Şimdi Ara

adc oynamayı bilen yok mu şu forumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeter bıktım bu 25dk da 100 farm yapan adclerden duo girip oyunu rezil edem premadelerden

• quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

yeter bıktım bu 25dk da 100 farm yapan adclerden duo girip oyunu rezil edem premadelerden

Oyunda diyecektin galiba? Bu forumdakiler 10dk/250 farm yapıyor sen hayırdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

yeter bıktım bu 25dk da 100 farm yapan adclerden duo girip oyunu rezil edem premadelerden

20 dkda 160-170 falan yapıyorum ben qnq

• Beni mi çağırdın qnq
  • Bu forumda 20dk 180den aşağı farm yapanı gursel başkan bizzat banlıyor.
  • millet turnuva izleyip her maçı o mantıkta sanıyor gidin stream izleyin sanki her maç 20 dakikada 180 civarı yapıyor adc ler oyunun akışı belirliyor farm miktarını 15.dakikadan sonra mide dönmeye başlasın oyun bakalım yapabiliyonuzmu
  • biri beni çağırdı galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Efendim canım
  • Efem

• TR'de farmıma bakayım diyosun adamlar 4v5 fight başlatıyor sonra sen nabıon bi başına aşağıda bi ton küfür
  • Farm oyunun gidaşıtyla alakalıdır. karşı rakibin seni minyonda geçmemesine dikkat ederek oynarsın. Turnuva mı sandınız ddereceliyi herkes kulaklıkta iletişim halinde değil veya bir strateji geliştirilmemiş. Bu yüzden sadece minyon kaçırmamaya dikkat edin ve karşı rakibinizle minyon sayılarını dengede tutmaya çalışın.

Not: 25dk da 100 farm da çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IamFire -- 3 Aralık 2013; 21:32:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

TR'de farmıma bakayım diyosun adamlar 4v5 fight başlatıyor sonra sen nabıon bi başına aşağıda bi ton küfür

+1 Vayne olarak oynuyorum supportum farmıma laf ediyor sonra farm odaklı oynuyorum tfde kaybediyorlar all'dan bizim vayne hala farm yapsın zaten diyor çok gıcık kapıyorum
  • 20 Dk'da oyun Mid'e gelmez ise 120-130 falan

• 25 dk da 100 farm dedim diye olay yaptınız sizce bu normal mi anlamıyorum sizi
  • 10 dk da minimum 80 yaparım pm
  • Buyur kardeş sıkıntın nedir?
  • Biri bişimi dedi

• ligini nickini pm at gireriz belki
  • Adres ver gelek.
  • M.D. Luffy kullanıcısına yanıt
    ben 500 gordum bi keresinde. sen hayırdır ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.