Şimdi Ara

acmadığım pc 10 günde 7 gb kota nasıl dolar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 8 mb in kota lı versiyonunu kullanmaktayım.ayın 1 inde 512 mb olan hızım 8 mb a geri cıktı!ben o arada şehir dışında idim.bilgisayarımı bugun itibariyle 5 saat acık tutmuş degilim.en fazla gazete okur cıkarım.ama bugun baktımki 7.95 i gitmiş bile.modem mim kablolu modemdir.wireless ozelliği yoktur.saten bu 10 gun icerisindede adsl kota hizmeti anlamadığım bir sebep den dolayı sitesi acılmıyor.bugun acıldı.ama pat 8 gb gitti bile.arkadaşlar bi şeylermi dönüyüyor bu adsl de.

• eskiden faturalara hangi gün ne kadar indirme yaptığın ayrıntılı geliyordu sanırım. bi telekoma giderek yine ayrıntı isteyebilirsin bence.
  • bende 4gb kotalı kullanıyorum. hızımı 2 ay evvel 8mb e yükselttim ve yükseltigim günden beri eskiye göre baya büyük bir artış oldu daha ayın 10u 3 gb i geçti halbuki normalde bi ayda 4gb i geçtigini hiç görmemiştim.Bu artısın hızı yükseltmeyle alakası varmı yokmu onuda bilmiyorm.

Opel Corsa 2009 1.3 75hp Enjoy,Spor Paket,Metro Grisi
    Düz Vites,Park Sensörü,Karter Muhafaza,Cruise Control

• Bende 4 gb kotalı 8 Mbit e geçtim 10 gün kadar oluyor şuanda kota 2.06 Gb olmuş neredeyse hiçbirşey indirmedim Allah bildiği gibi yapsın bu ahlaksız herifleri!!!
  • kotalı kullanıcılar yüksek hız yaramaz ki. Örneğin atıyorum bilgisayarırnızın güncellemeleri otomatik. İnternete girdiniz kütt hemen iki dakkada güncelledi sonra neden 7 gigabyte oldu. Şöyle bir hesap yapalım

8 mbps hızla saniyede 1 megabyte indirilir. Ara işlemleri yaptıktan sonra 66 dakika gibi bir süre zarfında sürekli download yaptığında 4 gigabyte kota doluyor malesef.

bilgisayarınızda 1 saat geçirmeniz bile kotayı aşmanıza engel değil demekki. Bence siz 1 mbps hıza geri dönün

biz buna türk telekomun yawshak net özelliği diyoruz (umarım ban yemem)

sadece güncelleme olmayabilir. bir virüs de olabilir. internetten sürekli download yapıyordur. falan filan yanii
  • 2013 yılbaşı sabahı saat öglen 12:00 civari kota sorgusu yaptım. bilgisayarım bütün gün kapalı olduğu halde 10 gb kullanım yapmışım.
    saol ttnet

Orijinalden alıntı: Revolucionare

biz buna halk arasında ttnet style diyoruz.ama sizinki gerçekten ekstrem bir örnek olmuş.ben en fazla 3 katı kotayı yazdığını görmüştüm am bunlar 0 ı sonsuzla çarpıp 8 gb değerine ulaşmış bile.

Ttnetle herşey mümkün diyoruz günümüzde.

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

biz buna halk arasında ttnet style diyoruz.ama sizinki gerçekten ekstrem bir örnek olmuş.ben en fazla 3 katı kotayı yazdığını görmüştüm am bunlar 0 ı sonsuzla çarpıp 8 gb değerine ulaşmış bile.

Ttnetle herşey mümkün diyoruz günümüzde.

31 Aralık'ta 13,02 gb indirdim+videolar falan 15,76 gb girdi...Yani eksiksiz fazlasız.Sanırım sadece kotalı olunca fazladan ekleniyor

• TTnetten ne beklersinki
  • Neden kotalı kullanıyorsunuzki,5-10 tl farkediyor bazen tarifesine göre.Araştırsa insan ödediği fiyata yakın limitsiz bulabilir.Limitli demek ttneti tahrik etmek demek.Adamlar köpekbalığının kan kokusunu alması gibi kotalı müşteri kokusu alıyorlar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.