Şimdi Ara

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Ekmek Fiyatını 5 Kuruş Yapması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
10.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
231 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yüz tane yolu var. Hali vakti yerinde olana kampanya yaparsın. "Komşuna al." "Hemşehrine al" falan diye. "Bana iki ekmek biri askıda" dersin. O bir ekmek benim ekmeğim. Ekmeğimi tanımadığım bir hemşehrimle paylaştım. Kodamanlar gelsin bana suç duyurusunda bulunsun.

    Yardım etmek istedikten sonra, belediye örgütledi mi, biz de yardım ederiz. Mesele yok.
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Akp adana da bugüne kadar hiç seçim kazanamadı ki zaten...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zeydani mansur başkan daha sıcak geliyor halk ile daha cok bütünleşmiş bir adam adam halkına nasil hizmet edeceğini çok iyi biliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chebu

    Tabi tabi o yüzden 2002den beri iktidardayız. Halkın iradesiyle oradayız. Demokrasinin en güçlü olduğu zamanları yaşıyoruz.
  • Bu zamanda bile işi siyasi propagandaya getirmek, partizanlık yapmak ancak bu iktidara yakışırdı. Belediyelerin, halka yapacağı yardımı "devlet içinde devlet olmak" veya "terörizm, fetoculuk" gibi saçma sapan akıl tutulması yaşatacak durumlara sokması gerçekten bu işten anlamadıklarını ortaya koyuyor. Sırf belediyeler iktidarın elinde değil diye izin verilmiyor yardımlara. Oysa ak partili belediyelere yardım için izin veriliyor nedense. Onlarda olmuyor nedense devlet içinde devlet olayı. Madem bu sözleri sarf ediyorsunuz vatandaşa yardımda bulunun. Madem bu işleri siz bilirsiniz vatandaşa çare bulun. Yardım yardımdır. Allah aşkına bedava ekmek dağıtımına yasak uygulanmasını biri mantıklı bir şekilde açıklayabilir mi? Hayır. Çünkü bir mantığı yok. Siz chp li belediyelerin elinden tüm imkanları alacaksanız, yardımları engelleyeceksiniz. Sonra salgın bittiğinde " Cehapeli belediyeler salgın döneminde vatandaşa yardım etmedi, işte bunlar böyledir" diyerek koyunlarınızı şakşaklatacaksınız, bu saf koyun halkıda oy verecek size. Zaten sizin vizyonunuz her zaman böyleydi. Allah'ım bazen düşünüyorum da ne zaman bu kadar kör olduk, cahil kaldık..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zeydan'a oy verdim ama seçimden sonra Adana'da değişen hiçbir şey olmadı. Hatta toplu taşıma hizmeti daha da geriye gitti. Hayal kırıklığına uğradım. Zeydan şov kısmını iyi beceriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • varmı adanada olupta ekmeği 5 kuruşa alabilen merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 007css

    Akp adana da bugüne kadar hiç seçim kazanamadı ki zaten...
    2004'te kazanmıştı. Onda da aday Aytaç Durak olduğu için kazanmıştı. Durak 2009'da AK Parti yerine MHP'den aday olunca bir daha Büyükşehir'de seçim kazanamadılar. Durak'a da FETÖ aracılığıyla kumpas kurup 4 yıl boyunca pisi pisine görevden uzaklaştırdılar. Adana halkı iktidarın bu yaptıklarını unutmadığı için önce MHP'li Hüseyin Sözlü'yü, sonra da CHP'li Zeydan Karalar'ı göreve getirdi.
  • Resmen terör, resmen devlet içinde devlet.
  • aaktunc A kullanıcısına yanıt
    Onu akplilere söyle bana değil . bütün HDP li belediyelere kayyım atadınız. Seçimle kazanamadığınızı hile ile aldınız.

    Asker katili açılımcı hendekçi seni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 24 Nisan 2020; 13:33:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Ne yapacaktik sizin baskan gibi terore destek verenlere dur demeyip desteklicekmiydik :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Imamogluda ayni

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ekmek yasağını savunanlar hiç utanmıyor mu kendinden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adanada yaşıyorum böyle bir şey yok hep yalan dolan medyaya inanmayin ekmek 85 kuruş belediyede normal yerlerde 1.25

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezercankus

    Lütfen iyice araştırmadan yorum yapmayın adam televizyona çıkıp bu bir projeydi en iyi alan olarak fuar alanını seçtik yapmaya başladık daha bitirmeden tutanak tutup soruşturma başlattılar kapattılar diye açıklama yaptı. Araştır izle sonra kendi kendine lütfen bu durumu bu çıkan haberleri yandaş medyayı çirkin siyaseti anlamaya çalış.
    Kardeşim güzel kapak yapmışsın tebrikler birşey sorucam kapağı toptan mı alıyorsunuz yoksa gelişine mi yapıyorsunuz
  • aaktunc A kullanıcısına yanıt
    Başkan dediğin RTE yi siz seçtiniz ben değil. Öcalan'ın kardeşini TRT ye çıkarttı ama yapacak birşey yok. Hendekleri kazdırdı barzaniyle sarmaş dolaştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 24 Nisan 2020; 15:39:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moonlife01 M kullanıcısına yanıt
    Herkese denmiyor zaten, ihtiyaç sahibi olan kişilere 5 kuruştan veriliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 24 Nisan 2020; 16:21:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    Vay arkadas Adananin chpde oldugunu bilmiyordum orasi bile chpye gecmis Bunlarin niye bu kadar korktuklarini simdi daha iyi anliyorum adamlarin kaybetmedigi belediye kalmamis
    Adana zaten hiç AKP de olmadı kardeş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanada yasayanlar yazsın ne degisti ise. Belediyecilik bu mu? Bugun trt1 de ferhunde hanımlar dizisini izledim. Ankarada cekilmis zor ahtırlıyorum benim universite yıllarım. Abi kent 1990 larda bizim koy gibi resmen. Ben gittigim yolları ha-tırlamıyorum.

    Ben kırşehirdeyim. Baskanımız 1 yılı gecti secileli. Kırşehirde degisen birsey varmı derseniz hayır. Değişen daha cok pankart asılmıstı onlar biraz azaldı. Birde hemen terminalin oraya herkesin selamlaması icin çelikten Atatürk posteri yapıldı. Otobus sayısı azaldı dolmus sayısı aynı hatta ogrencileri goruyorum ust uste geliyorlar. Onceki baskan akp liydi cok sey yaptı ama ukelanın tekiydi. Pazarda milletvekili ile geldi yanımıza alısveris yaparken. Sordu nasıl buluyorsunuz dedi. Bende saydırdım su eksik bu eksik su nedne yapılmıyor yazık degil dedim yanımızdan kactı. Bu baskanı daha gormedim. Sive ve konusması bizim koy dilimizden hallice. Kısehirin esnafı ve mutahitmiş. Bir vatandas olarak akp doneminde ne yapıyorsam daha fazlasını bu donemde yaptım. Eksiklikleri ararım soylerim. Ak masa diye bir yer vardı telefon falan onun adı degisti halkın masası falan oldu. Değişiklikler bundan ibaret. Pazar yerinde yandas kamyonlar girise cekiliyor o oldu. Yani her donemin kaymak yiyen bir tabaksı oluyor. Gecen gun su patlamıs yolda baktım akıyor fosur fosur belediyenin halkın masasını aradım bir 2 yeri aradım. Cıkan yok baktım. Zabıtayı arayım dedim kesin vardır birileri. Aradım cıktı. Durum bu boyle boyle su akıyor yazık dedim. Bana surayı arayın burayı arayın diyince benim sinirler attı arıyorum acan yok portakal dedim sen ara dedim yuzune kapatttım. Hic boyle kabalık yapmazdım onuda yaptırdılar. Sozu uzatmayayım herkes kendi duzeltecek belediyelri elinden geldiği kadar.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.