Şimdi Ara

Acnelyse(Sivilce ve sivilce izleri için mucize krem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
9.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar daha önce Acnelyse kullanan var mı?Memnun kaldınız mı?

• ergenken kullandığımı hatırlarım. sürdükten 3 gün sonra yılan gibi deri atıyorsun

piyasadan kaldırılmamışmıydı?
  • İşe yarar ancak vücudun aşırı yağ salgılamaya devam ettiği sürece sivilce çıkmaya devam edecektir.
  • 2-3 ay kullandım işe yaramadı sonra hapa geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

ergenken kullandığımı hatırlarım. sürdükten 3 gün sonra yılan gibi deri atıyorsun

piyasadan kaldırılmamışmıydı?

Hala satılıyor,siz de işe yaramış mıydı?

@Keke In Da House
    Peki ne kadar süre kullanmam gerekir ve hangi dozda uygulamalıyım.Ben şuan günde iki kez sabah 8 akşam 8 uyguluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PilsizMouse -- 12 Ağustos 2013; 18:03:51 >
  • Sabah kullanmanı önermem, yüzünde yanıklar oluşabilir. Yalnızca akşamları kullan, her gün kullan. Ama bolbol sürme yüzüne. Azar azar sür, bütün yüzüne sür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keke In Da House

Sabah kullanmanı önermem, yüzünde yanıklar oluşabilir. Yalnızca akşamları kullan, her gün kullan. Ama bolbol sürme yüzüne. Azar azar sür, bütün yüzüne sür.
    Dostum sabah kullanıyorum ama güneşe çıkmıyorum,çıksam bile güneş kremi var 30 faktör onu sürüyorum.Tahmini iyileşme süresi hakkında bilgin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PilsizMouse -- 12 Ağustos 2013; 18:43:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doktor vermedikten sonra kullanmayın. Pancar gibi gezersiniz ortalıkta daha kötü olur yüzünüz
  • Hocam ben kullandım haftada ilk başlarda 1 kez sürün baktınız yüzünüzde yanık felan oluşmuyorsa 2 ye çıkarın kullandım ben ordan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

Hocam ben kullandım haftada ilk başlarda 1 kez sürün baktınız yüzünüzde yanık felan oluşmuyorsa 2 ye çıkarın kullandım ben ordan biliyorum

Hocam o da az olmaz mı ya?Çünkü tüm yüzüme yayılmış durumda.Şuan günde 2 doz kullanıyorum. 2.gündeyim, hafiften başladı soyulmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PilsizMouse

quote:

Hocam ben kullandım haftada ilk başlarda 1 kez sürün baktınız yüzünüzde yanık felan oluşmuyorsa 2 ye çıkarın kullandım ben ordan biliyorum

Hocam o da az olmaz mı ya?Çünkü tüm yüzüme yayılmış durumda.Şuan günde 2 doz kullanıyorum. 2.gündeyim, hafiften başladı soyulmaya.

Hocam çok zararlı krem sarı dimi kabı pembe beyaz ise çok zararlıdır aşırı kullanmayın haftada 2 ya da 3 doz iyidir
  • quote:

quote:

quote:

Hocam çok zararlı krem sarı dimi kabı pembe beyaz ise çok zararlıdır aşırı kullanmayın haftada 2 ya da 3 doz iyidir

Evet Abdi İbrahim üretimi.Aslında bir süre önce denemiştim.Haftada 2 doz.Pek etkili olmadı,sanırım düzenli kullanmak lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet Abdi İbrahim üretimi.Aslında bir süre önce denemiştim.Haftada 2 doz.Pek etkili olmadı,sanırım düzenli kullanmak lazım.

izler icin degilmi acnelys?

izler icinse gidip alacam bu kremi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu her gece kullanmak istemiyorum.ne kadar zamanda bir kullanmak gerekli ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.