Bildirim
adanadan niğdeye nasıl gidilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
ADANA'DAN NİĞDE'YE...

_____________________________ 10 YAŞINDAN KÜÇÜK ÇOCUKLARINIZI MUTLAKA ARKA KOLTUĞA OTURTUNUZ VE KAPILARI KİLİTLEYİNİZ.
AYRICA; FARLARI AYARSIZ OLUP GÖZLERİMİ YORANLARIN GÖZÜ ÇIKMASIN! -
real in oradan otobana çıkıyosun, yol seni pozantıya götürüyor, dümdüz devam ediyosun çakıtları geçiosun ulukışla geliyor, ondan sonrada niğde diye zaten tabelalar var takip ederek kolaylıkla bulabilirsin _____________________________ -
Yalnızz ....
Pozantıda çok dikkatli olman lazım türkiyedeki en sorunlu 3 4 yoldan biridir kamyon doludur ve her saat radar olur ..son olarak Pozantıda dikkatli olmayı unutma birde Pozantıda dikkatli ol ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fosters -- 10 Aralık 2006; 1:20:50 >_____________________________ Cont & Comp Eng.
Donanımı Güvenle Kaldırabilirsiniz :)
. -
bide pozantıda topbaşlar ve pelit e girme, özellikle topbaşlardan benzin alma
_____________________________ -
SORUYLA PEK İLGİM OLMASADA GÜZEL VE FAYDALI BİLGİLER VERİLMİŞ _____________________________ -
teşekkürler sağolun...kar varmıdır yollarda acaba? _____________________________ AKILDA FİKİR YOKSA; AĞIZDA KÜFÜR OLUR... -
şeker pınarı(hayat su)nın orda sollamalar çok tehlikeli hayırlı yolculuklar _____________________________ -
VALLA O YOLA ÇIKARKEN KORKUYORUM BENDE NEVŞEHİRDEN MERSİNE GİDECEKTİM AMA KALDI ŞİMDİLİK O YOLLAR TÜRKİYENİN BAŞBELASI SAATLERCE 1. 2. VİTESTE KAMYONLARIN ARKASINDAN GİTMEK ZORUNDA KALABİLİRSİN YOL TEK ŞERİT ÇOK DİKKATLİ OL SOLLAMA YAPMA ( POZANTI - ULUKIŞLA YOLUNDAN BAHSEDİYORUM ) BİRAZ ÇOK YAKSIN ARABAN AMA SOLLAMA YAPMA !!!!! _____________________________ PERFORMANS = MALİYET
EKONOMİ = AZ PERFORMANS
EKONOMİ + PERFORMANS = İYİ ARABA !! -
adanadan direk otobana gir tahmini bir 30-40 km gel tarsusa yakın zaten ankara-pozantı yol ayrmı sonra pozantı-ulukışlayı geçtikten sonra niğde-kayseri yol ayrımı var zaten duble sakin rahat bir yol pozantı ulukışla arasında dikkat etmek gerekir sollama yasaklarına dikkat et gündüz pozantı giriş ve cıkışlarında hep radar oluyor ı -
arkadaşlar yolu güzel tarif ettiniz sağolun ama ben ulukışlalıyım ulukışlaya varmadan 4 km önce petrolerin olduğu beyağı köyü var sağa dönecek arkadaş kar yok kış yok ulukışlada benzin yalnızca opetten alınır 35 adet perrol var hepsi dandik _____________________________ MAREA PROFÖSÖRÜ -
quote:
Orjinalden alıntı: Mnt1907
bide pozantıda topbaşlar ve pelit e girme, özellikle topbaşlardan benzin alma
+++++++++++++++++++++++++_____________________________ -
Pozantı ulukışla arasına girmeden pozanı'dan direk çamardı yoluna sapabilirsin. Gerçi ben hiç denemedim ama heralde pozantı- ulukışla arasından daha tenhadır. O yol harbiden çok sakat. Yapılsın artık şu otoban da kurtulalım o yola girmekten. _____________________________ -
Arkdaşların dediği gibi turkıyenin en skat yollarından birisi çift yol çalışması henuz bitmedi diye biliyorum.kar olayına gelince kar yokta 2 gundur niğdede çok sert ayaz var buzlanmalara dikkat et hayırlı yolculuklar. _____________________________ Leon St Style Plus---Fazer 800 Abs---Nikon D300 -
Gerekli cevap verilmiş ama şu linkide kullansanbelki memnun kalırsın.
http://www.mercedes.com.tr/Internet/TR/Hizmetler/Route/_____________________________ -
şeker pınarı(hayat su) oralara dikkat et biraz tehlikeli oralar. Dikkati toplamanın en güzel yolu da şeker pınarı(hayat su_giderken solda) nda mola ver sıcak sıcak tatlılarını ye, üstüne billur gibi sudan iç. Sonra seni kimse tutamaz
_____________________________ Toyota Auris 1,4 D-4D 2012 Comfort Extra Kar Beyazı
Megane II sedan_1,6_16V_dynamique_2004 BRC Sequent24 Sıralı Sistem lpg
Ford Focus_1999
OKUYUCULAR ÜZÜLMESİN!!!
BOZKURTLAR DİRİLECEKTİR
-
Beyler edebiyatçı değilim ama imla kuralları güzel Türkçemizin korunması açısından vardır. Sadece ÖSS sınavı için öğrenmek gerekli değil, hayatın her anında geçerli. Bu topikte görüyorum ki kimse bunları takmıyor. Herkes özel isimleri küçük harfle başlayarak ve kesmesiz yazmış. Hadi geçtim Adana'yı Niğde'yi, Türkiye yazarken bile "türkiyenin" şeklinde yazılmasını kabullenemiyorum. Lütfen bunlara dikkat edelim. Türkçe'mizi katletmeyelim.
_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: Woodpecker
Beyler edebiyatçı değilim ama imla kuralları güzel Türkçemizin korunması açısından vardır. Sadece ÖSS sınavı için öğrenmek gerekli değil, hayatın her anında geçerli. Bu topikte görüyorum ki kimse bunları takmıyor. Herkes özel isimleri küçük harfle başlayarak ve kesmesiz yazmış. Hadi geçtim Adana'yı Niğde'yi, Türkiye yazarken bile "türkiyenin" şeklinde yazılmasını kabullenemiyorum. Lütfen bunlara dikkat edelim. Türkçe'mizi katletmeyelim.
Sonuna kadar katılıyorum, dikkat etmeliyiz diyoruz hepimiz ama bazen havada kalıyor. Bahane değil ama sanırım yazım kolay olsun diye tuşlara basıp geçiyoruz.
Ama bu arada küçük bir eleştiri getireyim.
Woodpecker ne demek, sanırım TÜRKÇE değil._____________________________ Toyota Auris 1,4 D-4D 2012 Comfort Extra Kar Beyazı
Megane II sedan_1,6_16V_dynamique_2004 BRC Sequent24 Sıralı Sistem lpg
Ford Focus_1999
OKUYUCULAR ÜZÜLMESİN!!!
BOZKURTLAR DİRİLECEKTİR
-
quote:
Orjinalden alıntı: Woodpecker
öss sınavı ne yav?
(konunun dağılmasına bir katkı da benden
)
çok haklısınız, size katılıyorum sonuna kadar. ancak siz de ÖSS sınavı şeklinde bir tamlamanın olmadığını takdir edersiniz herhalde. oradaki "sınavı" kelimesi ÖSS'nin (öğrenci seçme sınavı) içinde var zaten. dolayısıyla, siz de "gereksiz kelime kullanımından kaynaklanan anlatım bozukluğu"na yol açmış oluyorsunuz...
_____________________________ Yiğit harpte, dost dertte, olgun adam hiddette belli olur...
Benzer içerikler
- trafik mahkemesi
- dizel araçta siyah duman nasıl kesilir
- kalorifer açınca ses gelmesi
- ford connect hangi yağ kullanılır
- engelli olan annemin üzerine araba almıştık annem vefat etti
- yeni transporter
- c5 elektrikli
- dacia bigster
- c3 aircross elektrikli menzil
- toyota corolla elektrikli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler