Şimdi Ara

Cebit'e otobüsle nasıl gidebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Cebit fuar alanına Şişli'den yada Taksimden otobüsle nasıl gidebilirim.

• taksimden buraya 145t ekspres otobüsler geliyor..2 katlı..taksimden binersin beylikdüzüne kadar 2.5 tl e gelebilirsin..
  • peki dostum sondurakta mı ineceğiz yada önünden falan mı geçiyor otobüs. bazıları metrobüs ile gidileğini yazmışlar.
  • metrobüse binmen lazım.metrobüsün son duragında ineceksin.hemen orada iett nin fuar alanına giden otobüsleri var.onları kullanman lazım
  • metrobüsü karıştırma. taksim'den beylikdüzü çift katlı otobüse bin.. orda şoföre falan sorarsın son durak değilde biraz daha erken ineceksin. indikten sonra tekrar herhangi bi otobüse binceksin mavi küüçükler olur veya silivri otobüsleri var onlara bineceksin. o otobüslerde bağırıyolar zaten durakları. tüyap dedi mi inersin
  • sanırım taksim'ide sayarsam 5 otobüsle gideceğim
  • akbil basmalısın ve ya para vermelisin yoksa otobüsle gidemezsin.

< Bu mesaj DH Premium kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar iett'nin sitesinde baktım taksim'den 160 dakika da gidiliyormuş. kısa olacaksa şehitliğin oradan metrobüse binersem kaç dakika da giderim.
  • Tam olarak nerde bu fuar??

Sefaköyden , küçükçekmeceden

metrobüs mü daha kısa sürer yoksa özel otobüsler mavi şu silivri yazanlar..tşklerrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

arkadaşlar iett'nin sitesinde baktım taksim'den 160 dakika da gidiliyormuş. kısa olacaksa şehitliğin oradan metrobüse binersem kaç dakika da giderim.

edirnekapıdan avcılar 20-25 dkk sürse inip mavi otobüslere binsen oda bi 15-20 desen topu topu 45 dkk yı bulur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitov

quote:

arkadaşlar iett'nin sitesinde baktım taksim'den 160 dakika da gidiliyormuş. kısa olacaksa şehitliğin oradan metrobüse binersem kaç dakika da giderim.

edirnekapıdan avcılar 20-25 dkk sürse inip mavi otobüslere binsen oda bi 15-20 desen topu topu 45 dkk yı bulur diye düşünüyorum.

böyle olursa süper olur. çünkü diğer türlü tam bir işkence
  • arkadaşlar son cevapları bekliyorum birazdan gideceğim
  • quote:

arkadaşlar son cevapları bekliyorum birazdan gideceğim

şimdi dediğim gibi 145t ekspresslere biniyosun..2 katlıdır..sonra onla migros,beko,bizimkent,beylicium 'dan birinde iniyosun..ondan sonra üstlerinde esenyurt-büyükçekmece yazan mavi minibüslere biniyorsun..o tam seni tüyapın önüne kadar getiriyor..
  • quote:

arkadaşlar son cevapları bekliyorum birazdan gideceğim

hadi git de izlenimlerini bekliyoruzz...
  • cebit rezaleti konusuna bakmanızı tavsiye ederim. nasıl gittiğim ise şehitlik'likten metrobüse bindim. avcılarda indim. ve orada tüyap'a giden yeşil otobüslere binip tüyap'a geldim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.