Şimdi Ara

ADELE Bir Tek Bana mı Güzel Geliyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajım bulunsun okurum. Ama sesi yeter bize. Görünüş falan lüzumu yok onların
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt87

quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

İnsanları sahip oldukları paraya, mala ve mülke, vucutlarındaki yağ veya kıl oranına, ince uzun bacaklara,büyük küçük göğüslerine göre değerlendirdikçe zavallı kalmaya o kadar mahkumsunuz ki...hiç kalbinde sahip olabileceği şeylere baktığınız oldu mu ? Sizler merhameti, özveriyi, cömertliği sevgiyi insanların dış görünüşlerinde arıyorsunuz. Kaybedersiniz başka bir ihtimal yok.

videonun başlığına koptum

• Yalnız ben bu kadının bu kadar şişko olduğunu bilmiyordum, hiç videosunu ya da resmini görmemiştim şimdiye kadar. Tek bildiğim ipodda şarkılarına denk geldiğimde çıkan şu resmiydi. O yüzden aklımda hep big bang theorydeki Penny gibi biri canlanıyordu.

Oha diyorum, şok oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuKaHero -- 4 Ocak 2012; 21:17:09 >
  • gıt gıt gıt gıt
  • İlk başta konuyu görünce oha dedim bu konu nasıl kapanmadı diye. Ne umdum ne çıktı. Ama kadın çok hoş lan,sesi güzelliği :))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnsanları sahip oldukları paraya, mala ve mülke, vucutlarındaki yağ veya kıl oranına, ince uzun bacaklara,büyük küçük göğüslerine göre değerlendirdikçe zavallı kalmaya o kadar mahkumsunuz ki...hiç kalbinde sahip olabileceği şeylere baktığınız oldu mu ? Sizler merhameti, özveriyi, cömertliği sevgiyi insanların dış görünüşlerinde arıyorsunuz. Kaybedersiniz başka bir ihtimal yok.

Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz !!!

Terbiyesizleşmenin lüzumu yok.

Benim çok muhterem üstün zeka örneği göstren sevgili kardeşim. sen anlamında bir ima taşıdığını düşündüğün videoyu benim yazımı alıntılayarak yayınlamışsın.Lakin o imayı anında anlayan üstün zekan yayınladığın videoyu izlemen gerektiğini sana akıl ettirememiş.Yayınladığın videonun son 10 saniyesini bak bakalım ahmet denen karakter ne demiş.Senin videonu alıntılayarak yazdığım yorum kesinlikle benim değildir.Tamamiyle sana aittir.Yani bana terbiyesizleşme deme gereği duyduran kelime tamamen senin yayınladığın videoya aittir.Ceza yemeyeceğimi bilsem sana karşı bu kadar kibar olmazdım bilesin.boyunun ölçüsünü karışla alırdım ancak kurallar elimi bağlıyor.Terbiyesizleşmeyi ve terbiyeli olmayı senden öğrenmemi gerektiren birşey mi var ?

• Harikadır,candır adele.. uzun süredir takip ediyorum

sesi mükemmel..

kendisi de hoş
  • bende videosu bile açılmadı bilgisayar beğenmedi galiba
  • Hürrem rolundeki kadının daha kilolu haline benzetiyorum beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

ADELE Bir Tek Bana mı Güzel Geliyor?

bunlari nerden buluyorsunuz super yav

• müziği muhteşem.
    gerisi boş. bi defa şişman oldundan yoklukta bile gitmez.
  • Şarkılar güzel linkin park ın yorumuda iyimiş.
  • Flap flap flap flapp
  • sesinde bisey var bunun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

Orijinalden alıntı: Volleyballer*

Çok güzel ya.

Bu şarkıyı, bu bayan mı söylüyordu? Hayran kaldım...

şöyle bir versiyonu daha var

En güzeli bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sano -- 5 Ocak 2012; 2:28:01 >

• ses var görüntü yok kadında
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

En güzeli bu

Bunla çok oynanmış evet en iyisi o ama ne kadar doğru bilinmez.
  • Anlamadım, çok oynanmış derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

patates

bir insan şişmansa güzel olamaz

zayıflarsa sesi kötüleşir.şişman insanların diyaframları daha gelişmiş oluyormuş.o yüzden daha güzel ses çıkartıyorlar.
  • Şişman olsa bile sesi muhteşem... Bana kalırsa çok güzel... İlla çöp gibi olacak değil güzel denince.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.