Şimdi Ara

Matt Damon ve Ben Affleck'li The Rip filminden ilk fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Matt Damon ve Ben Affleck'li The Rip filminden ilk fragman yayınlandı
    Önümüzdeki dönemde Netflix'te izleyici ile buluşacak en dikkat çekici filmlerden biri de The Rip olacak. Ben Affleck ve Matt Damon'ı yeniden bir araya getiren film, 16 Ocak'ta izleyici ile buluşacak. Yayın tarihi yaklaşan The Rip için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, bugün filmden ilk fragmanı yayınladı.

The Rip'in yönetmen koltuğunda daha önce The Grey ve Smokin' Aces gibi filmlere imza atan Joe Carnahan oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ben Affleck ve Matt Damon'a Kyle Chandler, Teyana Taylor, Steven Yeun, Scott Adkins, Sasha Calle gibi isimler eşlik ediyor.

Ayrıca Bkz.The Conjuring 4, korku filmleri adına yeni bir rekora imza attı

The Rip, 16 Ocak'ta Netflix'te Yayınlanacak

Film, Miamili bir polis ekibine odaklanıyor. Terk edilmiş bir evde milyonlarca dolarlık nakit para bulan ekip, en güvendikleri insanların bile aklını çelebilecek bu keşif yüzünden birbirlerinden şüphe duymaya başlıyor. The Rip'ten yayınlanan ilk fragman, sürprizler ve ihanetlerle bezenmiş, aksiyon dozu yüksek bir film vadediyor.

Kaynak:https://theplaylist.net/rip-trailer-ben-affleck-matt-damon-joe-carnahan-january-2206-20250910/

• Yönetmen vasatmış ama film güzel olur umarım. İkiliyi seviyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aldığınız nefese tüküreyim wb ve dc :) :)

• fragman iyi ama güzel bi hikayesi vardır umarım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.