Şimdi Ara

Adalet 3 | The Equalizer 3 | Denzel Washington (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    yazdıklarınızı spoiler içine alsanız ya hocam belki hala izlemeyen insanlar vardır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler'lik bir şey yazmadımki ??

  • Ne olursa olsun, Denzel abimiz izlettiriyor kendisini.
    Yaşlanmasına üzüldüğüm ünlüler arasında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerede ilk iki film nerede bu? adam yaşlanmış nokta. matrix4'te keanu'nun habire her şeye itme hareketi yapması ya da jw4'te her şeye yea demesi gibi bu filmde de adam kıpırdayacak mı diye baktık yani. filmin başında vurulma falan yav he he işte o da bahanesi olmuş. hiç gerek yoktu böyle bir filme aynı matrix4 ve jw4 gibi ama iki bölümde biten efsane film var mı ben şimdi birden çıkaramadım? yani ya tek olur ya 3'e tamamlarlar en az üçleme olsun diye. geleceğe dönüş 3 mesela rezil rezalet ısmarlama. lotr'da film uzun olunca 3'e bölmüşler o ayrı ama genelde üçleme olur ilk film sağlam tutarsa ve üçüncüsü de tutarsa o zaman zırvalarlar tomb raider 4 5 6 gibi ya da die hard 56 gibi öl artık bir yerde di mi ya da daha kötüsü terminatör 6 varmış tv'de gördüm dedim bi 4 vardı ama baya kaçırmışız. 





  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Son paragrafınız ikinci filmin spoilerı hocam. Spoiler butonu içine alın orayı lütfen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film aktı gitti. 7.5 puan işler. İtalya kasabaları her zamanki gibi farkını konuşturmuş güzelliği konusunda. Denzel bildiğimiz gibi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • babanın yaşına uygun yapmışlar aksiyon sahnelerini eğreti durmamış o yüzden beğendim

  • İlk iki filmin aksiyon olarak baya gerisinde kalmış ama atmosferi ve Danzel baya iyidi 7/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci filmi daha başarılı bulsam da, John Wick 4 gibi saçma filmlere göre çok daha güzel bir filmdi.

  • Yapımı izledik. Yine tipik ortalama bir kötü adam-iyi adam kapışması olmuş. Standart. Aksiyon namına pek bir şey olmasa da üç beş sahne var mı var. Ama filmin sonunu beğenmedim. O ne sönük bir finaldi be.
    Mafyanın adamlarını kesti biçti. İnsan kasabı adamların baş kötüsünü, baş liderini sadece sattığı haplarla aşırı dozdan öldürdü. E dayı sen adamı ödüllendirdin resmen. Bir diğer gariplik de dükkanı kundaklanan adamın ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi şarkı türkü havasında eğlenmesiydi. Senin ruh halin ne ara değişti dayı.
    6/10. Filmin sonundaki müzik biraz hoşuma gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Kasım 2023; 3:10:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Serinin önceki filmlerine göre daha durgun. Bunda biraz ama zaten yaşlı sayılabilecek ana karakterin daha yaşlanmış oluşunun ve eğitimli komandolar yerine mafya ile kozlarını paylaşmasının rolü var. Mafya birazcık ana karakterin liginin altında kalmış, bence sorun orada. :d


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Aşırı doz uyuşturucudan ölüm fecidir. Hiç de ödül değil. Dükkan sahibi yıkılan dükkanını filmde kısa sürede aile ve yardım paralarıyla yaptı diye aklımda kalmış.


    Önceki filmlerin ruhu vardı ama buna sahip olması bile filmi taşıması için yeterliydi. Üstüne de jenerik Amerikan kent ve kasabalarından sonra mükemmel bir İtalyan Akdeniz ortamı. Kendisini her türlü izlettiriyor yine. Denk gelirsem bir daha izlerim.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hocam bir adamlarının ölüm şekline bak bir de kendisinin ölüm şekline bak. Kardeşinin kolunu eklem yerinden kırdı, kemiğini gördük. Sonra bıçakla gövdesini kevgire çevirdi en son boğazından bıçağı soktu. Başka bir adamının boğazını tel gibi bir şeyle kesti, sonraki sekanslarda adamın kellesinin yuvarlandığını gördük. Filmin başında birilerini satırla doğradı öldürdü. Birisinin boğazını kırılmış şişeyle yırrtı. Birisinin gözüne silah namlusunu soktu kafasını mermiyle kevgire çevirdi. Yani adamları ve kardeşi bunca vahşeti görürken kendisinin basit bir yüksek doz uyuşturucudan ölmesi bana aşırı insancıl ve aşırı sönük bir film sonu olarak gözüktü. Dükkan sahibinin mekanını toplardılar ama sonuç olarak olay halen taze 1-2 gün olmuş olmamış. Bir insan birkaç gün önce böyle acı ve korku verici dramatik bir şey yaşasa 2 gün sonra yüzü güler mi? Böyle bir şey doğal olarak gerçekleşebilir mi? Hiç olası değil.

    Ben şahsen tekrar tekrar izlenecek bir yapım olarak görmüyorum ama tabii zevk meselesi.


    Bir de bu seriyi John Wick ile kıyaslayanlar olmuş. Yapmasınlar. İkisi de aksiyon olsa da klasmanları yine de farklı. Onun yeri ayrı bunun yeri ayrı. O seri daha aksiyon ağırlıklı bir seri. Keanu Reeves yaşına başına rağmen aksiyon konusunda daha fazla şey sunuyor. Tabii beklenti meselesi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Kasım 2023; 15:57:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Filmler ve Filimleryoutube
    Binomo'da ticaretin heyecanını yaşayın ve günlük olarak 3800 TRY kazanın: https://binomo.click/filmlervefilimler2 • Sezgisel ticaret: sadece "aşağı" veya "yukarı" seçin. • Günün her saati hızlı para çekme (VISA, MasterCard desteği) • Yeni başlayanlar için sınırsız demo hesabı ve ücretsiz eğitim • Grafikteki en ufak değişikliklerden kâr etmenizi sağlayan ultra hızlı 5 saniyelik işlemler! Promosyon kodumu kullanın ve yatırımınıza %50 bonus kazanın: FILML50 🔔F&F Club'a Katılmak için: https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ/join 🔔ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN CANLAR 🔴Instagram: https://www.instagram.com/filmlervefilimler 🟣https://discord.gg/WhRQ7bZ 📬Contact: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında her hafta vizyona girmiş bir yapımın Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. Senin beğendiğin yapımı biz beğenmemiş veya tam tersi durumlar oluşabilir. Dünya farklı insanları barındırdığı için güzel bir yerdir.♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !
    https://www.youtube.com/watch?v=wUTpEAyeu1w
  • İzlediğim mükemmel filmlerden birisi. Denzel reyiz ekol. Net.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    bu kanal nasıl 1.7mn aboneye sahip yav  

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Eleman 2015 Temmuz'dan beri takılıyor. Facebook'ta başlamıştı. Aynı yıl veya 2016'da YT'a geçti. Nereden baksan 8 senelik mazisi var. Yani neden olmasın. Ha eskisi gibi komik ve eğlenceli değil. İlk zamanlar parodileri daha eğlenceliydi. (Yaşlanma, dertler vs insanı değiştiriyor tabii.) Bazen gülmekten yarılıp geçtiğim olurdu ama olsun eskilerin hatrına takip ediyorum. Bu kanal sayesinde Murat Soner'i ve Filmograf kanalını keşfetmiştim. Arada film/dizi önerisi, vizyon hönkürmesi filan için izliyorum. Alışkanlık olmuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.