Bildirim
Adidas ayakkabı filede yırtılma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim de oldu ayakkabıyı alıp 1 ay bekletiyorlar sonra da aynı haliyle geri yolluyorlar.
Tamirciye verdim dikmiş ama kötü gözüküyor giymiyorum ayakkabıyı.
Belki işinin ehli bi usta varsa o halledebilir yoksa ayakkabı çöp oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1cupcoldwater.gif
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ben yalının int mağazasından aldım yolladım yeni ayakkabı alma hakkı verdiler bakalım daha gelmedi _____________________________ Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim. 20/07/2016 NOT:alıntı yapmayın kopyalayıp yapıştırın. -
Ayağımın geniş olmasından olabilir dicem fakat ayağımı sıkmıyordu ayakkabı _____________________________ -
Bende boyner outletten aldım sezon ürünüydü fakat bu şekle geldi. _____________________________ -
yolla sen de _____________________________ Durum çok ciddi.Açmadığımız bir konudan ban yememek için,Forum Donanımhaber Genel Müdürlüğü Forum Kuralları Bildirgesi çerçevesinde,Forumdonanımhaber'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP,fotoğraflarım,mesajlarım vs.) çarpıtma yolu ve yasadışı bir şekilde sahte kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili Türk Ceza Kanunu maddeleri gereğince Forumdonanımhaber sorumludur.Bu hesaptan başka hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim. 20/07/2016 NOT:alıntı yapmayın kopyalayıp yapıştırın. -
%95 ihtimal kullanıcı hatası diyecekler. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X