Şimdi Ara

adaptor isigi yanmiyor laptop sarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar laptopta internette geziniyordum ve sarjdaydi birden guc kaynagi olarak pile gecti cunku sarj olmuyordu ve baktim ki adaptor isigi yanmiyor ne yapmam lazim hivbirsey yok ortada adaptor kablolari duzgun kirik keskk yok lutfn yardm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atlantis325

Arkadaslar laptopta internette geziniyordum ve sarjdaydi birden guc kaynagi olarak pile gecti cunku sarj olmuyordu ve baktim ki adaptor isigi yanmiyor ne yapmam lazim hivbirsey yok ortada adaptor kablolari duzgun kirik keskk yok lutfn yardm

Cevrenizden deneme amacli baska bir adaptor bulup sarj etmeyi deneyin. Sorun adaptordeyse fazla masraf cikmaz. Cihaz icindeyse teknik servis...

• Adaptörünüz bozulmuş yenisi ile değiştirin.
  • Yenisini nerden alacagim ne kadardir fiyatlari bide neden bozulmus olavilir acaba ?

• Ucuz ucuz Kablo zedelenmistir. Yenisini bilgisayarci/teknik servis ve kismen elektrikcide bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustix619 -- 8 Ağustos 2013; 21:10:05 >
  • Kablolarda bir sorun yok ama pc eski 4 senelik belki omru bitti

• Bazen düşük malzeme kalitesinden ömürleri erken bitebiliyor.
    en son 20 liradan alıyordum. seninde 40 lira civarı bulabileceğini düşünüyorum.

kablo arızası olsa ışığı yanar, adaptör bozulmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100-200 vermiyimde aman

• Adaptörün bozulmuş muhtemelen

• Madem yenisini almak için gözden çıkartıyorsun, adaptörün ortasından aç kutu kısmını. Bazen lehimleri sıcaktan eriyip çıkabiliyor. Ona bir bak sonra kontrol kalemiyle bak belki kablo kırılmıştır onu bağlarsın. Baktıın hiçbiri olmuyor devrede bi şey yanmıştır uğraştığına deymez o zaman gider yenisini alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantis325

100-200 vermiyimde aman

Piyasada kör tuttuğunu biliyosun.
    dediğim gibi kadıköy piyasasında ben toplu alım yapıyorum ve 20 liraya kadar adaptör var piyasada ama senin ulaşabileceğin fiyatlar 30 40 tl
    yok ben orjinal isterim falan dersen fiyat artabilir.

neticede vertu cep telefonu şarjlarının 240tl ye satıldığı bir ülkede yaşıyoruz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.