Şimdi Ara

Adalet Bir Şekilde Hak Edeni Buluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden inanmıyordum adalet olduğuna. Hala aynı düşüncedeyim, ülkede adalet yok ama ilahi adalet bir şekilde hak edeni de vuruyor, üzerinden zaman geçse de. Bir dönem hakkımızı yiyen Feto ve müritleri cezalarını buldular. Askerimizi, polisimizi, vatandaşımızı şehit eden hain pkklıların meclisteki kolu Selo ve ekibi de ettiklerini buldu. Harbiden etme bulma dünyası. Umudumuz geride kalanlarda, onları da vuracağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Önceden inanmıyordum adalet olduğuna. Hala aynı düşüncedeyim, ülkede adalet yok ama ilahi adalet bir şekilde hak edeni de vuruyor, üzerinden zaman geçse de. Bir dönem hakkımızı yiyen Feto ve müritleri cezalarını buldular. Askerimizi, polisimizi, vatandaşımızı şehit eden hain pkklıların meclisteki kolu Selo ve ekibi de ettiklerini buldu. Harbiden etme bulma dünyası. Umudumuz geride kalanlarda, onları da vuracağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

bir tek ak parti ve chp içindeki hainler kaldı, onları da biliyor başkanımız ama sırası var.

bekleyin, göreceksiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

quote:

Önceden inanmıyordum adalet olduğuna. Hala aynı düşüncedeyim, ülkede adalet yok ama ilahi adalet bir şekilde hak edeni de vuruyor, üzerinden zaman geçse de. Bir dönem hakkımızı yiyen Feto ve müritleri cezalarını buldular. Askerimizi, polisimizi, vatandaşımızı şehit eden hain pkklıların meclisteki kolu Selo ve ekibi de ettiklerini buldu. Harbiden etme bulma dünyası. Umudumuz geride kalanlarda, onları da vuracağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum.

bir tek ak parti ve chp içindeki hainler kaldı, onları da biliyor başkanımız ama sırası var.

bekleyin, göreceksiniz..

Çok taht yıkılacak o kesin.

• Yaw hehe adalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de bu yüzden müslümanların çoğunlukta olduğu ülkeler gelişemiyordur. Avrupalının bize göre hiper zengin devletlerinin bir bakanı, makam aracına ailesini bindirdiği anlaşıldığında halk tarafından siyasi linç ile karşılanırken, müslüman ülkenin vatandaşı cezayı tanrısının vermesini bekliyor.

Cezayı tanrı verecekse, sen neden oy ve vergi veriyorsun ve neden askere gidiyorsun? Tanrı senin yerine zenginlik verip, ülkeni de koruyamaz mı?
  • Adalet mi? O ne yeniyor mu, içiliyor mu?
  • hangi fetöcü yargılanmış lan ? melih gökçek? ahmet davutoglu ? kadir topbaş? nagehan alçı? fetuhlah gulen??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Belki de bu yüzden müslümanların çoğunlukta olduğu ülkeler gelişemiyordur. Avrupalının bize göre hiper zengin devletlerinin bir bakanı, makam aracına ailesini bindirdiği anlaşıldığında halk tarafından siyasi linç ile karşılanırken, müslüman ülkenin vatandaşı cezayı tanrısının vermesini bekliyor.

Cezayı tanrı verecekse, sen neden oy ve vergi veriyorsun ve neden askere gidiyorsun? Tanrı senin yerine zenginlik verip, ülkeni de koruyamaz mı?

Bakalım bizim Tanrımız onların cezasını ne zaman kesecek
    Bu arada hocam sabretmek acizlik değildir

• Türkiye ve Adalet

• Bu sabır ilahi adalet falan gibi zırva kavramlar gelişmemiş ülke halklarının önüne yem olarak atılır, bak burda sömürüldükte öbür tarafta kralsın denir, halbuki bir halt olacağı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Belki de bu yüzden müslümanların çoğunlukta olduğu ülkeler gelişemiyordur. Avrupalının bize göre hiper zengin devletlerinin bir bakanı, makam aracına ailesini bindirdiği anlaşıldığında halk tarafından siyasi linç ile karşılanırken, müslüman ülkenin vatandaşı cezayı tanrısının vermesini bekliyor.

Sabretmek başka birşeydir, çaresiz olduğunu düşünüp ya da korkudan dolayı susup, kendi görevini başkasına havale etmek başkadır. Eğer sen yeterliysen, yani istediğin takdirde durumu değiştirebilecek güçteysen ve buna rağmen o durumun normal süreçte düzelmesini bekliyorsan, buna sabretmek diyebiliriz. Ama Filistinliler İsrail'e sabretmiyor; Onlar sadece çaresizliklerinden dolayı işi başkasına havale ediyor.

• quote:

quote:

quote:

Sabretmek başka birşeydir, çaresiz olduğunu düşünüp ya da korkudan dolayı susup, kendi görevini başkasına havale etmek başkadır. Eğer sen yeterliysen, yani istediğin takdirde durumu değiştirebilecek güçteysen ve buna rağmen o durumun normal süreçte düzelmesini bekliyorsan, buna sabretmek diyebiliriz. Ama Filistinliler İsrail'e sabretmiyor; Onlar sadece çaresizliklerinden dolayı işi başkasına havale ediyor.

Adalet Bir Şekilde Hak Edeni Buluyor
    Sence bekliyor mu? 15 temmuz da sokağa inenler korkuyor mu veya çaresiz mi sence? Sadece doğru zamanı bekliyorlar hepsi o

• quote:

Orijinalden alıntı: MateryalizminPeygamberi

Bu sabır ilahi adalet falan gibi zırva kavramlar gelişmemiş ülke halklarının önüne yem olarak atılır, bak burda sömürüldükte öbür tarafta kralsın denir, halbuki bir halt olacağı yok.

Yav he he! Avrupai özgürlük ve demokrasi ile bu olayları karıştırma istersen

• quote:

quote:

Bu sabır ilahi adalet falan gibi zırva kavramlar gelişmemiş ülke halklarının önüne yem olarak atılır, bak burda sömürüldükte öbür tarafta kralsın denir, halbuki bir halt olacağı yok.

O velede cevap bile verme, değmez.

• quote:

quote:

Bu forumda bir sürü akoğlan var, hepsinin küçük düşünce dünyalarını algılayıp cevaplar verebiliyorum ama senin ne zırvaladığını hiç anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemalist Türkiye

Materyalizm mi kaldı Allah aşkına şu devirde

Bu tip düşünce biçimleri seni aşar. Türkiye'de bilim araştırma kurumu duayla fasulye yetiştirdiği için materyalizm kalmadı tabi; ama bilimle gelişen ülkelerin hepsinde artık doğruluğu kesinleşmiş bir düşünce olarak görülür.

• quote:

İlahi adalet şaşmaz korkma. Bu dünyada, olmasa ahirette herkes yaptığının hesabını verecek.

Zaten ahiret inancı olmasın heralde sinirimden dellenirdim şu hainliklere. Ama Rabbim e çok şükür ki cennet ve cehennemi yaratmış. Zaten büyük üstad ne diyor.

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir.
    Gün doğmuş, gün batmış, EBED bizimdir.

Necip Fazıl Kısakürek

Bizim için aslolan dinimiz vatanımız milletimiz için elimizden ne geliyorsa onu yapabilmek. Gerisi Takdiri İlahi.

• quote:

quote:

quote:

Materyalizm mi kaldı Allah aşkına şu devirde

Bu tip düşünce biçimleri seni aşar. Türkiye'de bilim araştırma kurumu duayla fasulye yetiştirdiği için materyalizm kalmadı tabi; ama bilimle gelişen ülkelerin hepsinde artık doğruluğu kesinleşmiş bir düşünce olarak görülür.

Materyalizm mi doğruluğu kesinleşmiş düşünce biçimi?

Bilimsel metodun sadece maddeyle sınırlı oluşu seni bu yanılgıya götürüyor olmasın? Bilimsel metod farklı bişey, maddecilik farklı bişey. Sadece maddeyi his ve duyu organlarımızla hissedebiliriz, zira somut olan sadece maddedir. Bu yüzden bilimsel metod somut olan maddeyle sınırlı olmuş olur. Fakat bu bilimsel metoddur. ''Maddeden başka bişey yoktur'' düşüncesi ise bununla alakalı değildir. Bide bilim milim fasulye karıştırmış, bilgili gözüküyorsun buradan işe yarıyor bence

Sen akabilerinden kaç para maaş alıyorsan söyle ben sana susman için 2 katını vericem.
    Bilimsel metoda aykırı iş yaparsan bilim yapmış olmuyorsun akoğlan.
    Mesela senin reisinin imam hatip mezunu bilgisiz birini bilim araştırma kurumunun başına ataması duayla fasulye büyütme ve imam eriği üretme gibi zırvalar doğurdu çünkü kaldı mı dediğin materyalist bilimsel yöntemden sapıldı, saçma sapan dinci ideolojiler kuruma sokuldu.
    Sen madde-enerji dışında birşeyin varlığını kanıtlayamadığın sürece, materyalizm gerçekliktir.

• quote:

Yav şu üsluba bak kimle neyi tartışıyoruz Allah aşkına

Bide kavramları birbirine karıştırıyor. Bilimsel metodu hayatının merkezine yerleştirmiş, buradan maddeciliği ıspatlamaya çalışıyor.

Ne para almasından bahsediyorsun sen paraya ihtiyacımız yok ki biz devlete para verecek durumdayız

Önce buradaki bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim.
    Ben seninle tartışmıyorum. Tartışma birbirine eşit yada yakın seviyede olan kişiler arasında yapılır.
    Bizim aramızdaki seviye farkı çok büyük. Ben burada seni eğitiyorum.
    Senin materyalizm-idealizm tartışması seviyesine gelebilmen için öncelikle imam hatip müdürünün duayla fasulye yetiştirmesi zırvasının saçmalık olduğunu algılayabilmen lazım, sonra bilimle alakası olmayan bir adamın tubitak'ın başına getrilmesini sorgulaman lazım, sonra tubitak'ın bilimsel yayınları yayınlamayıp kendi çarpık islami ideolojisini aşılamak için kullanılmasına karşı çıkman lazım.
    Bunları yapabilmek içinde harçlığını kesmeleri lazım, yoksa burada her mesajının altına kabile reisinin fotoğraflarını koyup zırvalamaya devam edersin.

• quote:

Hocam öncelikle müslüman olmadığımı ve hiçbir dine inanmadığımı belirteyim. Ama tanrıya inanıyorum.
    Konuya gelirsek... Biz zaten tepkimizi veren kesimiz. Suç çalıyorlar ama başları secdeye değiyor diyen kesimde. Onlar yüzünden ülkede her şey kötüye gidiyor. Biz hakkımızı savundukça onlar bizi bastırdı. Çoğunluk olan onlar olduğundan çaresiz kaldık. Ama bir arkadaşın da dediģi gibi sabretmek acizlik değildir. Herkes ettiğini bulacak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.