< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 24 Aralık 2020; 1:22:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Adnan Oktar: Evrimi çürütmeseydik, Türkiye komünist olurdu

-
-
Asıl evrim sizin gibileri çürütemedi ya, lanet olsun böyle doğal seçilime.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kovid bile evrime kanıtken nasıl çürütmüş biri şuna kediciklerden başını kaldırması gerektiğini hatırlatsın.
Neden?
Bugün komünizmin olmadığı devletler evrimi mi reddediyor?
-
Adam haklı beyler. 4 milyon yıllık evrimin sonucu Adnan Oktar olmuş olamaz.
-
Sosyalizm veya komünizm ideolojileri Marx tarafından afyon yani yatıştırıcı addedilen dinlere karşı olduğu kadar Mendelyen kalıtım ve Darwinyen seçilime de karşıdır aslında ama sonuçta Oktar'dan söz ediyoruz. Bir genelev lordu Stalin Rusyası'ndaki genetik bilim ve evrim karşıtlığını nereden bilsin de isabetli ve anlamlı yorumlar yapsın. Evrim teorisini gerçekten öğrenmiş birisi zaten komünizm gibisinden eşitlikçi bir ideolojinin bu teoriyle nasıl çatışacağını anlar.
"Evrimi çürütmeseydik, Türkiye komünist olurdu"
demiş.
Peki mevcut sistemin olumsuzluklarının sebebi de kendisi mi o zaman?
-
Doğal seçilim komünizmle çelişse bile bu komüniizmnin yanlış olduğunu ispatlamaz, öyle olsa yapay seçilim olmazdı.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4D62BFE91Doğal seçilim komünizmle çelişse bile bu komüniizmnin yanlış olduğunu ispatlamaz, öyle olsa yapay seçilim olmazdı.
Komünizm; Leninizm veya Stalinizm gibi ontolojik ve bilimsel bir önerme olarak evrime karşı olmak zorunda değil ama pratikte karşı bir düşünce. Komünizm her halükarda doğal seleksiyonun karşısında durur; durmak zorunda bunu bir yapay seleksiyon lehine yapsa bile. Hatta komünizmin asıl amacının sosyal normları kırarak kapitalist iktisadi sistemin iktisadi doğal seleksiyonunu imha etmek olduğu söylenebilir.
Ben şahidim.Adnan oktar si.......şe si........şe evrimi çürüttü.O kadar çok kadınla si.......şti ki evrim ayağa kalkamaz oldu -
liberalizmin konusma özgürlüğünün kapitalizmin arkasına saklanan kökten dinciler bu ülkeyi çökertti -
-
hangisinin adı Evrim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7hangisinin adı Evrim
Bu kadınların hepsi Evrim geçirmiş. Hala evrim yok diyor :)
Adamın elinin altında en az 6 kadın vardı.
Eskişehir' de bunun yanında çalışan bir erkekle tanışmıştım 3-4 sene evvel. Herif bildiğin janti. Ben de ona yakınım. Müşteri ziyaretleri ve patronlarla görüştüğüm için takım elbise giyiyordum. Konuştuk anlattı ne var ne yok. Adı Emir Kara olması lazım öyle bir şeydi. Tabi gerçek adı değil. Adam bana gel sen de takıl bize diye teklif yaptı. Ne yapacağım mesela dedim. Hiç dedi. Giyin süslen poz ver o kadar. Ama ara sıra üye çekmen lazım dedi. Bu da üniversiteli kızlardı. Kartını falan bıraktı ararsın ben buralardayım demişti. Aramadım. İyi ki de aramamışım.
-
Şunu görünce sinirlerim bozuluyor gülme tutuyor. Bizim ülke neden böyle ya ? Bu tipler ne sirk mi burası ?
-
arkadaş şuan nerede peki duvara çentik falan mı atıyor haberin var mı ?
Asıl evrim sizin gibileri çürütemedi ya, lanet olsun böyle doğal seçilime.
|
Adam haklı beyler. 4 milyon yıllık evrimin sonucu Adnan Oktar olmuş olamaz. |
Ben şahidim.Adnan oktar si.......şe si........şe evrimi çürüttü.O kadar çok kadınla si.......şti ki evrim ayağa kalkamaz oldu
|
Kovid bile evrime kanıtken nasıl çürütmüş biri şuna kediciklerden başını kaldırması gerektiğini hatırlatsın.
|
![]() |
Benzer içerikler
- atık su bedeli nedir
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- gerçek atatürk kimdir
- necip fazıl kısakürek atatürk
- uçak kazaları
- yurt dışı telefon
- kapanan hat nasıl açılır
- kutusu açılmış telefon iadesi
- telsiz kullanım ücreti aylık ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X