Şimdi Ara

Adblock kullanmayan var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
1
Favori
11.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • en iyisi bu evet.
  • Unutmayın ki reklam aynı zamanda tanıtım da içerir. Belki reklam engelleyici ile web üzerindeki reklamları engelliyorsunuz ama aslında reklam hayatımızın her yerinde mevcut. Reklam bir nevi bilgilendirme aracıdır da. Ancak son yıllarda web üzerindeki reklamlar o kadar can sıkıcı hale geldi ki, içerik üreticileri kendi başını yakmış oldu. Artık çoğu insan reklam engelleyici kullanıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeş boş boş alıntılama bişile at da sevinelim
  • Ben telefondan giriyorum internete, bilgisayae var ama sadece iş için kullanırım. Bir mynet açarım arada birde uzun bir çey uazacaksam donanımhaberi. Bunun dışında girdiği. Sitelerde zaten reklam yok genel olarak.

    Youtube vanced kullanıyorum. Reklamsız arka planda oynatma. Bayağı memnunun. Birde ghostry kullanıyorum ondan da memnunun. Bilgisayarda da chrome eklentisi olarak kurulu şimdi hatırladım.

    Ben müzik dinlemiyorum, hadi normal video, dizi, film vs arasına reklam alırsın anlarım da müzik videosuna adam kendini tam kaptırmışken reklam nedir abi :)

    Ben daha ilgincini söyleyeyim. Kuran hafızları var adamlar Kuran okuyor. Onun arasına reklam almışlar. Hele ne reklamlar. Dinden de para kazanıyor adamlar.

    Reklamlardan etkilenip birşey alma mevzusu beni ancak indirim varsa cezbeder. Yoksa şöyle özellikli böyle takla atar falan beni bağlamaz. Zaten ürün araştırmadan almıyoruz

    Bazen reklamın amacı illa bir ürün satmak olmuyor. Rakipler reklam verince, siz de verme zorunda kalıyorsunuz. Akılda, hatırda kalmak için.

    Birde bu büyük firmaların sosyal sorumluluk adı altında kendi reklamlarını yapmaları var tabi. Büyük ölçekli, uluslararası firmaların olmazsa olmazı. Uluslararası ilişkilerde görmüştüm ders olarak.

    Genel olarak reklamlara dayanamıyorum bende.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • ben senelerdir adblok kullamam çünü operanın kendisinde var bu özellik youtube seyrederken tek reklam çıkmaz ayrıca dahili beleş vpn de cabası opera candır
  • DH'deki malum bir zamanların baş belası "reklamı geç" sayfası çıkınca kurmuştum uBlock'u. O günden bu yana 1.5 milyona yakın reklam engellemiş sağ olsun. uBlock harici olarak; Adblock Plus ve Adguard kullanıyorum. Tavsiye ederim.


    Adblock kullanmayan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frost05 -- 27 Nisan 2020; 1:16:20 >
  • bolanka B kullanıcısına yanıt
    Adblock kullanları engelleyen sistemide bypass eden eklenti hali hazırda senelerdir var yani adblock kullananları engellemeniz imkansız bu devirde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende şöyle faydalı bi işlemi size tavsiye edeyim. Fazladan adblock bypass eklentisi kullanmanıza gerek kalmaz.

    Şöyle ki;
    Adblock tespit edildi uyarısı veren siteleri kullandığınız eklentinin destek bölümüne rapor ederseniz sitedeki engellemeyi atlatacak şekilde filtreyi güncelliyorlar. Örneğin Adguard’da bu mevcut sitedeyken sağ tıklayıp adguard rapor et tıklayın github sayfalarına gidiyor bildiriminiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 27 Nisan 2020; 1:55:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki akıllı tvlerde bunu yenmenin yolu varmıdır arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'da haftalık ortalama 10 saat içerik izlediğim oluyor. Fakat sizin dediğiniz durumla hiç karşılaşmadım. Genelde reklamlar 2 adet sıralı halde oluyor eğer ilkinde reklamı geç dersem ikinci reklamı hiç göstermiyor. Sizin yaşadığınız durumun adblock kullanmanız ile ilgisi olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanmıyorum, kullanmam da. Abartılı reklamları es geçiyorum bu işten de ekmek kazanan insanlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o reklamlar olmasa izleyecek bir şey bulamayacağız. Nasıl ya diyenler olacaktır, reklamlar hayatımızın bir parçası ve heryer de karşıma çıkıyor, ekonominin büyük bir parçasını oluşturuyor reklamlar. Youtube a veriyorum aylık parasını hem reklamları görmüyorum hem de ekran kapalıyken müzik dinliyorum, video devam ederken alta alıp başka programa geçiyorum anlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan2142

    o reklamlar olmasa izleyecek bir şey bulamayacağız. Nasıl ya diyenler olacaktır, reklamlar hayatımızın bir parçası ve heryer de karşıma çıkıyor, ekonominin büyük bir parçasını oluşturuyor reklamlar. Youtube a veriyorum aylık parasını hem reklamları görmüyorum hem de ekran kapalıyken müzik dinliyorum, video devam ederken alta alıp başka programa geçiyorum anlık.
    Burada ki 20 yaş altı ergenlere anlatamazsın bu olayı işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarımda ve android telefonumda varsayılan tarayıcı olarak brave browser kullanıyorum. reklam engellemesinin üstüne bir de https yükseltmesi vs yapıyor. bir tarayıcıdan daha fazla bir isteğim olamaz herhalde. telefondan youtube izlerken de bu aralar reklamla karşılaşmıyorum çünkü öğrenciler için 3 ay ücretsiz olan premium'u aldım. 3 ay sonrasında iptal ederim herhalde. youtube premium'un bana verdiği hiçbir hizmeti kullanmıyorum (reklamsızlık dışında) tekrarlamak için de çok büyük bir sebebim yok. yukarıda bazı arkadaşlar vanced youtube önermiş ancak onlarında arayüzü hantal ve ana gmail hesabımı üçüncü parti bir uygulamaya açmak içime sinmiyor. oturup 2 dakika video izlemek daha mantıklı geliyor.
  • Reklam sayısında düzenleme yapsalar 15 dakika'da bir reklam konulsa adblock kullanıcılarının %90 ı bırakır adblock kullanmayı eminim.
  • dh forumda birara adblock yazınca yazıyı göstermiyordu
    millete öğretebilmek için a d b l o c k gibi abuk sabuk şekillerde mesaj yazıyorduk
    şimdi cesur bir şekilde konusu açılıp tartışılıyor olmuş
  • Youtube sana yıllardır izletemediği reklamları 1 şarkıda izletmiş, çok dolmuş bi içini boşaltsın normale döner.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yutubçuysan

    kapatmak lazım

    göremiyon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veni60

    Kullanmıyorum, kullanmam da. Abartılı reklamları es geçiyorum bu işten de ekmek kazanan insanlar var.
    O bu işten ekmek kazananlar seni bu kadar düşünmüyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.