Şimdi Ara

Adım başı zenci seyyar satıcılar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul pendik de adım başı zenci adamlar var saat satıyolar. Saatlerde ucuz güzel ama kalitesini bilmiyorum ama içimde bi şüpe var hepsi türkçe biliyo falan. Bunlar ajan olabilir mi? Rastlantı olamaz hepsi türkçe biliyo ve heryerdeler. Daha doğrusu o bölgede her yerde.

• bana mı lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GR33K -- 8 Ağustos 2011; 1:02:27 >
  • Dikkatli yürü aman diyim.
  • Aynen hocam dün arkadaşlarla geziyoruz mcdonalds'ın olduğu caddede hep zenciler
  • umraniyede de var onlardan
  • Dikkatli ol derim fazla zenci muhabetide yapma.
  • Onların hepsi dış kuvvetler(Amerika, rusya, ingiltere, fransa...) aracılığıyla ülkeye sokulmuş gizli mason örğütüne bağlı bir gurup mültecidir. Ülke içerisinde zenci provakayonu yapmak amaçlı ülkemize sokulmuştur. Şuanda maddi kaynaklarını saat, bilellik, metal eşya satarak yükseltmekle birlikte yeterli seviyeye geldiklerinde çeşitli eylemlerle ülkenin 4 bir yanında zenci ayaklanması oluşturacaklar. Ve bunların tamamı Büyük Ortadoğu Projesinin bir ayağı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende pendikliyim ) o bahsettigin zencilerin bir kaçını tanıyorum. ajan filan değiller. senagalliler ve muslumanlar. çat pat türkçe biliyorlar. kimseyede zararlari yok. ve sattıkları parfum ve saatler oldukça kaliteli ))
  • Saatlerde parfümlerde çakma.Saatler sirkecide kilo ile satılan saatler.Zencilere sattırmalarının sebebi kaçak ürün süsü vermek.Maksat işte orjinal havası vermek.
  • istanbul esenler-güngören-bağcılar ve bayrampaşada da çok var günde 2-3 tane zenci görmek normal gibi birşey oldu benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxjean2007

istanbul esenler-güngören-bağcılar ve bayrampaşada da çok var günde 2-3 tane zenci görmek normal gibi birşey oldu benim için.

cem abi hoşgeldin
  • Başlık Sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: erocano

Başlık Sakat

Egom şişmedi?
  • Bostancıdada hep görüyorum
  • esenlerde oturuyorum pazarda sokakda internet kafede rastlıyorum bu siyahlara geçen cuma namazımda yanıma gelmişti birisi korkmadıım değil
  • Henüz Ümraniye' de görünmediler
    Tamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

Aynen hocam dün arkadaşlarla geziyoruz mcdonalds'ın olduğu caddede hep zenciler

adam tanıdık çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

Saatlerde parfümlerde çakma.Saatler sirkecide kilo ile satılan saatler.Zencilere sattırmalarının sebebi kaçak ürün süsü vermek.Maksat işte orjinal havası vermek.

Aynen arkadaşın tespitine katılıyorum. Kaliteli malları dışardan kaçak getirmişlerde ucuza satıyorlarmış hikayesi yapılmakta halbuki bildiğin tahtakale malı.

Birazda memlekette pek zenci olmadığından insanlar sempatik buluyo zencileri yanaşıyorlar hemen.

Aman kardeşim sen genede bulaşma nolur nolmaz yolundan git dala takoza takılma.
  • çoğu öğrenci onların ya bir kısmıda sade vatandaş panik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snap!

quote:

Orijinalden alıntı: TimeBoy

Saatlerde parfümlerde çakma.Saatler sirkecide kilo ile satılan saatler.Zencilere sattırmalarının sebebi kaçak ürün süsü vermek.Maksat işte orjinal havası vermek.

Aynen arkadaşın tespitine katılıyorum. Kaliteli malları dışardan kaçak getirmişlerde ucuza satıyorlarmış hikayesi yapılmakta halbuki bildiğin tahtakale malı.

Birazda memlekette pek zenci olmadığından insanlar sempatik buluyo zencileri yanaşıyorlar hemen.

Aman kardeşim sen genede bulaşma nolur nolmaz yolundan git dala takoza takılma.

Hocam 1 tanesi bizim restorana takılıyo zaten :D muhabbet ediyoruz. Digital saatleri 20 tl ye satıyo

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.