Kingston SSDNow V300 ile benzer bir olay yaşamıştım. ADATA SSD de almıyoruz artık anlaşılan. |
ADATA’nın giderek yavaşlayan SSD’si: Aynı isim altında tamamen farklı/yavaş kontrolcü ve NAND Flash (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bilgilendirme maksadıyla yazayım bende. WD Green 256 gb. SSD aldım bir sene geçti saçma sapan donmalar, takılmalar başladı. Sağlık testinde %100 sağlık gözüküyor. Sıcaklık sürekli 60 derece civarında dolaşıyor.
-
Kitlenip kalan üzerindeki tüm verileri silen evo 970 leri görmediniz herhalde... Samsungcuyum ben de ama çok ısınıyor, kendini kapattığını görmesem inanmazdım o derece güvenerek almıştım zamanında...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen Yerli ve Milli SSD yapalım ... Yallah bismillah
-
(Tr için yazıyorum) Adata kardeş biraz daha sıyır, dibinde kalmıştır -
-
Firmaya ait tüm güvenim gitti. Bundan sonra mümkün değil hiçbir ürününe bakmam
-
Forumda eskiden bu şekilde tüketiciyi bilinçlendiren daha fazla inceleme ve haber olurdu son zamanlarda epey bir azaldı.
-
Arkadaşlar ucuz etin yahnisi olayı tamamen. SSD alıyorsanız almışken Samsung alın pişman olmayın. 2-3 kuruş ucuza kaçacağız diye 2. 3. kalite markalar böyle problem çıkarıyor.
-
Samsung'un SSD'lerini tek geçerim. 860 EVO kullanıyorum ve çok memnunum. 1yıldır kullanıyorum ve bugüne kadar herhangi bir yavaşlama olmadı ki kullanıcılarının yorumlarını takip ediyorum herkes çok memnun.
-
psu ve ssd’de ekonomi yapmam. -
aida64 programını açın.. Sol menuden Depolama-ATA seçin. Üstten 8200 pro'seçin. Altta bilgi ekranı var orada en aşağı inin. @okanbagiscan
-
Adata ssd zip sıkıştırma veya çıkarma işlemlerinde windowsu kitliyordu, şimdi depo hdd olarak kullanıyorum 6-7 yıl önce aldığım trion bile adata dan iyi durumda, sanırım su630 gibi bir birşeydi.İade etmeyi düşündüm ama şimdi ssd çalışıyor diyip geri göndereceklerdi, bir daha bu markaya elimi sürmem
-
240 gb adata su630 ssd kullanıyorum, 1-2 gb veri yazınca ısınıyor ve okuma-yazma hızı kilobaytlara düşüyor, bilgisayar kilitleniyor hiçbir şey yapamıyorum. 500mb/sn okuma-yazma 3-4 saniye geçerli yani, ondan sonra 1 dakika bekleme süresi var. nerden aldım nasıl yaptım bu hatayı bilmiyorum. bir daha asla adata.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak939 -- 7 Aralık 2020; 12:55:0 > -
-
SU 630 Faciası , bilen bilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de 512gb versiyonu var hızlar normal gözüküyor ama SSD Toolbox yazılımı ssd yi görmüyor güncelleştirme yapamıyorum
-
çok güzel haber. DH de görmek istediğim haber bu
-
HWinfo ile baktım, şunu diyor. Böyle bir kontrolcü var mı? NAND bilgisi yok.
Host Controller: ADATA Technology NVMe Controller
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 7 Aralık 2020; 17:18:20 > -
WD kullanıyorum. Çok memnunum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X