Şimdi Ara

ADNAN POLAT 3 YILDIZDAN BİRİNİ ALDI. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YA AĞLAMAKTAN GÖZLERİM DOLMUŞTURYA DA GÜLMEKTEN

BİR YANIM GS DİĞER YANIM FB

BJK'YE YER YOK 8-0

GURURU BİZLERE YETER
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Yunus*

AMA ÇOK KOMİK GERÇEKTEN....Bİ TANE DE GS'YE VEREYİM........BU ARADA BEN TARAFSIZIM FB CHELSEA'YA ELENDİĞİNDE GÖZLERİM DOLDU BUNU SÖYLEYEYİM.....

ADNAN POLAT 3 YILDIZDAN BİRİNİ ALDI.

ulen karar ver bari ayrı topıclerde karar değiştir, hani fb liydin avrupada gs yi destekliyordun ( bu da ne demekse artık )
    GURURU BİZLERE YETER

•  ADNAN POLAT 3 YILDIZDAN BİRİNİ ALDI.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre358

yaw arkadaşlar burası Galatasarayın bölümü değil mi?Yoksa ben mi yanlış yere geliyom?
    fenerli arkadaşların ne işi var burda?üstelik birde mesaj yazıyorlar yaw.

cimbomlu arkadaşlardan destek istedim fb'liler daha artı gs sayısı tükendi mi nedir

lincoln----alex

linderhot-----aurelio

topal-----emre

arda----deivid

kewell-----uğur

ŞİMDİ SOL MU DAHA İYİ YOKSA SAĞ TARAF MI???

Alex sadece kasımpaşaspor'a karşı oynayabildiği için, Lincoln ondan çok ama çok iyi. Bu sene de onu net bi şekilde göreceğiz. Geçen sezon sakatlıktan bi türlü kurtulamadı o yüzden bişe oynamadı,

Linderoth, aurolio'dan daha kaliteli diyebilirz. Onu her sene isveç'te en iyi orta saha seçiyorlar. Cimbom'da 7 maç oynamasına rağmen euro 2008'e çağrılmasından anlaşılıyor ne kadar büyük bi futbolcu olduğu,

Zaten Arda'mı tartışmaya bile değmez, o artık bi dünya yıldızı. Deivid, Arda'nın kramponunda ki çamur bile olamaz,

Kewell uğur'a bakacak olursak, Kewell'ın ismi yeter be

• quote:

ben avrupa'da her iki takımıda desteklerim gs fb çeyrek final maçı olsa kim iyi oynarsa o kazansın derim...

yaw orası öylede ben sadece burası Galatasaray ın bölümü sadece Galatasaray ile ilgili şeyler yazılması gerektiğini söylemek istedim.yani fb liler gelipte burda Gs hakkında kötü bir şey söylemesi doğru değil bence...

Orjinalden alıntı: darkingfb

senin gibi döneklerin fb ile ne işi olur..zaten doğru yoldasın..
    quote:

FB MTK'YA Bİ ELENSE VARYA SİZİN KONUŞMAYA CESARETİNİZ KALMAYACAK

Adam en azından cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmaya yeltenenlerden değil
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: NOPASSARAN

quote:

FB MTK'YA Bİ ELENSE VARYA SİZİN KONUŞMAYA CESARETİNİZ KALMAYACAK

kalmaz gerçekten ama ben hala chelsea maçındayım iyi gs çıkmadı chelseaye titremekten oynayamazlardı

Biz sizi tokatlamışız chelsie bilmiyorum ya arda olsa dağılırdı herhal bu sene görücez sizi ballılar
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

•  ADNAN POLAT 3 YILDIZDAN BİRİNİ ALDI.

bu nsll

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

quote:

bu arada ben cimbomlu değil fenerbahçeli'yim sadece gs'yi avrupada fenerden çok tutuyorum çünkü adı korkutuyo şimdi artık kadroda korkutacak......

Bazılarına duyurulur

www.muzikportali.tk | Video Klip Siteniz..

• quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

lincoln----alex

linderhot-----aurelio

topal-----emre

arda----deivid

kewell-----uğur

ŞİMDİ SOL MU DAHA İYİ YOKSA SAĞ TARAF MI???

Alex sadece kasımpaşaspor'a karşı oynayabildiği için, Lincoln ondan çok ama çok iyi. Bu sene de onu net bi şekilde göreceğiz. Geçen sezon sakatlıktan bi türlü kurtulamadı o yüzden bişe oynamadı,

Linderoth, aurolio'dan daha kaliteli diyebilirz. Onu her sene isveç'te en iyi orta saha seçiyorlar. Cimbom'da 7 maç oynamasına rağmen euro 2008'e çağrılmasından anlaşılıyor ne kadar büyük bi futbolcu olduğu,

Zaten Arda'mı tartışmaya bile değmez, o artık bi dünya yıldızı. Deivid, Arda'nın kramponunda ki çamur bile olamaz,

Kewell uğur'a bakacak olursak, Kewell'ın ismi yeter be

Yapmak istediğim yorum buydu Benden önce davranmışsın. Dikkatli bakcak olursak iki orta sahaya GS ın daha üstün olduğunu görebiliriz. GS de iki defansıf orta saha var . Üç tanede Ofansif özellikleri yüksek oyuncu var. Fenere baktığımızda sadece bir tane defansif oyuncu var diğerleri ofansif. Sadece aurelio ile bu iş yürümez. EURO 2008 e baktığımızda topal ın defans tata oynayabildiğini gördük

• quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

yunusmusun nesin,oğlum sen nası adamsınya,hem fenerliyim diyosun sonrada avrupada gsyi destekliyorum diyosun..sonrada saçma sapan resimler koyup kendine sövdürüyosun..yani kulaklarının çınlatılması hoşuna gidiyosa devam etki herkez sövsün sana,ondan sonra smiley koymaya devam edersin..

emin ol bu forumda senin kulaklarını çınlatan çok daha fazla kişi var

�� Welcome To Hell ��
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxCuRlYxX

ADNAN POLAT 3 YILDIZDAN BİRİNİ ALDI.

bu nsll

koptum buna yahu

• Aziz Amca nın sözü varya Aşılamayan başarı tesadüftür diye ... Görelim sizi bu sene Şampiyonlar Liginde , Aziz'in teorisine göre Yarı final oynamanız gerekiyo ... GOOD LUCK FB ... ( dont talk , just do it )
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.