Şimdi Ara

adrian smith' in gitarı çalındı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 agustos cumartesi geceki atina konserinden sonra adrian smith' in beyaz jackson gitarını çalmışlar. adrian tüm hayranları cok dikkatlli olmaya cagırıyor ve adrian smith' in o gitarından dünyada sadece 1 tane varmış, o yüzden ayrılmak cok zor olcak diyor. gitarı bulana imzalı turne ceketi ve adrian smith' in el yazısı ile teşekkür mektubu alcakmıs.

gitarın seri numarası : 8467

özellikleri ;

JACKSON STRAT COL. WHITE ADRIAN SMITH SIGNATURE MODEL, WHITE SCRATCH PLATE
    EBONY FRETBOARD
    ADRIAN SMITH SIGNATURE ON FRONT OF HEADSTOCK
    HUMBUCKER BRIDGE PICK-UP
    TWO SINGLE COIL PICK-UPS
    RECTANGULAR BLACK MOULDED JACKSON GUITAR CASE.

adrian smith' in gitarı çalındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroopeR -- 5 Ağustos 2008; 13:57:40 >

• Olaya bak yaaa nası çalınabilir
  • Çok üzülmüşse benim jackson ps4 ü verebilirim gitarı bulunana kadar takılsın.
  • @out

kulise giren hayranları goturmus olabilir

@cherokee

anladık jackson' ın var

bu arada adrian' ın gitarını bulmak için yola düşecegim bugünlerde . yok lan iade etmek için degil manyakmıyım bir ceketle mektuba değişeyim ona adrian' nımın eli degmiş daha ne olsun, daha iyisi dave' in gitarı olurdu ancak
  • Bulsam vermezdim açıkcası napim ceketi imzayı
  • O gitar gitmiştir.Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun benim 70 ytl lik klasiği vereyim onla takıl yav ne olcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trajikomik bir olay (:
  • Yalnız bişeyi merak ettim;
    Eyvallah baba gitar tarihindeki konserler bile paha biçilmez kılar onu sözüm yok...
    Ama bu adam aynı gitardan bi tane daha yaptıramaz mı? Hiç mi ihtimal yoktur..?
    Boşver be Adrian abi giden gitar olsun size bişi olmasın da...
  • aynısını yaptırsa bile aynı güzellikte ton vermeyebilir , agacı oturmamıs olabilir bunun kadar vs vs.
  • Gitarı çaldım vicdanımı rahatlatmak için sormuştum
  • Bikerede satrianininkini götürmüşlerdi, bulup getirene 500$ vericem hiçbişeyde sormıycam diye msj yazmıştı kendi forumuna . Çok gülmüştüm. Bu herifler çok cimri oluyo ben onu anladım abicim
  • Çalan eleman ne amaçla çaldı acaba
  • byonr'le beraber barda çıkarken kullancam
  • ne pinti herif ya... senin terli ceketini napim ben... gitarı alır kullanırım paşa paşa:D yada gider satarım jackson randy rhoads serisinden çakarım kendime bi tane:D

• quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour

ne pinti herif ya... senin terli ceketini napim ben... gitarı alır kullanırım paşa paşa:D yada gider satarım jackson randy rhoads serisinden çakarım kendime bi tane:D

Bu gitar varken gidip fabrika çıktısı Randy Rhoads'ı napcaksın ya...
    Randy'nin kullandığını çalabilsek eyvallah
  • ya napim ben bu gitarı.. benim istediğim tonu vermez dicem... (bu gitarın vermediği ton yoktur gerçi:D) ya kasa işi be hocam ne biçim bi kasa o... o floyd rose a o manyetiklere yakışıyomu öyle kasa:D
  • bu arada custom bi v kasada alabilirim gitarı sattığım parayla neden olmasın:D
  • bu gitarı satmak mı daha neler ? gerçi ben solagım kullanamam ama olsun saklarım gene de, herhalde satan adam rahatından bir 50.000 dolara satabilir bu gitarı. dünya da bir tane var ve adrian smith calmıs
  • Hayaller...dım dım dım dım...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.