Şimdi Ara

ADATA’nın giderek yavaşlayan SSD’si: Aynı isim altında tamamen farklı/yavaş kontrolcü ve NAND Flash (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
9.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kafam rahat samsung dısında ssd almıyorum.

  • İyide hemen hemen bütün ssd lerde var bu, zamanla daha iyi oluyorlar ,mesala crucial bx500 de ısınma sorunu diye konu açılıyordu forumlarda şuan o sdd de öyle bir sorun yok sonraki versiyonlar da düzeltildi.

  • zero fear kullanıcısına yanıt
    WD ninde yalan dolan haberleri çıkmasya başlamıştı, HDD lerde geliyordu haberleri...

  • Adata xpg s40g kullanıyorum. Sorun yaşamadım çok şükür. Gayet memnunum.
  • Ellerin dert görmesin çok güzel içerik ADATA ban list benim için :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin devi Samsung. Yüksek kapasiteli 1tb ve üstü özellikle oyunların yükleme süreleri için biraz paraya kıymak gerekiyor. C sürücü olarak 256 gb marka model fark etmeksizin alabilirsiniz.

  • biri sizden yalan beyan ile para istese vermezsiniz değilmi ? bunlarda (kingston ve adata ) aynı size yalan söyleyerek paranızı alıyor bu ikisinin ürünlerini tercih ettiğin zaman nasıl güveneceksin başına bir gelirmi gelmezmi belli değil güveni yıktılar bir kere , tercih edilmeyecek markalar kingston ve adata , yazık ikisinede bir marka oluşturmak bir güven sağlamak ne kadar zorken bunu yıkmak böyle kolay 

  • Mayıs ayından beri kullanıyorum bu modeli uygun fiyata almıştım. Hatta memnun kaldığım için geçenlerde indirimlerden ikinci disk olarak sx6200 pro modelini de aldım. Açıkçası ilk aldığımda yaptığım testlerde de yakın zamanda yaptığım testlerde de iki ürün vadedilen değerleri yakalıyorlar. Artık bana iyisi mi denk geldi kötüsü mü bilmiyorum. Zaten bu saatten sonra artık yapacak bir şey yok. Sorun çıkarana kadar kullanmaya devam edeceğiz. Umarım hızlarında çok çabuk bir düşüş olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaidb -- 5 Aralık 2020; 3:17:39 >
  • Tam bunu alacaktım performansı fiyatına göre iyiydi ama biraz daha kıyıp Samsung Evo Plus 1 TB aldım iyi ki ADATA almadım.

    Şimdi sırada fiyatı biraz düşerse PlayStation 5 için 1 TB Samsung 980 Pro alacam.

  • Hele WD hiç almamak lazım. Rezalet.


    ADATA’nın giderek yavaşlayan SSD’si: Aynı isim altında tamamen farklı/yavaş kontrolcü ve NAND Flash

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber eline sağlık , donanımhabere yakışan nitelikte.


    https://forum.donanimhaber.com/test-ssd-ler-yarisiyor-10-ssd-tek-incelemede-bulustu--146506843


    Aslında herkes biliyor, Samsung'un disk kalitesini. Önemli olan soru , Samsung' a bütçe ayıramayan kullanıcıların seçimleri. Bu seçimleri irdelemek için yaptığım inceleme yi yukarıya bırakıyorum , dikkat etmeniz gereken test orada standartlardan ziyade, 100GB yazma testi. Testte stabil çizgide ilerleyen disk daha iyidir, sonuca varmak çok kolay ve sonuçlar sizi şaşırtabilir şimdiden söyleyeyim. Görmeyenler için faydalı olacaktır.


    Bu arada , 2. parti yazılımların puanlama sistemlerinden ziyade HD Tune Pro+ da istediğiniz miktarda veri yazma seçeneği var. Diski windows ta görünür kılmadan bu testi yapabilirsiniz. 100GB ideal bir değerdir , performans düşüşünü çok net görüyorsunuz testlerde. Bir sonuç olarak karşınıza puan getiren yazılımlar her zaman doğruyu gösteremeyebiliyor , gösterse de günlük kullanımımızla alakasız oluyor genelde , bu sebeple uzun soluklu dosya yazma testleri kullanıcı açısından en mantıklısı.





  • seko.tr kullanıcısına yanıt

    Bende aynısını kullanıyorum harika diyebilirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu ürüne yorumunuz nedir .https://www.amazon.com/dp/B07TLYWMYW/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_t6ZYFbYJVTN4F?_encoding=UTF8&psc=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemimde samsung 950 pro ve sx8200 pro kullanıyorum. sx8200'ü ucuz diye almıştım ama hiçbir zaman tam anlamıyla güvenememiştim, hatta bunu forumda dile getirdiğimde kuruntu yaptığım belirtilmişti. sanırım sx8200 çer çöp depolama ve geçici oyun yükleme alanı olarak kalmaya devam edecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung ve Corsair dışında SSD alınmaz. Bütçe yetmiyorsa alternatif olarak Kingston bakılır.

  • Laptop üzerinde gelen Toshiba M2 SSD vardı 10 ayda 7 TB yazma sonrası hızı bı anda düşmeye başladı. 700-1400 olan SSD şuan 400-600 gibi komik değerlere sahip. Programda baktığımda sağlık %90 çıkıyor . Samsung Pro 512 GB filan alacağım bu kullanıma resmen döküldü ssd. Samsung SSD var 5 yıllık hala 100 sağlık ve performansta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil Belief

    Elinize sağlık, tüketiciyi bilinçlendiren bir haber yaptığınız teşekkür ederim.


    ADATA'nın SU630 ve SU650 model SATA SSD'lerinde de sorun yaşayanlar olmuştu. Demek ki SSD'de bu markadan uzak durmak lazımmış.

    Su650 mağduru burada. 6 ay civarı kullanabildim sonrasında bi anda gitti alet. Kronik sorunluydu alan hemen herkes yaşadı. Neyseki o dönem para iadesi alabilmiştim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Muten Baba @Mojidozirikato @evlbleef @BekirHan @eskibirkurt


    Beğenmeniz beni mutlu etti. Teşekkür ederim ADATA’nın giderek yavaşlayan SSD’si: Aynı isim altında tamamen farklı/yavaş kontrolcü ve NAND Flash 

  • Bende de 8200pro var yongasını üstüne bakmadan anlamanın yolu nedir? Üstüne etiketini yapıştırmıştım sökmek istemiyorum.

  • hwinfo ile kontrolcü ve nand flash bilgisi görülebiliyordu diye hatırlıyorum.https://www.hwinfo.com/

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.