Adata XPG SX6000 Pro 512GB 2100MB-1500MB/s NVM 1.2 SSD Fiyatı https://www.hepsiburada.com/adata-xpg-sx6000-pro-512gb-2100mb-1500mb-s-nvm-1-2-ssd-asx6000pnp-512gt-c-p-HBV00000KYRXI?magaza=TechburadaBİTTİ BİTTİ BİTTİ BİTTİ BİTTİ BİTTİ BİTTİ BİTTİ GÖRSEL ![]() İNCELEME VİDEOSU ![]() Все характеристики можно посмотреть в Datasheet на этот диск.
https://www.adata.com/upload/downloadfile/Datasheet_XPG%20SX6000%20Pro_EN_20180829.pdf
update 09/06/2019
После обновления Windows и всех возможных драйверов скорость загрузки по ощущениям стало чуточку быстрее. https://www.youtube.com/watch?v=-L3UErbCTgs< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 8 Ocak 2022; 12:6:10 > |
ADATA XPG 512GB NVME M.2 SSD 2100/1500 - 499 TL HEPSIBURADA

-
-
Valla fena degil. Ssd disk yerine alinabilir. 1gb 1 tl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adata XPG SX6000 Pro ASX6000PNP-512GT-C 512 GB NVMe 1.2 SSD 519,00 TL yerine 489,99 TL m.n11.com
Adata XPG SX6000 Pro ASX6000PNP-512GT-C 512 GB NVMe 1.2 SSD Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/urun/adata-xpg-sx6000-pro-asx6000pnp-512gt-c-512-gb-nvme-12-ssd-1049997?magaza=techburada
489,00 TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klasik ADATA Ssd'si kalite eksik, olumsuz yorumları var, bazı bioslar görmüyormuş 80 dereceye çıkıyor diyenler var kısacası zaman kaybı, ben risk almayı seviyorum diyen için iyi fırsat.
Edit: Evo ile kıyaslanmaz bile parası da ona göre işte ama ben olsam bununla boşa uğraşacağıma 2.el temiz evo bakardım, güvenilir satıcıdan 2.el SSD almak çok iyi bir yöntem hiç korkmayın baya kârlı iş yaparsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Ocak 2022; 15:59:26 > -
Almaya niyetlemniştim ki yorumunuzu görünce vazgeçtim.
O zaman Samsung Evo ya devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yıl garanti veriyor hocam bu fiyata sıfır bence iyi m2 nvme ssd sonuçta ne kadar kötü olabilir ki millet aliexpress çin ssdleri kullanıyor. Ön yargılı olmayın bu dolar kurunda bence.
İki seneyi aşkın zamandır aynı markanın sx8200 pro 1tb modelini kullanıyorum ve oldukça memnunum. Adata'nın 2.5'' ssdleri ne kadar vasatın altındaysa nvme ssdleri gayet iyi f/p ürünleri bence. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.
-
Bu forumda kimseye bir şey beğendiremezsin. Her zaman biri gelip muhalefet eder daha iyisi var yazar bir şey için. Hatta en iyi ürünü gelip paylaşsan ona bile kulp bulurlar çok acayipler sadece muhalefet için forumu kullananlar var.
-
Haklısın hocam ADATA XPG gibi sağlam bir markanın sıfır nvme m2 ssd sini atmışım 5 yıl garantili sıfır m2 ssd yani ne kadar kötü olabilir hemde 500 tl'ye ikinci el samsung evo ile kıyaslıyor çok ilginç bir forum gerçekten :)
ssd'nin 2. eli alınmaz bence. ne zaman patlayacagi belli olmayan bomba gibi. adam ne kadar kullanmış, oyun oynamis mi nerden bileceksin. ancak tandigin biri varsa ondan olabilir
Server olarak kullanılmamışsa yada mining yapılmamışsa oyun oynamanın yada yoğun kullanmanın falan bir zararı yok ki.
Dram da bir yere kadar. Çok sorun olmuyor. Pro yada lüks sistem değilse alın geçin. Çok kafa yorunca mutsuz oluyor insan...
-
sahtekarlıktan adilikten fırsatçılıktan başka birşey değil.
o an lazım değil diye almıyorsun
bi kampanya yapıyorlar fiyatı dibe çekiyorlar. 499 lira
aynı süre içinde başka sıradan bir satıcı bu büyük kampanyadan 10 20 lira daha aşagıda fiyata satıyor. 489 lira
2 gün sonra aniden ihtiyaç oluyor
kampanyayı yapan büyük firma fiyatını 800 1000 yapmış. digeri de aynı şekilde hemen 800e çekmiş.
insanı zorla stokçuluğa yöneltiyorlar
-
Saçma sapan bilgisizlerin yorumlarına sakın aldanmayın. Bende aynı model var, aylardır kullanıyorum canavar gibi.
Akıl işi midir hiç sıfır ürün ile ikinci el ürünü kıyaslamak.
Fiyatı yine 500-tl ve altına gelirse alın.
-
Hocam 10 adet aldım ben al-satçıyım buradaki insanlarda yararlansın bu kampanyadan bu dolar kurunda 500 tl ye nvme m2 ssd bulmak helede 5 yıl garanti veriyor ev kullanıcısı için muazzam birşey almak için bile yeterlidir zaten. Alana hayırlı olsun :)
cumartesi günü 2 tb 1700 tl almadım
-
İtopyadaki mi hocam, 1800 dü heralde :(
-
evet, o an çalışıyordum alamadım, akşam çok geç oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X