Şimdi Ara

ACT golf de test edilmişti. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the.professor

Forumda 2-3 VW holiganı yüzünden güzel konular harcanıyor ( İçlerinden 1 tanesi VW çalışanı olduğunu itiraf etmişti zaten).
    Golf 7 1.4 140 bg sınıfının en iyi seçeneklerinden biri ama yine konu baltalanmış. Şimdi çıkıp golfun 1 serisi-A3-Giulietta-A serisi-V40 karşısındaki eksiklerini yazınca bizi de utanmadan VW düşmanı ilan ederler.

Hocam katılıyorum sana. Ama dilin kemiği yok iste ne yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Cihancim premiumluk senin benim lafimla olmuyor. Ha diyorsan ben a serisinin kalitesini beğenmedim ki bende beğenmedim bu ayrı bir mevzu. Ama marka isin icine girince eyvallah demelisin.
    En basitinden valeye bir vw logolu birde merso logolu anahtarlik (son derece karşı oldugum sey sınıf ayrimidir bu arada) ver bakalım tepkisi ne oluyor.

Millet artık forum takip ediyor abi o dediğin yılıdızı yeter mevzusu eskiden di

şimdi adam a180 görünce aaa bu motordan benim DACİA'da da var diyor aynı motor

Peki cihancim adam 100 bin liralık higline passati görünce :
    Aaaa bu arabada benim ibizadaki 1.6 dizel motor vaaaarrr.
    Mı diyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rhye

quote:

Volvo v40 a180 premium ise abi

Golf 7 iki kere premiumdur

Ne güzel bir kafan varmış çocuk senin, ne kullanıyorsun sen öyle ?

Safi tını,ziyan. Seni dinleyip, sözüne itibar edenlere de tekrar Allah akıl fikil versin diyorum.

• quote:

quote:

quote:

Cihancim premiumluk senin benim lafimla olmuyor. Ha diyorsan ben a serisinin kalitesini beğenmedim ki bende beğenmedim bu ayrı bir mevzu. Ama marka isin icine girince eyvallah demelisin.
    En basitinden valeye bir vw logolu birde merso logolu anahtarlik (son derece karşı oldugum sey sınıf ayrimidir bu arada) ver bakalım tepkisi ne oluyor.

Millet artık forum takip ediyor abi o dediğin yılıdızı yeter mevzusu eskiden di

şimdi adam a180 görünce aaa bu motordan benim DACİA'da da var diyor aynı motor

Peki cihancim adam 100 bin liralık higline passati görünce :
    Aaaa bu arabada benim ibizadaki 1.6 dizel motor vaaaarrr.
    Mı diyor ?

Bu aracmagazin sana yaramamis abi

İbiza 90 beygir

Passat 105 beygir

100.000 tl'ye 1.6 passat yok bu arada

• İbizadaki vw motoru degil mı ?
    Ayrıca 96 liralık passata iki uç opsiyon koyunca 105 i de geçiyor. Ayrıca golf premiumsa eğer otm olarak polo ve jetta da premium olur. Biu sefer kargalar bize güler.
    Tamam golfün ic mekanı cok şık eyvallah ama o kadar fazlasını aracın omuzlarına yüklemeyin bence.

Yok bu magazin olayı cok iyi oldu. Tarafsız bir bölge oluşturduk. Ayni zamanda adaletli.

• quote:

İbizadaki vw motoru degil mı ?
    Ayrıca 96 liralık passata iki uç opsiyon koyunca 105 i de geçiyor. Ayrıca golf premiumsa eğer otm olarak polo ve jetta da premium olur. Biu sefer kargalar bize güler.
    Tamam golfün ic mekanı cok şık eyvallah ama o kadar fazlasını aracın omuzlarına yüklemeyin bence.

Yok bu magazin olayı cok iyi oldu. Tarafsız bir bölge oluşturduk. Ayni zamanda adaletli.

Premium marka ile premium model ayni sey degil

• quote:

İbiza 90 beygir

Passat 105 beygir

Mercedesi eleştirirken daciadaki 1.5 90 bg dci motoru örnek vererek aynı motoru kullanmış demeyi biliyorsunuz
    Ama Passat'ta ibiza motoru var deyince yok ibizadaki 90 bg aynı motor değil diye savunuyorsun. Artık fanatizmin sınırlarını zorluyorsun
  • quote:

Forumda 2-3 VW holiganı yüzünden güzel konular harcanıyor ( İçlerinden 1 tanesi VW çalışanı olduğunu itiraf etmişti zaten).
    Golf 7 1.4 140 bg sınıfının en iyi seçeneklerinden biri ama yine konu baltalanmış. Şimdi çıkıp golfun 1 serisi-A3-Giulietta-A serisi-V40 karşısındaki eksiklerini yazınca bizi de utanmadan VW düşmanı ilan ederler.

Konuyu kim baltalamış bir bak istersen ? Bu arada o saydığın araçlardan Golfün ne eksisi varmış bir say Allasen. Özellikle giulietta, a class ve v40 ! Söz vw düşmanı ilan etmeyeceğim seni :)

• Öncelikle plaza fanboyunu geçelim,zaten adam millete golf satmak zorunda,mesleği bu olduğu için yaptığı yorumları dikkate almaya gerek yok.
    Diğer vatandaşa gelince,her konuda aynı şeyi yapıyor.Atıyor tutuyor,alıyor cevabını,hodri meydan diyorsun apaçiyim fanboyum tamam mı diye ağlıyor.
    Golfte giuliettayla 1 serisinin yol tutuşu var mı? adama gülerler.
    Alfanın tasarımı? yok.Motoru şanzımanı? hiç yok(olsa zaten alfaya milyar dolar teklif etmezlerdi).
    A3ü zaten katmıyorum,bariz olarak ağabeyi.
    V40ın sağlamlığı koltukları kalitesi? yok oğlu yok.
    A serisinin dizaynı,imajı? o da ne?
    1 serisinin sürüş dinamikleri imajı? biçer.
    Golf güzel araç,ama olduğu yerde güzel araç.
    En basitinden bunca eklemeyle daha focusu yiyememiş yol tutuşta,astrayı yiyememiş tasarımda,i30la ceedi yiyememiş f/p olayında,şanzıman patlak diye fabrika açıklama yapıyor,halen birileri çıkmış vay golf 7 kere preminyum.
    Aç abicim konusunu buyur?
    Konuyu aç diyince niye beni taşlarlar diye ağlıyorsun o zaman?
    İnsan bir ortamda söylediğini her ortamda savunamıyorsa onun ciddiye alınacak bir tarafı yoktur.
    Siz de tartışıp ciddiye almayın,sinirlerinizi yorduğunuzu değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 28 Haziran 2013; 18:52:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Test ve paylaşım için teşekkürler. Araç sanırım comfortline paketti. Fakir donanım olayını açarsanız bizde öğrenmiş oluruz bu durumu ?

Rica ederim. Evet comfortline paket.

62.200 liste fiyatı olan benzinli otm araçtan bahsediyoruz. C sınıfı araçlarda bu etiketi yazan baska bir arac ben görmedim. Premiumlari saymıyorum bile.
    Bu aracın sadece motoru performansli o kadar.
    Bu aracta ;
    Katlanan ayna
    Led gündüz farı
    Bixenon far
    Cam tavan
    Hız sabitleme
    USB girişi
    Bluetooth telefon hazırlığı
    Otm far silecek ve kararan ayna
    Park sensörü
    Parçalı deri koltuk
    Geri görüş kamerası
    Gibi donanımlar yok.
    Bu etiketi taşıyan c sınıfı bir arac usteki donanımları taşımalı. Ha yok bu donanımları vermiyorsa koyar max bu araca 50 bin tl oyle satar.

Cam Tavan + Bixenon far ve Led gündüz farı içlerinden bence en önemli olanları, onların ikisini birden ekletirseniz 5.500TL oluyor, Comfortline üzerine koyarsanız 67.700TL yapar.

Hız sabitleme ve park sensörü hediye olarak alınabilir.

Geriye kalan parçalı deri koltuk falan önemli değil zaten alcantra koltuklar var gayet güzel gözüküyor.

67.700TL pazarlık ile 66 civarına alınabilir. Bence uygun.

Sonuçta dizel diye Kia Cee'd, Hyundai I30 full alıyorsunuz aynı paraya hemen hemen aynı donanımlar, 8-9 litre yakıyor yine, ben 1.4 ACT nin sakin kullanımda o kadar bile yakmayacağını düşünüyorum. Fabrika verilerinin 1 litre üstünü yakarım hep, 5,8+1=6.8litreye tekabül eder gayet makul. Hatta I30-Cee'd 0'dan 100'e 10-11 saniyelerde çıkarken Golf 8.4 saniyede çıkıyor varsın geri görüş kamerası olmasın:)

Bence C segmentinde dizel otomatik aranıyorsa VW'den başka çare yok. Hatta diğer markaların dizel otomatikleri alınacağına VW'nin benzinli otomatikleri bile alınabilir. Cruze için de aynı şey geçerli insanlarda bir dizel sevdası aldı başını gidiyor, mantıklı düşünemiyorlar, 2.0D Cruze alanlara şaşıyorum, performans desen yok, ekonomik desen değil 9 litre yakıyor, vergisi az desen değil. Kıyaslanırsa 1.4TSI 122hp Golf her türlü daha mantıklı olacak ama kıyaslamıyorlar:)

Hocam amacım kesinlikle cruze falan savunmak değil ama 163 hp neresi yetersiz performans açısından?ikincisi tabiki gönül isterki 2.0 TDI bi golfümüz olsun ama bu millet bu kafada olduktan sonra biraz zor tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Öncelikle plaza fanboyunu geçelim,zaten adam millete golf satmak zorunda,mesleği bu olduğu için yaptığı yorumları dikkate almaya gerek yok.
    Diğer vatandaşa gelince,her konuda aynı şeyi yapıyor.Atıyor tutuyor,alıyor cevabını,hodri meydan diyorsun apaçiyim fanboyum tamam mı diye ağlıyor.
    Alfanın tasarımı? yok.Motoru şanzımanı? hiç yok(olsa zaten alfaya milyar dolar teklif etmezlerdi).
    En basitinden bunca eklemeyle daha focusu yiyememiş yol tutuşta,astrayı yiyememiş tasarımda,i30la ceedi yiyememiş f/p olayında,şanzıman patlak diye fabrika açıklama yapıyor,halen birileri çıkmış vay golf 7 kere preminyum.
    İnsan bir ortamda söylediğini her ortamda savunamıyorsa onun ciddiye alınacak bir tarafı yoktur.

+100

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Test ve paylaşım için teşekkürler. Araç sanırım comfortline paketti. Fakir donanım olayını açarsanız bizde öğrenmiş oluruz bu durumu ?

Rica ederim. Evet comfortline paket.

62.200 liste fiyatı olan benzinli otm araçtan bahsediyoruz. C sınıfı araçlarda bu etiketi yazan baska bir arac ben görmedim. Premiumlari saymıyorum bile.
    Bu aracın sadece motoru performansli o kadar.
    Bu aracta ;
    Katlanan ayna
    Led gündüz farı
    Bixenon far
    Cam tavan
    Hız sabitleme
    USB girişi
    Bluetooth telefon hazırlığı
    Otm far silecek ve kararan ayna
    Park sensörü
    Parçalı deri koltuk
    Geri görüş kamerası
    Gibi donanımlar yok.
    Bu etiketi taşıyan c sınıfı bir arac usteki donanımları taşımalı. Ha yok bu donanımları vermiyorsa koyar max bu araca 50 bin tl oyle satar.

Cam Tavan + Bixenon far ve Led gündüz farı içlerinden bence en önemli olanları, onların ikisini birden ekletirseniz 5.500TL oluyor, Comfortline üzerine koyarsanız 67.700TL yapar.

Hız sabitleme ve park sensörü hediye olarak alınabilir.

Geriye kalan parçalı deri koltuk falan önemli değil zaten alcantra koltuklar var gayet güzel gözüküyor.

67.700TL pazarlık ile 66 civarına alınabilir. Bence uygun.

Sonuçta dizel diye Kia Cee'd, Hyundai I30 full alıyorsunuz aynı paraya hemen hemen aynı donanımlar, 8-9 litre yakıyor yine, ben 1.4 ACT nin sakin kullanımda o kadar bile yakmayacağını düşünüyorum. Fabrika verilerinin 1 litre üstünü yakarım hep, 5,8+1=6.8litreye tekabül eder gayet makul. Hatta I30-Cee'd 0'dan 100'e 10-11 saniyelerde çıkarken Golf 8.4 saniyede çıkıyor varsın geri görüş kamerası olmasın:)

Bence C segmentinde dizel otomatik aranıyorsa VW'den başka çare yok. Hatta diğer markaların dizel otomatikleri alınacağına VW'nin benzinli otomatikleri bile alınabilir. Cruze için de aynı şey geçerli insanlarda bir dizel sevdası aldı başını gidiyor, mantıklı düşünemiyorlar, 2.0D Cruze alanlara şaşıyorum, performans desen yok, ekonomik desen değil 9 litre yakıyor, vergisi az desen değil. Kıyaslanırsa 1.4TSI 122hp Golf her türlü daha mantıklı olacak ama kıyaslamıyorlar:)

Hocam amacım kesinlikle cruze falan savunmak değil ama 163 hp neresi yetersiz performans açısından?ikincisi tabiki gönül isterki 2.0 TDI bi golfümüz olsun ama bu millet bu kafada olduktan sonra biraz zor tabi

163 beygir icin 0-100 10 saniye sizin icin yeterli geliyorsa sikinti yok. bana gore performanssiz.

0-100 den 10 saniyeye cikacak, dizel olacak neyse en azindan az yakar dersin 9lt yakar, dizel arac bu. bi de 2000 motor vergisi verirsin her 6 ayda 1. degmeyecek bi arac.

kimse kusura bakmasin ama almak icin aklindan zoru olmasi lazim bir insanin.

• quote:

quote:

İbiza 90 beygir

Passat 105 beygir

Mercedesi eleştirirken daciadaki 1.5 90 bg dci motoru örnek vererek aynı motoru kullanmış demeyi biliyorsunuz
    Ama Passat'ta ibiza motoru var deyince yok ibizadaki 90 bg aynı motor değil diye savunuyorsun. Artık fanatizmin sınırlarını zorluyorsun

Dacia duster 1.5 dci 110 beygir

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Logan, sandero kaç beygir? Dacia eleştirilerini herkes bu araçlar üstünden yaptı. Dacia dusterın en üst versiyonuna 110 bg seçeneği koydu diye senin ibiza ile passat farklı motor saçmalaman haklı mı çıktı?
  • quote:

Logan, sandero kaç beygir? Dacia eleştirilerini herkes bu araçlar üstünden yaptı. Dacia dusterın en üst versiyonuna 110 bg seçeneği koydu diye senin ibiza ile passat farklı motor saçmalaman haklı mı çıktı?

İsime geldigi gibi cevap veriyorum

Mercedes'te daci duster'de kullanilan motor varmi yokmu ?

• VW, Mercedes'i ezer, tamam mı ?
    @cihanair
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

VW, Mercedes'i ezer, tamam mı ?
    @cihanair

C segmentinde maglesef oyle

1 golf 1.5 a180 eder

• 1 Leon kaç tane eder ?
    1 A3 kaç tane eder ?
    @cihanair
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Öncelikle plaza fanboyunu geçelim,zaten adam millete golf satmak zorunda,mesleği bu olduğu için yaptığı yorumları dikkate almaya gerek yok.

Cıx şuan vw satmıyorum dostum. Ayrıca vw satarken çookkkk kişi yorumlarımı ciddiye alıp golf satın aldı. Sonra hayır duası aldım çok kere. Allah' ıma şükürler olsun. Yani burda sen yorumlarımı ciddiye almışsın, almamışsın umrumda değil. Çok övdüğün giu ile golfün satış rakamlarına bir bak istersen, fiyatlarıda aynı hemen hemen. Neden acaba ? A Class dediğin araba markası var, kalitesi yerlerde. Golf' ten üstün gördüğüm iki araba var, a3 ve 1 serisi. Gerisi faso fiso sevgili antivw ci arkadaşım.

• Tamam bende VW'yi seviyorum ama bu kadar fanatikliğe gerek var mı ? Yakında Golf'ü D segmenti araçlardan da üstün görmeye başlayacaksınız
    @cihanair
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.