arkadaşlar bilgisayarımı panda ile taratmıştım. melet program windowsun dosyasını virüs diye silmiş her bilgisayar açılışında ekran donuo ve bu hata gelio sonra düzeliyo.
bu dosyayı bana rica etsem bulabilirmisiniz?
ayrıca nereye koyacağımıda bilmiyorum onuda söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
activedebugger32.exe dosyası bulunamadı!!!
activedebugger32.exe sistem dosyası değildir. Trojandır. Sisteminizi onarmayı deneyin.
panda ne güzel silmiş işte trojanı dracula adlı proğram ile bu trojanı temizleyebilirsin, pc yi her açtığında actif et altta dursun flash disk takıp çıkarırken trojan bulaşmamış olur
Bu arada resim cekebilirsen hatada ne diyor bakalım.
bilmiyodum valla ama sürekli aynı hata ayrıca bi virüs var ara sıra klasörlere girmemi engelliyo.bende görev yöneticisinden sonlandırıyorum tekrar açılıyo bi süre sonra. sürekli çalışan programlara hata oluştu kapatılması gerekio dio. ama sorun yok çalışmaya devam ediorum :S
antivirüsler çare olmadı yardımmmm
bu arada işte resmi
Başlat > Çalıştır > msconfig yaz
Başlangıc sekmesınden activebugger adında ne gorursen basındakı tık ısaretını kaldır.
oraya kaç defa baktım kardeş orda yok öyle bişey :S
panda ne güzel silmiş işte trojanı dracula adlı proğram ile bu trojanı temizleyebilirsin, pc yi her açtığında actif et altta dursun flash disk takıp çıkarırken trojan bulaşmamış olur
arkadas en dogru secenegi soylemis, cok pis bir şey bu, ve normal prosedure gore temizlemesi hayli uzun ve zahmetli, normal antivirus programlarıda silemiyor ve bu tur hatalar verdiriyor. dracula ile tertemiz silersin. dracula bir turk yazılımı. googlede aratırsan bulursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme