Şimdi Ara

Adana da Cam filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
16.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar YEnii beyaz Jetta aldım.Adanada kaliteki memnun olduğunuz iyi bir cam filmi kaplatan yer varmı? Fiyatlar ne durumdadır?
    Ayrıca sürücü 1 numara arka yolcu 2 numara düşünüyorum.En arkaya düşünmüyorum görüşümü engeller diye yani 4 cam.Ne dersiniz?görüşleinizi bekliyorum.Aykan 400 tl ye 5 cam 3m marka kaplatalım dedi.Madddi durumdam dolayı hemen yaptıramadım.Ayrıca bana biraz fazla gibi geldi.Teşekkürler.

• Bence cam filmine o kadar para vermeye değmez. İşini iyi bilen bir yere götürün en fazla 100 liraya halledersiniz. Ben internetten elgard marka en açık tondaki cam filmini alıp yüreğir tarafındaki bir damacıda focus ve c3 aracımıza çektirdim. Ton olarak gayet güzel ve rahatsız etmeyen bir koyuluğu var. Filmi çeken yerde yıllardır bu işi yapan "sayar oto dama" diye geçiyor. Biraz kıytı köşede gibi bir yer olsada işçilikleri çok iyi emniyetin falan araçlarını bile kaplıyorlar. Götürdüğüm filmide kendileride çok beğendi ve sipariş vereceklerdi belki kendileride bu marka filmi kullanıyordur artık. Ben yaptırdıktan sonra komşum ve arkadaşlarımda dahil 5 tane daha aracı götürdük herkeste gayet memnun.
  • Oflaz'a götürün derim.
    İbo Osman ile Necip Fazıl Bulv. kesiştiği göbeğin orda hemen. Araç kaplama işi de yapıyorlar.
    Ben sunroof'u film yaptırdım işçiliği iyiydi elemanların, çok para da istemezler sanmam.
  • Tşk.Ancak kaç numara beyaz aracıma ve arkaya yapmasam nasıl olur nasıl durur.VEya sadece arka için 2 cam için ne dersiniz yoksa yolcu taraflarına da yaptırmalımıyım.Daha sonraq kalkma oluyormuş baloncuk.Kesinlikle olmaz diyen biri varmı .Burda filmin kalitesi mi? YOksa ustanın işçiliimi;?
  • Numarasını bilmem ama elgard marka cam filminde light blacj diye geçen en açık tondaki oluyor gayette hoş duruyor. Daha önce kendim çekmeyi denemiştim ve arka cama yapamadım işin pratiğini bilmediğim için ve arka cam boş kalınca pekte güzel olmadı. Zaten hoşumada gitmedi hepsini söktüm ustasına yaptırdım. Arka cama yaptırmanız aynadan görüşünüzü etkilemiyor en açık tonda. Etkilese aynı aracı kullanan babam direk şikayetçi olur söktürmemi isterdi Arka camlar bombeli olduğundan işçiliği biraz zor. Benim yaptırdığım yer 3 parça halinde yaptı arkayı ve parça olduğu hiç belli bile olmuyor. Başka yerlerde önce filmi camın üstüne koyup ısıtarak filmin bombeli şekli almasını sağlıyorlar sonra içten direk tek parça halinde uyguluyorlar. Bu zamana kadar yaptırdığımız araçların hiç birinde baloncukta kalkmada olmadı. Bence hem filmin hemde işçiliğin önemi var bunda

• quote:

Orijinalden alıntı: firozat

Numarasını bilmem ama elgard marka cam filminde light blacj diye geçen en açık tondaki oluyor gayette hoş duruyor. Daha önce kendim çekmeyi denemiştim ve arka cama yapamadım işin pratiğini bilmediğim için ve arka cam boş kalınca pekte güzel olmadı. Zaten hoşumada gitmedi hepsini söktüm ustasına yaptırdım. Arka cama yaptırmanız aynadan görüşünüzü etkilemiyor en açık tonda. Etkilese aynı aracı kullanan babam direk şikayetçi olur söktürmemi isterdi Arka camlar bombeli olduğundan işçiliği biraz zor. Benim yaptırdığım yer 3 parça halinde yaptı arkayı ve parça olduğu hiç belli bile olmuyor. Başka yerlerde önce filmi camın üstüne koyup ısıtarak filmin bombeli şekli almasını sağlıyorlar sonra içten direk tek parça halinde uyguluyorlar. Bu zamana kadar yaptırdığımız araçların hiç birinde baloncukta kalkmada olmadı. Bence hem filmin hemde işçiliğin önemi var bunda

Merhaba siz buu mu yaptırdınız?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/elgard-light-black-acik-siyah-05x6m-cizilmez-cam-filmi-ccs-35-8108/ProductDetails.aspx?productId=otelf8108&categoryId=20024913#Yorumlar

Fotolarını paylaşırmısınız? toplamda kaça mal oldu size? 5 camada ayı filmi mi çektirdiniz? Sadece arka ve yolcu çekilse nasıl olur? Çok siyah duruyor mu? Polisler durdurup bir şey dedi mi? Yoksa açık renk olursa izin veriliyor mu? Teşekkürler.

• Şu an hava yağmurlu fotoğrafları çekip koysamda pek belli olmaz sanırım. Kardeşimin aracının fotoğrafları olacaktı onları bulursam onları koyarım. Sözde çizilmez cam filmleri diye tabir edilen filmler o kadarda pahalı değiller. Aynen yolladığınız linkteki filmden kaçtane aldık hatırlamıyorum bile ama birtanesi bir aracı ön cam hariç kaplamaya yetiyor hatta bir miktar artıyor onuda ilerde hasar gören bir camınız olduğunda değiştirmeniz için saklayabilirsiniz. Bu arada fiyatıda düşmüş ben 18 TL ye sipariş vermiştim. İşçilikte tanıdık bir yere yaptırdığım için benden 50TL aldı arkadaşlarımın araçtan 70 aldı. Yaptırdığımız araçların hiç birinide polis durdurup bir şey demedi çünkü dışardan bakılıncada içerisi görünebilmekte. Adanada genelde polisler şahin doğan gibi araçlara kafayı taktıkları için sizin aracınızı durdurupta bu açık tondaki cam filmine bir şey dieyeceklerini hiç sanmam. Perşembe günü focusu muayene götürdüm hafif kusurlu muayene onaylandı diyerek geçirdiler hiç bir sorun teşkil etmediğinide söyledi görevli kişi. Bence ön cam hariç hepsini çektirin önlere yapmadığınız taktirde pek hoş duracağını sanmam. Resimleri bulursam ekleyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Cam Filmi Tavsiye
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şu an hava yağmurlu fotoğrafları çekip koysamda pek belli olmaz sanırım. Kardeşimin aracının fotoğrafları olacaktı onları bulursam onları koyarım. Sözde çizilmez cam filmleri diye tabir edilen filmler o kadarda pahalı değiller. Aynen yolladığınız linkteki filmden kaçtane aldık hatırlamıyorum bile ama birtanesi bir aracı ön cam hariç kaplamaya yetiyor hatta bir miktar artıyor onuda ilerde hasar gören bir camınız olduğunda değiştirmeniz için saklayabilirsiniz. Bu arada fiyatıda düşmüş ben 18 TL ye sipariş vermiştim. İşçilikte tanıdık bir yere yaptırdığım için benden 50TL aldı arkadaşlarımın araçtan 70 aldı. Yaptırdığımız araçların hiç birinide polis durdurup bir şey demedi çünkü dışardan bakılıncada içerisi görünebilmekte. Adanada genelde polisler şahin doğan gibi araçlara kafayı taktıkları için sizin aracınızı durdurupta bu açık tondaki cam filmine bir şey dieyeceklerini hiç sanmam. Perşembe günü focusu muayene götürdüm hafif kusurlu muayene onaylandı diyerek geçirdiler hiç bir sorun teşkil etmediğinide söyledi görevli kişi. Bence ön cam hariç hepsini çektirin önlere yapmadığınız taktirde pek hoş duracağını sanmam. Resimleri bulursam ekleyeceğim.

Teşekkürler.Kendileride mi acaba bu filmi kullanıyor? Hani diyorum internetle hiç uğraşmasan direk gitsem bu filmden ellerinde acaba var mıdır? Bana da 70 e yaparlar herhalde.:)
    İlgilediğiniz için sağolun.

• Rica ederim. Kendilerinde bu marka film yoktu ama götürdüğüm filmi çok beğendiler çekmeside kolay geldi ordaki elemana. Patronuna gösterdim bende nerden aldığımı kendiside alacak oluyordu aldımı şu an kullanıyormu bilmem ama E5 üzerinde aykanın karşısında bir yerdeydi sanırım oto show aksesuarda bu filmden vardı 20TL bir arkadaşıma ordan aldık ve yine orda bir yerde yönlendirdikleri yerde astra araca 60 TL ye çektirdik ama işçilikleri pek hoşuma gitmedi. Söylediğim yere giderseniz telefon verebilirim isim olarak tanımazlar ama anlatırsanız sizede 70TL ye yaparlare. Kardeşimin aracının fotoğraflarınıda ekleyeyim. İçerisi ışık durumuna göre yine görülmekte ama film olduğu her şekilde belli ve güneş ışınlarını oldukça kırmakta. Bu arada araç satılıktır

Adana da Cam filmi

Adana da Cam filmi

• merhaba adanda ev penceresini kaplayan firma varmi ? icerden disarisi gorunsun icerisi gorunmesin aynali film seklinde; tessekurler.
  • Akcam.

Fatih bey ile görüşün. Telefonunuzu barış bey verdi deyin.
    tanıdığım en iyi insanlardan biridir. cok yardımcı olur size.

Telefon: 0322 352 1318
    GSM: 0533 294 0353

http://www.akcam.net/
  • Metropark hastanesinin karşısında ki Autowax a sakın gitmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetayranci

Metropark hastanesinin karşısında ki Autowax a sakın gitmeyin...

2 yıl garanti verilen Cam filmi verilecek 120 tl uygun mu?
  • quote:

Sebep? Geçenlerde bir arkadaşım stilosuna orca 150liraya cam filmi yaptırmış. Nasıl yapılmış ne yapmışlar bilmiyorum ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

quote:

2 yıl garanti verilen Cam filmi verilecek 120 tl uygun mu?

http://forum.donanimhaber.com/m_73621240/tm.htm bendende 120 almışlardı, 2 yıl garanti falan yok emin ol...
  • quote:

quote:

Sebep? Geçenlerde bir arkadaşım stilosuna orca 150liraya cam filmi yaptırmış. Nasıl yapılmış ne yapmışlar bilmiyorum ama..

http://forum.donanimhaber.com/m_73621240/tm.htm
  • Arkadaşlar işçiliği iyi ve fiyatıda makul olan bir tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da lazım öneriniz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of tuning var arkadaşlar ben orda yaptırdım. Arayıp pazarlık yapabilirsiniz. İlgi alaka iyi işçilik de güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • intiveydemila kullanıcısına yanıt
    Hocam bu boğalar avm karşı tarafındaki ara yolda mı?

Hangi markayı takıyorlar garanti veriyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.