Şimdi Ara

ADELE Bir Tek Bana mı Güzel Geliyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haliyle bile yaların
  • Cok adeleli
  • Video kalitesi iyiymiş, hatun da eski staj amirime benziyor.
  • daha şişman olsa daha iyi olur diyenler, royal albert hall konserinde daha bi şişman.
    kendisi güzel ama sesi ayrı güzel adele'in
  • quote:

Orijinalden alıntı: E2

Yirim Ben Onu

imzanı görünce kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

quote:

Orijinalden alıntı: E2

Yirim Ben Onu

imzanı görünce kahkaha attım

Stetoskop Beats by dr. Öz .
  • BBW terk
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

İnsanları sahip oldukları paraya, mala ve mülke, vucutlarındaki yağ veya kıl oranına, ince uzun bacaklara,büyük küçük göğüslerine göre değerlendirdikçe zavallı kalmaya o kadar mahkumsunuz ki...hiç kalbinde sahip olabileceği şeylere baktığınız oldu mu ? Sizler merhameti, özveriyi, cömertliği sevgiyi insanların dış görünüşlerinde arıyorsunuz. Kaybedersiniz başka bir ihtimal yok.

süphanallah karşim ibretlik olmuş
  • Sarkisi güzel, ama o gözle bakilmaz be o kadina...
  • Verse parçalarım .

Not : Evet abazayım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

patates

bir insan şişmansa güzel olamaz

zayıflarsa sesi kötüleşir.şişman insanların diyaframları daha gelişmiş oluyormuş.o yüzden daha güzel ses çıkartıyorlar.

Kibariye, Bülent Ersoy, Adele
  • İngiliz kızlarının büyük cogunlugunda var bu obezite sorunu.Kilo verse güzel kadın ama şu 100kiloluk haliyle hiç güzel degil ama sesine diyecek birşey yok muhteşem
  • Ayrıca yeri gelmişken Adele tarafından en iyi cover seçilen Linkin Park coverini de koyayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 5 Ocak 2012; 16:35:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt87

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnsanları sahip oldukları paraya, mala ve mülke, vucutlarındaki yağ veya kıl oranına, ince uzun bacaklara,büyük küçük göğüslerine göre değerlendirdikçe zavallı kalmaya o kadar mahkumsunuz ki...hiç kalbinde sahip olabileceği şeylere baktığınız oldu mu ? Sizler merhameti, özveriyi, cömertliği sevgiyi insanların dış görünüşlerinde arıyorsunuz. Kaybedersiniz başka bir ihtimal yok.

Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz !!!

Terbiyesizleşmenin lüzumu yok.

Benim çok muhterem üstün zeka örneği göstren sevgili kardeşim. sen anlamında bir ima taşıdığını düşündüğün videoyu benim yazımı alıntılayarak yayınlamışsın.Lakin o imayı anında anlayan üstün zekan yayınladığın videoyu izlemen gerektiğini sana akıl ettirememiş.Yayınladığın videonun son 10 saniyesini bak bakalım ahmet denen karakter ne demiş.Senin videonu alıntılayarak yazdığım yorum kesinlikle benim değildir.Tamamiyle sana aittir.Yani bana terbiyesizleşme deme gereği duyduran kelime tamamen senin yayınladığın videoya aittir.Ceza yemeyeceğimi bilsem sana karşı bu kadar kibar olmazdım bilesin.boyunun ölçüsünü karışla alırdım ancak kurallar elimi bağlıyor.Terbiyesizleşmeyi ve terbiyeli olmayı senden öğrenmemi gerektiren birşey mi var ?

Ben o videoyu izledim Ahmet adlı karakterin de dediklerini biliyorum. Ben orada sana karşı bir hakarette bulunmamıştım. Aksine sözlerin doğru da gelmişti sadece söyleyiş tarzın bana o sahneyi hatırlattı. Boyunun ölçüsünü alırım, kibar olmam gibi tehdit edici laflara gerek yok. Yüzüne tükürürüm sözü de hepimizin bildiği gibi hakarettir. Aslında insanları sadece maddi özelliklerine göre değerlendirmenin yanlış olduğunu söylerken çok da haklı bir isyanın vardı. Sonradan ettiğin hakaret haklı sözlerinle yükselen değerini düşürmüştür. Bunu uzatma gereği duymuyorum konu dışında bu kadar gerilmek doğru da değil. Videodaki Ahmet karakteriyle benzer yanın gerçekleri art arda sıralamandı bu espriyi anlayabilirsin diye düşünmüştüm. Eğer videonun başlığındaki cümleye kızdıysan kusura bakma bu sahneyle ilgili bulabildiğim video buydu videoyu yükleyen ben değilim.

gt87 sayın onbaşım lütfen saçmalayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: AttandeD

Cok tatli nefes aliyo ;)

zouhaha
    güzel espri
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Yalnız ben bu kadının bu kadar şişko olduğunu bilmiyordum, hiç videosunu ya da resmini görmemiştim şimdiye kadar. Tek bildiğim ipodda şarkılarına denk geldiğimde çıkan şu resmiydi. O yüzden aklımda hep big bang theorydeki Penny gibi biri canlanıyordu.

Oha diyorum, şok oldum.

ipodda

ipodda

ipodda

ipodda

ipodda

ipodda

ipodda

Adamın ipodu var
    Mesajın ana teması bu beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 8 Ocak 2012; 4:09:26 >

• güzel söylüyor da güzellik namına birşey yok , abazalığın dibine vurmuşsun bence
  • Kilo verse taş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Yarıldım lan allahsız

(Daha önce görmemişim :O)

Başlığı açan arkadaş, yalnız değilsin, seveni çok merak etme.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.