Şimdi Ara

ACT golf de test edilmişti. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Ya iste katalog insanı şaşırtır. Auris ile golfü carpistirdik gecen hafta.
    0-100 9,3 sn olan araçla 11,1 sn olan arac. Kafa kafaya ilerliyor. Ezer geçerus olmuyor yani. 2 tane fabrika verisi cok birsey ifade etmiyor.
    Fazla kirmayak birbirimizi ama sartım olsun cihanla Julyet tct testine gidip ağzının suyunu akitmazsam.

Yahu adam vag fanıyım apaçiyim diye ağlıyor forumda,diyorum sana 170lik giuya bindirsen silindir kapamalı golf diye ağlar yanında,bunu akıllandıramazsınız boşa kasmayın kendinizi
    Al yukarda bütün söylediklerini kabak gibi çıkardım meydana,şimdi gelecek diyecek ki ben öyle bir şey demedim,içkiliydim,yok yok eniştenin servisteydim

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Acayip kiviran bir adamsin ya

İftira sende yalan sende

Ben ne zaman jetta avansisten kaliteli dedim

Hodri meydan ispat et

Beyler verelim cihanın şukusunu dimi?
    quote:

Avensis nedir ya hantal sıradan kalitesiz bir japon arabası
    JETTA bütün japon araçlarından daha kaliteli
    Accord desen tamam derimde avensis nedir allah aşkına

Sıra beklemeden herhangi bir TOYOTA aracına bineceğime Gider çapulcu kardeşlerimden çadır alırım 6 ay doğuşun önünde beklerim YİNE VW alırım
    Bana göre HİÇBİR TOYOTA ARACI HİÇ BİR VW ARACINDAN kaliteli değildir

Bu adama da head shot atmaktan sıkıldım,electro geri dönsün şu foruma artık

Sehir disindayim internet iyi cekmiyor onun icin gec yaziyorum bu 1

Konuya gelirsek jetta butun japon araclarinda kendi sinifinda iyi demisim

İnkar etmiyorum yazi orada duruyor zaten

Avansisten iyi demismiyim ?

Orada konu zaten c sinifi araclardi avansis degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

İftira sende yalan sende

Hodri meydan ispat et

quote:

Sıra beklemeden herhangi bir TOYOTA aracına bineceğime Gider çapulcu kardeşlerimden çadır alırım 6 ay doğuşun önünde beklerim YİNE VW alırım

Müthiş headshot gerçekten

• quote:

orada sana basit bir soru sordum: cetta reyiz mi avensis mi diye.
    Verdiğin cevabı da yayınladım.Ondan sonra reverse yaptın ama yemezler.cetta reyizin avensis fiyatına satıldığını adın dinin imanın gibi biliyosun sen,zaten ondan avensise hantal kalitesiz japon arabası dedin orda
    Ha ben senin gibi geri viteste yapmam,veriyorum konunun linkini,millet senin veciz dizelerini çatır çatır okusun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_77056479/f_//tm.htm#77056479
    Dün dündür bugün bugündür mevzuatlarından vazgeç cihan efendi,başta golf 1.5 porsiyon a serisi eder olmak üzre o söylediğin şeylerin konusunu açana kadar ensendeyim bunu böyle bilesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 28 Haziran 2013; 23:49:10 >

• Teneke parçaları için kalp kırmaya gerek yok arkadaşlar.
  • Bu konu gereğinden fazla uzamış. Otomobil için kalp kırmayalım arkadaşlar; herkesin seçimine saygı duymak zorundayız.
  • quote:

quote:

orada sana basit bir soru sordum: cetta reyiz mi avensis mi diye.
    Verdiğin cevabı da yayınladım.Ondan sonra reverse yaptın ama yemezler.cetta reyizin avensis fiyatına satıldığını adın dinin imanın gibi biliyosun sen,zaten ondan avensise hantal kalitesiz japon arabası dedin orda
    Ha ben senin gibi geri viteste yapmam,veriyorum konunun linkini,millet senin veciz dizelerini çatır çatır okusun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_77056479/f_//tm.htm#77056479
    Dün dündür bugün bugündür mevzuatlarından vazgeç cihan efendi,başta golf 1.5 porsiyon a serisi eder olmak üzre o söylediğin şeylerin konusunu açana kadar ensendeyim bunu böyle bilesin

Aklin sira kata kulle yaptin ama yemezler

Konuyu avansise getiren sensin zaten

• avensis mi?Sen ne zamandan beri toyotanın adını ağzına alır oldun?
    Bak avensise:
    quote:

cetta bütün caponlardan daha kaliteli avensis neymiş ya hantal kalitesiz capon arabasi ama cetta avensisten üstündür demedim ben yanlis anlamayin[8D]

Şanzımanı yakacaksın cihan,daha da cevap yazmayacağım sana,malum eniştenin servisi mekatroniğe bakmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 29 Haziran 2013; 0:28:30 >
  • quote:

avensis mi?Sen ne zamandan beri toyotanın adını ağzına alır oldun?
    Bak avensise:
    quote:

cetta bütün caponlardan daha kaliteli avensis neymiş ya hantal kalitesiz capon arabasi ama cetta avensisten üstündür demedim ben yanlis anlamayin[8D]

Şanzımanı yakacaksın cihan,daha da cevap yazmayacağım sana,malum eniştenin servisi mekatroniğe bakmıyor

Dikkat etmeden yazmisim

Orada demek istedigim jetta c sinifinda butun japon araclarindan daha kaliteli demek istedim

Konu zaten c sinifi araci konusu idi taki sen gelene kadar

• quote:

quote:

İftira sende yalan sende

Hodri meydan ispat et

quote:

Shadow gralsın Her türlü senden yanayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Test ve paylaşım için teşekkürler. Araç sanırım comfortline paketti. Fakir donanım olayını açarsanız bizde öğrenmiş oluruz bu durumu ?

Rica ederim. Evet comfortline paket.

62.200 liste fiyatı olan benzinli otm araçtan bahsediyoruz. C sınıfı araçlarda bu etiketi yazan baska bir arac ben görmedim. Premiumlari saymıyorum bile.
    Bu aracın sadece motoru performansli o kadar.
    Bu aracta ;
    Katlanan ayna
    Led gündüz farı
    Bixenon far
    Cam tavan
    Hız sabitleme
    USB girişi
    Bluetooth telefon hazırlığı
    Otm far silecek ve kararan ayna
    Park sensörü
    Parçalı deri koltuk
    Geri görüş kamerası
    Gibi donanımlar yok.
    Bu etiketi taşıyan c sınıfı bir arac usteki donanımları taşımalı. Ha yok bu donanımları vermiyorsa koyar max bu araca 50 bin tl oyle satar.

Cam Tavan + Bixenon far ve Led gündüz farı içlerinden bence en önemli olanları, onların ikisini birden ekletirseniz 5.500TL oluyor, Comfortline üzerine koyarsanız 67.700TL yapar.

Hız sabitleme ve park sensörü hediye olarak alınabilir.

Geriye kalan parçalı deri koltuk falan önemli değil zaten alcantra koltuklar var gayet güzel gözüküyor.

67.700TL pazarlık ile 66 civarına alınabilir. Bence uygun.

Sonuçta dizel diye Kia Cee'd, Hyundai I30 full alıyorsunuz aynı paraya hemen hemen aynı donanımlar, 8-9 litre yakıyor yine, ben 1.4 ACT nin sakin kullanımda o kadar bile yakmayacağını düşünüyorum. Fabrika verilerinin 1 litre üstünü yakarım hep, 5,8+1=6.8litreye tekabül eder gayet makul. Hatta I30-Cee'd 0'dan 100'e 10-11 saniyelerde çıkarken Golf 8.4 saniyede çıkıyor varsın geri görüş kamerası olmasın:)

Bence C segmentinde dizel otomatik aranıyorsa VW'den başka çare yok. Hatta diğer markaların dizel otomatikleri alınacağına VW'nin benzinli otomatikleri bile alınabilir. Cruze için de aynı şey geçerli insanlarda bir dizel sevdası aldı başını gidiyor, mantıklı düşünemiyorlar, 2.0D Cruze alanlara şaşıyorum, performans desen yok, ekonomik desen değil 9 litre yakıyor, vergisi az desen değil. Kıyaslanırsa 1.4TSI 122hp Golf her türlü daha mantıklı olacak ama kıyaslamıyorlar:)

Hocam amacım kesinlikle cruze falan savunmak değil ama 163 hp neresi yetersiz performans açısından?ikincisi tabiki gönül isterki 2.0 TDI bi golfümüz olsun ama bu millet bu kafada olduktan sonra biraz zor tabi

163 beygir icin 0-100 10 saniye sizin icin yeterli geliyorsa sikinti yok. bana gore performanssiz.

0-100 den 10 saniyeye cikacak, dizel olacak neyse en azindan az yakar dersin 9lt yakar, dizel arac bu. bi de 2000 motor vergisi verirsin her 6 ayda 1. degmeyecek bi arac.

kimse kusura bakmasin ama almak icin aklindan zoru olmasi lazim bir insanin.

Diğer yönlerden katılıyorum size.sadece performans kafama takınmıştı ama GM in aktarmadaki başarısızlığını unuttum heralde :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda adam olanların sayısı git gide azalıyor, yazık..
  • Ben golf ile a3 arasında kaldım karar veremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sas34

Ben golf ile a3 arasında kaldım karar veremiyorum

Hangi kombinasyon arasında kaldınız ve neden karar veremiyorsunuz ? İki aracıda test ettim yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

A3 alabiliyorsan golfü düşünmeye gerek yok.
  • quote:

quote:

Hangi kombinasyon arasında kaldınız ve neden karar veremiyorsunuz ? İki aracıda test ettim yardımcı olmaya çalışırım.

A3 kasa olarak çok güzel. Ama golf 1.4 tsı de hg hoşuma gidiyor özellik olarak

• quote:

Bir onceki kasa olsaydi direk a3 derdim

Ama golf varken ben olsam fazladan a3'e para vermezdim ayni para ise a3 degilse kesinlikle golf

• bir mazda 3 değil.
  • quote:

audi'de yerleşimi farklı olan s-tronic şanzıman var,dsg ye göre daha üstün ve daha sorunsuz bir sistem.Sadece bu özellik için bile a3 alınır.
    Zaten premium kompakt sınıf olmasını saymıyorum,bir gömlek üstün bir araç golfe göre.
  • quote:

quote:

quote:

1.4 tsı manuel higline manuel golf öneririm. 122 bg yeterli olacaktır. Bir kac opsiyon ekleyin keyfinize bakın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.