Aynen hocam dün arkadaşlarla geziyoruz mcdonalds'ın olduğu caddede hep zenciler
adam tanıdık çıktı
la oda bişimi gelin nişantaşı şişliye adım başı var onlardan artık birbirimizin ismini biliyoruz hatta teki diyarbakırlı ordu sporu tutuyor
geçen köprüde yürüyorum, tökezledim birden...
Merter.
Kaç para ? 5 Para
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
geçen köprüde yürüyorum, tökezledim birden...
aman diyim 3 bacak var sonuçta
neden tökezledim zannetin adam fütursuzca yaymış mallarını :(
Hocam ben zenci falan gormuyorum. Bence onlar seni takip ediyor. Aman diyeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
neden tökezledim zannetin adam fütursuzca yaymış mallarını :(
saçmalamayın allah aşkına şu konuyu okuyan da etraftaki zencilerin hepsi kötü niyetli ajam majan zannedecek.
tuskon diye bi olay var, afrikadan zengin işadamları gelip buradaki şirketlerle ticaret yapıyolar. onlarıda gördüğünüzde de saatçi muamelesi yapmayın sosyal seviyeleriyle tokatlarlar sizi allahın asosyalleri.
Ben Pendik'te ki o zencilerden biriyim. Korkma ajan değilim. Baba tarafı Senegal ana tarafı Kenya. Müslümanım mutluyum.İdare edecek kadar Türkçe biliyorum.
Sattığım saat ve parfümlerde çok kaliteli.
türk kızlarını .................... küçük afrika yapıcaklar burda hepsi ilminati
Bence toplanıp hepsini dövelim.Rızkımızı yiyorlar Adamın zenciliği var.Hala saat satıyor
zencilere ölüm yaşasın beyaz ırk
quote:
Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı
Onların hepsi dış kuvvetler(Amerika, rusya, ingiltere, fransa...) aracılığıyla ülkeye sokulmuş gizli mason örğütüne bağlı bir gurup mültecidir. Ülke içerisinde zenci provakayonu yapmak amaçlı ülkemize sokulmuştur. Şuanda maddi kaynaklarını saat, bilellik, metal eşya satarak yükseltmekle birlikte yeterli seviyeye geldiklerinde çeşitli eylemlerle ülkenin 4 bir yanında zenci ayaklanması oluşturacaklar. Ve bunların tamamı Büyük Ortadoğu Projesinin bir ayağı.
çok saçma
adam zenci kolla ... ü bence sen aman canını yakarlar uzak dur
Bunlar avrasya maratonu ayağına ülkeye gelip sonrada dönmeyenler.