Bildirim
adsl adı vede şifre
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kullanıcı adı telefon kımın ustunuyse onun adı sanırım ..şifrede telefon numarası olsa gerek ..deneyın ..ben oyle hatırlıyorum yanılıyorda olabılrırım .. _____________________________ -
hocam iyide kayıt olmak için diyorum yani onda böyle bir adsl yok filan diye uyarı verirmi vermezmi? _____________________________ -
üstad sen siteye kayıt olacaksın ..benim bahsettiğim sana zaten adsl kullanmaya başladıgında veriliyor.. mesela modemi kurarken gerekiyor kullanıcı adı telefon numarası yada adsl numarası v.s.. sizdende bu isteniyor..en fazla eğer verdiğim bilgide yanılıyorsam yanlış diye uyarı alırsın .. başka bişi olmaz ama ben hatırlıyorum modem kurarken kullanıcı adı ve şifre istediğinde telefon numarası ve isim giriyordum.. _____________________________ -
tamam sağol _____________________________ -
dene olmassa bakıyım tekrar ..
_____________________________ -
https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici-islemleri/kayit-giris/;jsessionid=tn2fP6Rfv8d3GkkNm1q6GKLJHthHfCpNT0nrJRnrJjfH1nXLgFG1!355282147?ref=a67215a6-a0a4-404d-a78a-ac0038de358b
üye olmak isteğin bu sayfa ise dediğim gibi.. zaten kutucuğu işaretlediğinde yan tarafdda bilgi çıkıyor .._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler