Geçtiğimiz yıl 1 milyon dolar ödeyerek aldığı Aston Martin marka otomobilini Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'a satan Acun Ilıcalı, bu kez tercihini Porsche'den yana kullandı. Markanın ilk dört kapılı otomobili olan Panamera modelinden satın alan Ilıcalı, yeni aracına 250 bin euro ödedi.
aston martin'e 1 milyon ödemiş bu gazetecilerde iyice uçtu
Hah seyret şimdi bu topiği.
Yakından görmedim panarema ama ısınamadım bu araca.Tip olarak yani 1 milyon dolar mı ne bu be bugatti şanzımanı falanmı koymuşlar
saçmalardan seçmeler
para sı var almış
ben dört kapılı Porsche almazdım not:konu dışı degilmi bu
Hevesini aldı tabi daha fazla zarar etmeden değiştirdi.
Panamera'yı görene dek 4 kapılı olmasını ben de yadırgıyordum, ancak görünce fikrim değişti Çok heybetli bir araç olmuş, resimlerdekinden çok daha büyük görünüyor
Var mısın yokmusun bitti tabi ondan aldığı primi direk arabaya yatırdı.
Hayırlı olsun ne diyelim.
videonun hikayesini biliyorum
kutusuna gitmiş
bidahamı gelcek dünyaya bastır paraları panameraya.ne güzel bi hayat,lüküs hayat
zaten insanın başına ne geliyorsa, "bi dahamı gelcez dünyaya anasını satim" diyip yaşamalarından oluyor
Para var huzur var
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
bidahamı gelcek dünyaya bastır paraları panameraya.ne güzel bi hayat,lüküs hayat
10-20 sene sonra insanların manasız ilgileri bittikten ve bu günlerde yaptığı parayıda yedikten sonra arasıra televizyonda gördüğümüz yeşilçam oyuncularına benzemesinde. "hatırlıyor musun, 'var mısın yok musun' diye program yapıyordum ben" dediğinde kimsenin umrunda olmayacağı gerçeğini düşünerek yaşasın bence. bu tarz işler böyle, somut birşey üretmeden iyi paralar kazanmak çok kolay fakat gelecekte adı dahi anılmaz bir çoğunun.
Geçen hafta gördüm birtane (london da) s modeliyli sanırım canlı canlı hiç fena durmuyor