Şimdi Ara

Adalet nedir öğrendim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adalet lane de eziyorsunuz tüm lane ler kazanıyor. Ve dk 25 civarı biri çıkıyor ve o kadar dişinizi tırnağınıza taktığınız oyun kaybediyorsunuz karşımdaki swaini lane de ezdim ve bana ''Çok iyi oynuyorsun syndrayı helal olsun'' dedi yani TR de pek rastlanmaz iyi oynayana iltifat etmek ve ben durmadım elimden geleni yaptım fakat oyunu kaybettim.
    Ben artık biraz ara vereceğim oyuna herkeze iyi oyunlar.

dip not:''OKUMAYIN'' yazan ve onu destekleyen post kasan tayfayı blockladım onlar bakmayabilir.
     Adalet nedir öğrendim.

• Bu bir oyun sadece bunu da unutmayın, her zaman kazanmak zorunda değilsiniz
  • Bence de strese girme derim. Gel westte kurtul şunlardan. İnan smurf hesap açıp başlamak bile zevkli. Level 15ten itibaren metaya uygun champler alınıyor genelde. Eğer istersen 30 levele kadar beraber çıkabiliriz
  • oluyor öle şeyler bizede oluyor ya adamlarla dalga geçtik resmen diana idim nası olduysa 1 tf verdik dalgasına sonra bi baktım kaybettik anlamadım gitti normalde hiç dalga geçmem ama o el öle bi ezdikki ben bile geçtim ama kaybettik oluyor işte :(
  • iyide abi insan emeğinin karşılığını istemezmi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 18 lose streak yaptığımda bile bu kadar sinirlenip dertlendiğimi hatırlamıyorum. Altı üstü oyun yahu. Niye bu kadar büyütüyorsunuz ?
    Hepsini geçtim şu oyunu kaybetmende bi adaletsizlik görmüyorum.
  • Adı üstünde oyun takılma o kadar.
    Karşıda 3 tane sustain canavarı şampiyon var buildde morellonomikon yok.
    Tavsiye ederim.Bide seni feedlediği halde inatla magic resist almayan swain opmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aqLadım
  • Takılma o kadar tr serveri ise hiç takılma, adı üstünde o kadar velet var ki illa ki sana gelecek ve geldiğinde de durum bu
  • Oyunun mekaniğini çözemeyip gelmiş buraya konu açıyorsun. Sonra yok şöyle yok böyle. Bu bir takım oyunu. Çok iyi oynadım yenildim lanet olsun, gel 1vs1 diyen tipler bunu anlayamayacak mı? Anlamadığım nokta Adaletle ne alakası var durumun? Neyin adaleti var ortada kardeşim? Basitçe uzun süren bir oyunu kaybetmişsin buna üzüleceğin yere eğlencesine bakman gerekir.
  • Bu kadar takılma be dostum. Bir taraf illaki kaybetmeli. Yeri gelir win streak yaparsın.
  • Sevdiğim bi diziden bir söz.
    Spartacus: "There Is No Justice. Not In This World"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Adı üstünde oyun takılma o kadar.
    Tavsiye ederim.Bide seni feedlediği halde inatla magic resist almayan swain opmuş.

Hocam morellonomikon'un pasifini anlayamadım söyleyebilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _fizz_

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Adı üstünde oyun takılma o kadar.

Hocam morellonomikon'un pasifini anlayamadım söyleyebilirmisin

Tutuştur gibi iyileştirme,can çalma etkilerini yüzde 50 azaltıyor 4 saniyeliğine.
    Ad midler yada swain gibi sustaini çok olan herolara karşı çıkılmalı mutlaka.Kesilmiyorlar başka türlü.

• Bu bir oyun sonuçta stres atmak için giriyoruz takma kafana her zaman kazanamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Oyunun mekaniğini çözemeyip gelmiş buraya konu açıyorsun. Sonra yok şöyle yok böyle. Bu bir takım oyunu. Çok iyi oynadım yenildim lanet olsun, gel 1vs1 diyen tipler bunu anlayamayacak mı? Anlamadığım nokta Adaletle ne alakası var durumun? Neyin adaleti var ortada kardeşim? Basitçe uzun süren bir oyunu kaybetmişsin buna üzüleceğin yere eğlencesine bakman gerekir.

adalet derken ben elimden geleni yapıyorum takım olarak kazanalım diye ve afk yüzünden kaybediyoruz ve kötü oynayan adam kazanıyor olnasından bahsettim
    swain orda ''yazık oldu'' kelimesini bana kullandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypoison

quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Oyunun mekaniğini çözemeyip gelmiş buraya konu açıyorsun. Sonra yok şöyle yok böyle. Bu bir takım oyunu. Çok iyi oynadım yenildim lanet olsun, gel 1vs1 diyen tipler bunu anlayamayacak mı? Anlamadığım nokta Adaletle ne alakası var durumun? Neyin adaleti var ortada kardeşim? Basitçe uzun süren bir oyunu kaybetmişsin buna üzüleceğin yere eğlencesine bakman gerekir.

adalet derken ben elimden geleni yapıyorum takım olarak kazanalım diye ve afk yüzünden kaybediyoruz ve kötü oynayan adam kazanıyor olnasından bahsettim
    swain orda ''yazık oldu'' kelimesini bana kullandı.

Seni anlıyorum,aynısı benimde başıma geldi.Sup oynarken adcye toplam 22 kill aldırdım,adam afk kaldı ve kaybettik.

• dün 23 dk geç giren adam ile maçı çevirdik.Bunların hepsi sadece pozitif düşünmeyle oldu.Adamın biri devamlı report yazıyordu.(West).Dedim pozitif ol kazanabiliriz dedim.Yok dedi asla dedi hayatta dedi dakika 60 maçı çevirdik ve kazandık.Sadece Nexus kulesi vardı oda 1 tane.Maçı çevirdik.Yani bütün olay Rage , Flame, Blame yapmamakta kardeşim.Asla suçlama.SS vermediklerinde SS? yazarsın olur biter polemiğe gerek yok.Rengar çöp diyen arkadaşlara sözümde şudurki karşınızda Tryn varsa adamın anasını ağlatırsınız haberiniz ola
  • sen birde rakip noxusun 3 vuruşluk canı olduğunu ve bizim inhiler ve kuleler durduğu halde takımın gevşeyip artistlik olsun diye oyunu 10-20 dk uzatalım diyip kaybettin mi ? ben yaşadım. 50 dakika da oyun oynamışyık. neymiş adamları oynatacaklarmış. Artık Tryn ile ölümsüzlük açıp dalıyorum noxus'a stun+knockback ölümsüz bitiyor kesiyolar. Üstüne oyunu çevirmezlermi

Edit : OKUMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 22 Ağustos 2013; 13:12:35 >
  • ulan keşke okumasaydım ya ben penta attığım maçı kaybediyorum herkes iyi oynayıp kaybettiği maç için konu açsın o zaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.