Şimdi Ara

Ada: Zombilerin Düğünü - İlk Türk Zombi Filmi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Beatles

500-600 lira ordaki figuranların parasına yetmez
    Filmde çekimlerin 2 gün sürdüğünü planlarsak.
    kelle başı 20 liradan 40 lira yapar.
    bi 100 kişi vardı , ordan 400 lira figuranlara gider.
    Makyaj pek fena değildi, 3-4 kere makyajı özenli yapmışlar kamera ayrıntıya girdiği için.
    Bütçe bi 20-30 bin arası vardır.
    Film 193.228 TL hasılat yapmış bu arada.
    Toplam Hafta: 9 Toplam Seyirci: 27.652
    Rüya ünal adlı filmdeki genç selen adındaki kızla , O silahlı kardeş Taner Birsel dışındaki çoğu kişinin ilk filmi olmuş

Faturanın proformasını gönderebilir misiniz?
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

• En kısa zamanda izleyeceğim merak ettim.

hani şu avrupa filmlerindeki sert içki olayını rakı olarak vermeleri çok güzeldi. teorileri falan.

ben beğendim.

Türkiyede üç büyük uyuşturucu vardır 1- Magazin 2- Diziler 3 - Futbol. Uyanın, uyandırın.[selenvirüsten alıntıdır :D]

• Ucundan baktım,adamların yüzüne iki boya sürüp üzerine ketçap sıkmışlar.Zombiler kameraya filan bakıyor.Maşallah Left4Dead'den fırlamış gibi zombiler depar atarak koşuyorlar.
  • az önce izledim atmosfer güzeldi ve beğendim benimde dikkatimi çeken filmin son karelerinde iskelede bir gemi duruyodu o gemi orda olmasa bile atlayın denize en azından kınalı adaya filan gidersiniz yüzerek

Adamlar zombi saldırısına uğramışlar her şey süt limanmış gibi rakı sofrası kuruyorlar daha sonra çay keyfi yapıyorlar.Ayrıca Fener maçı vardı Güiza da formdaydı muhabbeti iyiydi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 15 Kasım 2011; 19:40:35 >

• güzel ve değişik bir filmdi .özellikle zombilerin ilk geldiği an çok hoşuma gitti.Zombilerle güzel dalga geçmişler bence çaycı zombi bir de mezardan geçtikleri sahne en çok güldüğüm sahneler oldu.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Filmi tekrar izledim.Çok doğaldı ya film.Birçok filmde gülmedim bu filme güldüğüm kadar.Canım sıkıldıkça açıyorum güzel sahnelerini.İzleyin izlettirin beyler.

Orijinalden alıntı: DonCorleone^^

20 30 yıl sonra bile turist ömer uzay yolunda misali zevkle izlenecek film. Her seyredişte kopacak yeni ayrıntı, detay bulmak mümkün.

Post kasmak için uğraşma bu kadar.Ekşisözlükteki entrynin aynısını yazmışsın.

Türkiyede zombi salgını olsa aşağı yukarı böyle olurdu.Öyle Amerika'daki gibi tanklar,sniperlar,roketler havada uçmaz bizde imkanları bulamazdık
    Filmi yasal,ücretsiz bir şekilde burdan izleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 14 Şubat 2021; 4:38:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmin oyuncularıyla yapılan söyleşi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmsizlikten filmi bundan 3-4 ay önce izlemiştik. Açıkçası sinema filmi değil de kamerayla çekilmiş amatör bir yapım gibiydi. Zorla, sıkılarak bitirmiştik. Filmin bizi 10 sene öncesine götürmesi dışında iyi olan bir yönünü hatırlamıyorum.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.