Şimdi Ara

adrian smith' in gitarı çalındı. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TroopeR

benimde iki eliyle yazan arkadasım vardı ona bakarsan; tek bir örnek üzerinden tüm yargıyı eleştirmek ne derece mantıklı sorarım size ? bu arada anlasılmak isterdim ama anlamamaya devam ediyorsunuz, ben size güzel gitar calamaz demedim, kendi tam kapesitesini veremez dedim ama anlamamaya devam edin bosverin...

artı 2.5 sene gibi bir rakamda yapamadıgın teknik cok azaldıysa, yeni bir hendrix' el karsı karsıyayız demek ki, değil mi ?

not geçeyim girdigin 8 parmak tapping olayı bu degil mi ? izlesin arkadaslarda ogrensin ne dedigini

http://video.google.com/videoplay?docid=-8511829144203707953&q=label%3Ajustin+king

http://video.google.com/...4108377374&q=fire+fart

yaw hacı ne hemen tartışma havası yaratıyosun benim öyle bi amaç yaratmak istediğimi düşünmüşsen yanlış anlamışsın ben sadece yapılabilir dedim bu arada ben 2.5 yıldır gitar çalıyorum dedim fakat ben ondan önce klasik gitar çalıyodum.. ayrıca videoya baktım.. dediğim şey evet o fakat o kadar hızlı çalsam zaten öğrenmeye çalışıyorum demezdim... olcak zamanla o da inş. ayrıca kendimi hendrix olarak görmüyorum ama saol iltifatın için :D

• læ ne tartısma havası ? beni tanımıyanlar cok yanlıs anlıyor, uslubum bu benim kanımda artizlik var yani ne bileyim biri birşey deyince artizlik ( evet artislik degil iler iboyutu olan artizlik ) yapmayı seviyorum üstüne alınma
  • tamam problem değil :D bu arada solak gitar kullanmak nası bişey bi solak olarak soruyorum:D bi ark. ın vardı alim elime dedim.. felç gerçiriyodum :D hiç bişey çalamadım sinirim bozuldu:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour

tamam problem değil :D bu arada solak gitar kullanmak nası bişey bi solak olarak soruyorum:D bi ark. ın vardı alim elime dedim.. felç gerçiriyodum :D hiç bişey çalamadım sinirim bozuldu:D

Ben sağlak olarak denedim hiç içaçıcı bir tecrübe değil.İşaret parmağını basacağım yere serçe parmağımla felan basıyordum.Saçmalık.
  • Sağlak değil sağak abicim o kelime.

Ayrıca gitarı bulsam vermezdim, ya da çalmış olsaydım... Bi mektupla cekete mi değişicem böyle gitarı.
  • O gitarın geri gelmeyeceğini Adrian'da biliyor , Iron Maiden'da..

Ancak , bir umuttur diye öyle bir haber salmışlar.

Ayrıca , gitarı bulup getirene şu kadar para ödülü vereceğiz demeleri yanlış olurdu.Çünkü bu konuda Iron Maiden Manevi değerleri yüksek olan ödüllerden bahsederek , gitarın ve içinde bulundukları durumun manevi değerini vurgulamaya çalışıyor..

Zaten eğer , gitarı bulana 5.000 dolar vs. vereceğiz deseler kimse getirmez...O gitar en az 50.000 dolar eder.

Gitarın çalınmasının , Adrian için ne kadar büyük bir acı olduğu tahmin edilemez.Çünkü o gitar , adamın herşeyiydi.Sahnede o gitar ile solo atarken , gitar ile resmen doğaüstü ilişkiler kuruyordu...

Aynısından bir tane daha yaptırsın diyeceğim ama aynısından yaptırsa aynı tadı asla vermez.Çünkü kaliteli gitarlar şarap gibidir.Ağaçları yıllandıkça , tonunun sıcaklığı artar.

Iron Maiden genelde Fender Stratocaster kullanıyor.Ama Adrian , parçaların riffleri biraz daha sert olsun diye bu Jackson'ı kullanıyordu.

Çalan kişiyi tebrik ediyorum , Yunanlılara yakışanı yaptı

Ne diyeyim..inşallah bulunur..

• quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

belki de yunan değildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

belki de yunan değildir

Ulan Allah korusun hea...

Türk falan çıkarsa , utancımdan Maiden dinleyemem bi daha

• valla ben çalmadım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.