Şimdi Ara

adrian smith' in gitarı çalındı. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TroopeR

bu gitarı satmak mı daha neler ? gerçi ben solagım kullanamam ama olsun saklarım gene de, herhalde satan adam rahatından bir 50.000 dolara satabilir bu gitarı. dünya da bir tane var ve adrian smith calmıs

sende mi solaksın... bende solak bi insanım fakat normal gitar kullanıyorum :D
  • flaş flaş gitar bulundu byonr Yun-Tür sınırını geçerken yakalanmış
  • @win

o durum biraz sakat be hocam keşke yapmasaydın, noronlarda falan sorun cıkabilme ihtimali varmıs. inşallah sende olmaz
  • görende Gandalf'ın kılıcı Glamdring çalınmış sanır
  • glamdring iyide ben sting' i tercih ederim, taşıması falan kolay olur.
  • Vay hayasızlar.Çalmışlar güzelim gitarı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour
    ne pinti herif ya... senin terli ceketini napim ben...

Chuck'un çoraplarına da razıydım ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

byonr'le beraber barda çıkarken kullancam

Hacı bırak byonr yi...O zaten bu sene sbs ye hazırlanacak ortaklaşa kullanalım şu aleti
  • Neyse ya allahtan atina da calınmıs türkiye de olsa daha kimse konser için gelmezdi.
  • atina ya gider mi maiden bir daha ? pek sanmıyorum
  • Müzik bölümüne girip konu başlığını görünce şok oldum...

Nası olabilir ya...O EFSANE GİTAR ÇALINDI MI ŞİMDİ ? HEM DE ADRIAN SMITH IN GİTARI ?!

Dünya'da Adrian2ın gitarından daha önemli olan bir gitar varsa o da Dave'in gitarıdır herhalde

O gitarın klavyesine bir kez dokunabilmek için neleri feda etmezdim...Adamlar bırak dokunmayı gitarı kapıp gittmişler ya

Aklıma , Satriani'nin çalınan 200 yıllık gitarı geldi..

Sanırım böyle bir sorunu olmayan tek gitarist Jimi Hendrix'ti...adam konserlerin sonunda yakıyodu gitarı

Vay anasını ya...hala aklım almıyor.

Maiden bir daha atinaya b.k gider

@TroopeR

Hocam ben de solağım ama normal gitar kullanıyorum...

Aynı şeyi ben de duymuştum.Acaba sinir sistemine zarar verir mi ?

• hocam tam olarak acıklamasını yapamam ama biri bana noron sinir minir acıklamıstı bayagı bende sag gitar alayım hiç degilse gitarı daha ucuza daha kolaya bulurum demiştim sonra bu vaazı dinledim :) kesin olan uzucu bir sekilde bir dogru var ters el calanlar hiç bir zaman asıl kapestelerine ulasamazlar :( tamam cok iyi calabilirler, cok iyi gitasrit olabilirler ama ana kapesitesine ulasamazlar, beyin böyle birşey ve gitar calma evreside refleks işi.
  • quote:

hocam tam olarak acıklamasını yapamam ama biri bana noron sinir minir acıklamıstı bayagı bende sag gitar alayım hiç degilse gitarı daha ucuza daha kolaya bulurum demiştim sonra bu vaazı dinledim :) kesin olan uzucu bir sekilde bir dogru var ters el calanlar hiç bir zaman asıl kapestelerine ulasamazlar :( tamam cok iyi calabilirler, cok iyi gitasrit olabilirler ama ana kapesitesine ulasamazlar, beyin böyle birşey ve gitar calma evreside refleks işi.

Herkez için geçerli olacağını sanmıyorum onun

İlk ben de sol gitar ile başlayacaktım.Ama gitar hocam beni caydırdı.Çünkü oda bir solaktı ve sağ gitar ile başlamış.Adamın tekniği canavar gibi...

Mustaine gibi sweep atıyordu...

İnşallah söylediklerin bana da olmaz

• inşallah tabi ki hocam

ama dedigim gibi adam süper calıyor olabilir ama belki kapesitesi daha yüksekti. en feci durumda sol başlayıp atıyorum 1 sene sonra saga cevirmek işte bu durum cidden tehlikeli, sakın sakın kimse denemesin böyle birşey . çünkü beyin asimetrik calısır.

ve ek bilgi beynimizin sag lobu müzikle ilgili yeteneklerde daha belirleyicidir. solaklarda sag lobu kullanır, bu yüzden solaklar müzik konusundan daha yeteneklilerdir . mozar, beethoven, bob dylan, jimi hendrix, paul mccarty, arif sag vs. gibi :) ve rönesans sanatcılarınında cogunun solak olması solakların daha bir sanata yatkın oldugunun göstergesidir. dünya' nın %3' ünün solak oldugu düşünülürse bu adamların cıkması süper bir olay bence

• quote:

inşallah tabi ki hocam

ama dedigim gibi adam süper calıyor olabilir ama belki kapesitesi daha yüksekti. en feci durumda sol başlayıp atıyorum 1 sene sonra saga cevirmek işte bu durum cidden tehlikeli, sakın sakın kimse denemesin böyle birşey . çünkü beyin asimetrik calısır.

ve ek bilgi beynimizin sag lobu müzikle ilgili yeteneklerde daha belirleyicidir. solaklarda sag lobu kullanır, bu yüzden solaklar müzik konusundan daha yeteneklilerdir . mozar, beethoven, bob dylan, jimi hendrix, paul mccarty, arif sag vs. gibi :) ve rönesans sanatcılarınında cogunun solak olması solakların daha bir sanata yatkın oldugunun göstergesidir. dünya' nın %3' ünün solak oldugu düşünülürse bu adamların cıkması süper bir olay bence

Verdiğin bilgiler için çok sağol...

Şunu da belirteyim , 12 yaşından beri normal bir şekilde Piyano çalıyorum. (sağ)

Sanırım bu bir alışkanlık meselesi.Ama dediğin gibi , önce sol kullanıp sonradan sağa geçmek sakat bir durum..

• quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

quote:

inşallah tabi ki hocam

Verdiğin bilgiler için çok sağol...

Şunu da belirteyim , 12 yaşından beri normal bir şekilde Piyano çalıyorum. (sağ)

Sanırım bu bir alışkanlık meselesi.Ama dediğin gibi , önce sol kullanıp sonradan sağa geçmek sakat bir durum..

Vay be bu yazıyı okuduğum iyi oldu solak bi arkadaşım bas gitara başlayacaktı ona sağ elle alış demiştim yarın söyliyimde hiç bulaşmasın o işe

• quote:

hocam tam olarak acıklamasını yapamam ama biri bana noron sinir minir acıklamıstı bayagı bende sag gitar alayım hiç degilse gitarı daha ucuza daha kolaya bulurum demiştim sonra bu vaazı dinledim :) kesin olan uzucu bir sekilde bir dogru var ters el calanlar hiç bir zaman asıl kapestelerine ulasamazlar :( tamam cok iyi calabilirler, cok iyi gitasrit olabilirler ama ana kapesitesine ulasamazlar, beyin böyle birşey ve gitar calma evreside refleks işi.

valla ben 2.5 senedir çalışıyorum... yapmadığım teknikler giderek azalmakta... 8 parmakla tap olayına girmekteyim şuan :D herşey çalışmak diyorum kapıyorum konuyu:D
  • bu arada abi not geçeyim michael angelo batio iki eliylende gitar çalmakta deli gibi o yüzden asla diye bişey olmadığına inanmaktayım doğru yapıldığı sürece
  • benimde iki eliyle yazan arkadasım vardı ona bakarsan; tek bir örnek üzerinden tüm yargıyı eleştirmek ne derece mantıklı sorarım size ? bu arada anlasılmak isterdim ama anlamamaya devam ediyorsunuz, ben size güzel gitar calamaz demedim, kendi tam kapesitesini veremez dedim ama anlamamaya devam edin bosverin...

artı 2.5 sene gibi bir rakamda yapamadıgın teknik cok azaldıysa, yeni bir hendrix' el karsı karsıyayız demek ki, değil mi ?

not geçeyim girdigin 8 parmak tapping olayı bu degil mi ? izlesin arkadaslarda ogrensin ne dedigini

http://video.google.com/videoplay?docid=-8511829144203707953&q=label%3Ajustin+king

http://video.google.com/...4108377374&q=fire+fart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroopeR -- 6 Ağustos 2008; 1:36:23 >

• bendede bi stagg war hocam,idare edioz,fırsat olsa ben alırdım o gitarı kamufle eder çalardım,dehşet bi gitr,
    arkadaşlar bi kaç elektrocu plan yapıp o gitarı tekrar ele geçirelim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.