Şimdi Ara

Adapazarından Karasuya nasıl gidebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç Adapazarına gitmedim. Boludan otobüse binip Adapazarına gelmeyi planlıyorum. Otogardan Karasuya nasıl gidebilirim?

• Acil lazım.
  • Hocam 2 gün önce gittim, adapazarına otobüsle gittikten sonra hemen otogarda minibüsler kalkıyor karasu-karapınar-kocaali vs. 6 lira ücreti vardı sanırım oradan gidebilirsiniz
  • kişisel aracın olacaksa, yeni cami yolundan dümdüz vur. Eski fen lisesii geçiceksin. Sonra zaten tabelalar gösterir sana yolu.
    otobüsle gidiceksen de eğer, kuzey terminali ve büyükşehir terminalinde karasuya araçlar kalkmakta, onlara binebilirsin.
  • Kişisel aracım olmayacak. Peki bu minibüslerin belli bir kalkma süresi oluyor mu? Kaç dakikada bir kalkıyor minibüsler?
  • gel düzceye götüriyim seni
  • vardır mutlaka, yarım saatte bir falan gibisinden, onu da artık terminaldeyken öğrenirsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polatlıya nasıl gidebilirim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kooplar var.

Not: Anne tarafı sakaryalı her yaz ordayım.
  • Eski hayvan pazarının ordan karasu kocaali minibüsleri geçiyor. Kalkış yerleri güney terminali sanırım. Öğrenci 5 TL süre 35 dk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinra Tensei

Daha önce hiç Adapazarına gitmedim. Boludan otobüse binip Adapazarına gelmeyi planlıyorum. Otogardan Karasuya nasıl gidebilirim?

hocam pm atılmıyor.

pm cevabını burdan vereyim.

Korsan oynanıyor dayz hocam biz forumdan 2 ark.la birlikte oynuyoruz. bi tanede oyundan tanıştık 4 kşiyiz yani yarın 10-11 gbi bluşucaz. No cd key serverlarda oynanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.