Şimdi Ara

ADIDAS SUPERSTAR AYAKKABI KULLANANLAR KONUYA BUYRUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER KIŞIN BU AYAKKABIYI ÖNERİR MİSİNİZ? AYAĞI SICAK TUTAR MI, YAĞMURDA FALAN KULLANIŞLIMIDIR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İssiz Adam -- 23 Kasım 2012; 22:26:35 >

• UP
  • önleri dikişli olduğu için su girer yağmurda. ayağı çok fazla üşütmez ama sıcakta tutmaz tam bir bahar ayakkabısı
  • 3 sene kullandim 2 model kisin yazin ayni ayakkabi
    kara kista okula giderken giydim sirilsiklam olmasa bile bas parmagimin ucu biraz islanmistir eve geldigimde gordugum kadari ile yagmurda sorun olmaz gonul rahatligi ile kullanabilirsin bot giymiyorsan eger.
    karada girip ciktim zaman zaman ama gunumuz sartlarina gore artik boy kadar kar yagmayacagina gore rahatlikla alabilirsin
  • Çok saglam ayakkabıda resmen takoz
  • Superstar kaldımı ya 2006'da falandı onun modası.Apaçiler giyiyor artık çakmalarını.
  • 5 senede 5 model superstar aldım. Sıcak tuttuğu söylenemez, su almaıyor eyvallahta ayakların donuyor. Baharda ve yazın giyilecek mükemmel 1 ayakkabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADİDAS Ayakkabı Aldım (foto)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samoa dersen tavsiye ederim kalın taban Eskişehir'de bile üşütmüyor.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: buluthakk

BEYLER KIŞIN BU AYAKKABIYI ÖNERİR MİSİNİZ? AYAĞI SICAK TUTAR MI, YAĞMURDA FALAN KULLANIŞLIMIDIR?

Ne sıcak tutar ne de ayağını korur. Anlamadıgimbir şekilde su geçiriyor. Ayağın buz gibi olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek kışın giyilebilecek bir ayakkabı değil ama çok sağlam ve ayağımı tamamen saran nadir modellerden birisi, tavsiye ederim.
  • kışın giyeceğin adidas : samoa dır.
  • Ön kısmı kamyon lastiğinden yapılan ayakkabıdır
  • kışın spor ayakkabısı giyilmez ne alırsan al içine su girecektir mutlaka
  • Ben burdan adidas superstar almaya gittim bana adidas superstar2 star wars sattılar mağazada çok süper bir ayakkabıdır tavsiye ederim şu andada adidas gazelle 2 almayı düşünüyorum
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.