Şimdi Ara

Ada: Zombilerin Düğünü - İlk Türk Zombi Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ada: Zombilerin Düğünü - İlk Türk Zombi Filmi

Konusu

Talip Ertürk ile Murat Emir Eren’in yönettiği ve Esra Ruşan, Erol Ozan Ayhan, Kaan Keskin ile Gülüm Baltacıgil’in oynadığı Ada, önümüzdeki aylarda vizyona çıkarılıyor.

Birbirlerini uzun süredir tanıyan beş kişilik bir arkadaş grubu, ortak bir arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Büyükada’ya gider. Erhan, düğünü ve uzun aralıklarla bir araya gelebilen ekibin mutlu anlarını kayda alabilmek için yanında bir kamera getirmiştir ve sürekli çekim yapmaktadır. Film boyunca tüm izlenenler, bu kameraya yansıyanlardır. Düğünün ilerleyen saatlerinde davetlilere saldıran bir grup zombi, ortalığı kan gölüne çevirir.

ADA FİLMİ GÖSTERİM TARİHİ: 29 OCAK 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 20 Kasım 2009; 16:40:04 >

• Bıyıklı zombi olcakmı çok merak ediyorum
  • Taner Birsel
  • korku komedi olur ancak .... ciddi bi film çıkmaz ki
  • Süper bi haber. Kötü bi filmde olsa mutlaka giderim Ama kafama bi soru takıldı.

Zombiler koşcak mı yürücek mi?
  • Bence bir amerikan korku filmini aratmaz
  • haha çıksın bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Plants vs. Zombies geldi aklıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordmaster

Bıyıklı zombi olcakmı çok merak ediyorum

Sakallı zombi bile olucak beş vakit namazında hamdolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: killsomething

korku komedi olur ancak .... ciddi bi film çıkmaz ki

Bu sorunun cevabını, buradaki yorumlardan bile çıkarabilirsin aslında. Ciddi yapılsa bile 'çokbilmiş'' izleyiciler tarafından ciddiye alınmayacağı için ve komedi unsurunun prim yapacağını bildikleri için bu tarz yapıyorlardır
  • Korku filmlerine çok çok farklı öğelerin katılması gerekli .. Günümüz korku filmlerinin geneli artık klişeleşmiş yapıda ..
  • Bir yerli yapım olarak Musallat ve Dabbe beni fazlasıyla tatmin etmişti.
    Bu da komedi unsuru cıvıklık düzeyine ulaşmazsa, inşallah güzel bir şey olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Bir yerli yapım olarak Musallat ve Dabbe beni fazlasıyla tatmin etmişti.
    Bu da komedi unsuru cıvıklık düzeyine ulaşmazsa, inşallah güzel bir şey olur.

Katılıyorum.
    Komedi yapalım derken saçmalamazlarsa iyi birşey çıkabilir.
    Bakalım, göreceğiz.
  • Türk korku filmlerini elimden geldiğince takip ettim ama şimdiye kadar çok iyisine rastlamadım.
    'kafasından vur jack, kafasından vur!' :D umarım yaratıcı bi film olur.
  • Bence Musallat hem efekt hemde dinimizde varolan ve herkesin basına gelebilecek bir konuyu işlediği için gerçektende çok iyiydi.Bu filmde iyi olacaktır zaten zombi filmlerini severim ama zombiler nasıl olacak gercektende çok merak ediyorum.

Sinemamız yavas yavas gelisecek.
  • Zombie Strippers'ı demin bitirdim. Ondan sonra bu film hakkında şunu diyebilirim. Daha ne kadar kötü olabilirki
  • ne olursa olsun iyi veya kötü ilk adım atıldı bakalım dünyayı kurtaran adam gibi olmasın yeter
  • Bu piyasa zombilere mantı da açtırır, pogo da yaptırır; olay getiriye bakar zira. Gider kafa yorarsın hatun candy vampir olur, kurtadam da vejetaryen.

Ha kapasite de etkendir bu durumda. Adam gibi senaryo yazamadığın an über zekaya başvurur, mizahı katarsın olaya. Korku amaca ulaşmazsa -ki önceden bilinir- işin bu boyutu devreye girer. Olan da bizim delikanlı zombilere olur.

Sonralardan: Makas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 7 Mart 2010; 4:03:11 >
  • Şiir gibi konuştun.
  • Bekleyip görelim inşallah iyi birşey çıkarırlar...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.