattı bağlattım bununla beraber bir modem hediye ettiler, Ben bu modemi denemek istiyorum, bunun için yeni modemi kurmadan önce şu anda kullandığım modemi bilgisayarımdan kaldırmam mı gerekiyor.?
  • benimde bir sorum olacak şimdi benim netim eskisi kadar hızlı değil arada kasıyor ve bazen modem ısınınca net kesiliyo neden acaba?bu kasma konusunda ethernet kablosundan şüpheleniyorum.yardımlarınız için teşekkürler
  • arkadaşlar ben farklı dns leri giriyorum ama hala sansürlenen sitelere giremiyorum ama baskası aynı dns yi kullandıgı zaman o kişi rahatça girebiliyor ama bende nedense işlemiyor acaba sorun nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

arkadaşlar ben farklı dns leri giriyorum ama hala sansürlenen sitelere giremiyorum ama baskası aynı dns yi kullandıgı zaman o kişi rahatça girebiliyor ama bende nedense işlemiyor acaba sorun nedir?

neyse halletim gerek kalmadı modemin kendisinden yaptım ayarları oldu
  • arkadaslar aralık 29 faturayı oderken 49 ytl limitsiz internet yaptırcam limitsiz tarifiyeye gecerken para odeyecekmiyim ? acaba ocak 1 de limitsiz tarifiyeye gecmis olurmuyum ??????
    bir soru daha sorcam 4gb gectim 1mb kaç kurus ? ona gore hesaplama yapcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.234 -- 25 Aralık 2007; 14:28:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.234
    4gb gectim 1mb kaç kurus ? ona gore hesaplama yapcam

1mb 1kuruş yada 2gb yaklaşık 2000kuruş
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.