Şimdi Ara

Adnan Oktar: Evrimi çürütmeseydik, Türkiye komünist olurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adnan Oktar: Evrimi çürütmeseydik, Türkiye komünist olurdu

Organize suç örgütü lideri Adnan Oktar, Silivri'deki duruşmasında savunmasını yaptı.

Suç örgütü kurmak, cinsel istismar, casusluk, terör örgütüne yardım gibi suçlamalarla 1365 yıla kadar hapsi istenen Adnan Oktar, "Türkiye’yi komünizmden ben kurtardım", "FETÖ’yü övüyor gibi yapıp alttan alta vurdum", "RTÜK beni kıskanıyor" gibi ifadelerle kendisini savundu.

Silivri'deki davanın duruşmasında, kendisine yöneltilen suçlamalara yanıt veren Adnan Oktar, 1 saat 15 dakikalık savunmasını bel fıtığı hastalığı olduğunu söyleyip oturarak yaptı.

Hürriyet gazetesinden Aydemir Kadıoğlu'nun haberine göre suçlamaları kabul etmeyen Adnan Oktar özetle şunları söyledi:

"Kız arkadaşlar (itirafçı sanıklar ile mağdur/müşteki kadınlar) tutuklanmayacaklarını bilseler buraya doluşurlar. Beni hayranlık seviyesinde seviyorlar. Allah ömür verirse yine görüşeceğiz zaten. Hiyerarşi diye bir şey yok, samimi bir arkadaş topluluğu var. Arkadaşlarımın neredeyse tamamı zengin. Kara para, ak parayla işimiz olmaz.

Yaptığım çalışmalarla İslam dinini ve Türkiye’yi kurtardım. Eğer biz evrimi çürütmeseydik, Türkiye komünist olurdu. Türkiye’de Müslümanlar bizim sayemizde rahatça dolaşıyor. Şu an gençlerin yüzde 90’ı evrime inanmıyor. Bunu biz başardık.

'Onu övüyor gibi göründüm ama alttan alttan vurdum'

FETÖ gözü dönmüş bir sistem. Hem homoseksüelliği hem bölünmeyi savunuyorlardı. Onlara yardım etsem celladıma yardım etmiş olacağım. FETÖ başarılı olsaydı benim bedenimi yok ederdi. Ben onu övüyor gibi göründüm ama alttan alttan vurdum. İyiler, haslar gibi konuşmalarım olabilir ama araştırılsın diyordum. O dönem herkes destekliyordu, sıraya giriyorlardı onun elini öpmek için. Ben bu adamlarla ne konuştum ne görüştüm.
    'Vatikan'la konuştum'

İsrail’le niye görüştük; çünkü İslam âleminin en çekindiği yer. İslam Birliği kurulduğunda Siyonizm kurulmuş olacak ve İsrail de bize katılacak. Siyonizm İslam âleminin birliğidir. Vatikan’la da konuştum. İsrail’den yaşlı hahamlar geldi. Benim sayemde İslam’ı kabul ettiler.”

sol
    Adnan Oktar: Evrimi çürütmeseydik, Türkiye komünist olurdu
    https://sol.org.tr/haber/adnan-oktar-evrimi-curutmeseydik-turkiye-komunist-olurdu-22203

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 24 Aralık 2020; 1:22:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Asıl evrim sizin gibileri çürütemedi ya, lanet olsun böyle doğal seçilime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovid bile evrime kanıtken nasıl çürütmüş biri şuna kediciklerden başını kaldırması gerektiğini hatırlatsın.

• Neden?

Bugün komünizmin olmadığı devletler evrimi mi reddediyor?

• Adam haklı beyler. 4 milyon yıllık evrimin sonucu Adnan Oktar olmuş olamaz.

• Sosyalizm veya komünizm ideolojileri Marx tarafından afyon yani yatıştırıcı addedilen dinlere karşı olduğu kadar Mendelyen kalıtım ve Darwinyen seçilime de karşıdır aslında ama sonuçta Oktar'dan söz ediyoruz. Bir genelev lordu Stalin Rusyası'ndaki genetik bilim ve evrim karşıtlığını nereden bilsin de isabetli ve anlamlı yorumlar yapsın. Evrim teorisini gerçekten öğrenmiş birisi zaten komünizm gibisinden eşitlikçi bir ideolojinin bu teoriyle nasıl çatışacağını anlar.

• "Evrimi çürütmeseydik, Türkiye komünist olurdu"

demiş.

Peki mevcut sistemin olumsuzluklarının sebebi de kendisi mi o zaman?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Doğal seçilim komünizmle çelişse bile bu komüniizmnin yanlış olduğunu ispatlamaz, öyle olsa yapay seçilim olmazdı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4D62BFE91

Doğal seçilim komünizmle çelişse bile bu komüniizmnin yanlış olduğunu ispatlamaz, öyle olsa yapay seçilim olmazdı.

Komünizm; Leninizm veya Stalinizm gibi ontolojik ve bilimsel bir önerme olarak evrime karşı olmak zorunda değil ama pratikte karşı bir düşünce. Komünizm her halükarda doğal seleksiyonun karşısında durur; durmak zorunda bunu bir yapay seleksiyon lehine yapsa bile. Hatta komünizmin asıl amacının sosyal normları kırarak kapitalist iktisadi sistemin iktisadi doğal seleksiyonunu imha etmek olduğu söylenebilir.

• Ben şahidim.Adnan oktar si.......şe si........şe evrimi çürüttü.O kadar çok kadınla si.......şti ki evrim ayağa kalkamaz oldu
  • liberalizmin konusma özgürlüğünün kapitalizmin arkasına saklanan kökten dinciler bu ülkeyi çökertti
  • The Alim kullanıcısına yanıt

hangisinin adı Evrim Adnan Oktar: Evrimi çürütmeseydik, Türkiye komünist olurdu 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

hangisinin adı Evrim  

Bu kadınların hepsi Evrim geçirmiş. Hala evrim yok diyor :)

Adamın elinin altında en az 6 kadın vardı.

Eskişehir' de bunun yanında çalışan bir erkekle tanışmıştım 3-4 sene evvel. Herif bildiğin janti. Ben de ona yakınım. Müşteri ziyaretleri ve patronlarla görüştüğüm için takım elbise giyiyordum. Konuştuk anlattı ne var ne yok. Adı Emir Kara olması lazım öyle bir şeydi. Tabi gerçek adı değil. Adam bana gel sen de takıl bize diye teklif yaptı. Ne yapacağım mesela dedim. Hiç dedi. Giyin süslen poz ver o kadar. Ama ara sıra üye çekmen lazım dedi. Bu da üniversiteli kızlardı. Kartını falan bıraktı ararsın ben buralardayım demişti. Aramadım. İyi ki de aramamışım.

• Şunu görünce sinirlerim bozuluyor gülme tutuyor. Bizim ülke neden böyle ya ? Bu tipler ne sirk mi burası ?

• The Alim kullanıcısına yanıt

arkadaş şuan nerede peki duvara çentik falan mı atıyor haberin var mı ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.