Merhaba Öncelikle Acil bir ?ekilde yardym istemek durumundayym... YAZDIKLARIM UZUN OLABYLYR AMA ACYLEN YARDIMA YHTYYACIM VAR...
Öncelikle Neler oldu?undan ba?tan anlatarak bahsetmek istiyorum... O gün resmen kalbime iniyordu arkada?lar yani ?öyle oyun oynarken bir anda pc dondu oyun içindeki (bina,karakterler vb.) her?ey kayboldu daha önce bilgisayarymda hiç böyle bir ?ey olmamy?ty, ve bilgisayaryn ekrany kapandy kasa çaly?yyor ancak ekran açylmyyordu. Pc yi yeniden ba?lattym ve ayny oyunda gene o sorun olunca (Oyunlar ve bana ait her?ey bnm klasörümde bulunur) TÜM KLASÖRÜ TRATTIM ve o oyun ve bazy (türkçe yama , oyun patch , torrent) gibi klasörlerden virüs çykty ve o oyunun dosyasynda çykty , temizledim virüslerden ve birkaç saat kar?yla?madym böyle bir sorunla kar?yla?madym. BUGÜN 28.01.2016 bu günden 2 gün önce gene ayny oyunda ayny sorunla kar?yla?ynca sinirlendim ve full PC yi detayly taramaya aldym virüs çykan her dosyayy sildim ve bu ba?ka oyunlarda olmuyorudu...DÜN YANY AYIN 27'sinde pcde ayny oyunda gene tekrar etti ve CPU VE RAM ysynma seviyesi AYIN 27'sinden beri hep %50 nin üstündeydi bu dikkatimi çekti ama düzelmedi... Bugün yani 28'inde sabah uyandym ve LOL'e girmeye karar verdim LOL patch vardy onu atarken bnde geziyordum nette pc'nin çok kötü a?yrla?ty?yny hissettim ve ysynma durumuna baktym CPU %100 ve zerre inmiyordu Ram Bellekse %70'den inmiyordu hayatym boyunca bu kadar korkmamy?tym, arkada çaly?an patch dy?ynda ne varsa kapattym ama durum gene aynyydy Bu sefer patch i de kapattym ve ben %50 den a?a?y inmesini beklerken CPU nun %50-%55 civary takylyyordu bellek ramsa %70 den inmiyordu a?yry derecede korkmu?tum hemen pc'yi yeniden ba?lattym arkada hiçbir?ey çaly?mazken patch atsynda pc'yi kapatayym rahatlasyn dedim Patch i açmadan önce ysynma durumu %10-14 civaryydy bellekse %50 den inmiyordu patch i ba?latty?ym zaman CPU %100 e Bellek Ram se %60-70 civaryndaydy sorun patchde sanyp kapattym. Kapattyktan sonra nette video izledim video 15.dakikasyna gelmeden ekranda ÇYZYLMELER KARINCALANMLAR FELAN OLDU VE EKRAN BYR ANDA KAPANDI GENE KASA ÇALI?IYOR AMA EKRAN YOKTU BYRY PC YE BA?LANIYOR KORKUSUYLA HEMEN FY?Y ÇEKTYM ba?ka türlü kapatamazdym... Tekrar Açty?ymda WYNDOWS BA?LATILIYOR KISMINDA GENE O ÇYZYKLERY GÖRDÜM PEMBE PEMBE PARLIYORLARDI VE BYR ANDA MAVY EKRAN AÇILDI VE BYR SORUN BULUNDU?U FELAN YAZIYORDU BN OKUYAMADAN KAPANDI VE PC TEKRAR BA?LADI 2-3 DEFA BNDE EN SONUNDA ASILDIM FY?E VE TEKRAR TAKTIM BU SEFER SORUNSUZ AÇILDI WYNDOWS AMA AMA Y?TE NE ZAMAN OYUN AÇSAM NE ZAMAN VYDEO YZLESEM 10. DAKYKAYA GELEMEDEN ÇYZYKLER VE DONAN OYUN , YÇERY?Y (bina , karakterler vs.) kayboluyordu. BAZEN windows ba?latylyyor ekranynda MAVY EKRAN VERYYOR bazen vermiyor ve bn pcde video oyun falan izleyince gene ayny ?ey oluyordu bnde FORMATA KARAR VERDYM. FORMATI ATTIM YLK BA?TA BYR?EY YOktu. Bnde video izleyip synamak istedim ve sorun yoktu ama en ufak ?eyde CPU VE RAM ISINMASI %70 Y GEÇYYORDU KESYN. Ama o çizik veya mavi ekran falan yoktu sevindim hatta emin olabilmek için pc yi 2-3 defa yeniden ba?lattym bir?ey yoktu arada CPU VE RAMIn fyrlamasy dy?ynda. gene video izlerken sanki bir an o çizgileri gördüm sandym içime bir korku girdi ve tam netten çykacaktym ki gene ekran kapanyr kasa çaly?yr ama ekran yoktur. PC yi en ba?tan açarym ve sorun yok , oyun kurup bakmaya karar veririm ve Oyuna girerim ve ilk oyun içi ara sahne ile yerin dibine girerim ekran karyncalanyr pembe çizgi ve FYNYSHER.......... Bitti .. pc yi gene açarym ve oyunu gene denerim gene ayny olunca artyk teknik destek alma zamany derim ve buraya gelirim.
Biliyorum a?yry uzun oldu ama en azyndan ufak bir yardymynyz dokunursa sevinirim ?imdiden te?ekkürler.
NOT: PC yi 2008 yylynda topladyk masaüstü ve bu ilk çökü?ü yani... Windows ise windows 7 enterprise 64 bit ....