Şimdi Ara

1 AYDA KaÇ GB iNdiriyorsunuz(resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
7.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes bağlantısını yazarakhttp://adslkota.ttnet.net.tr den herkes screen shot yapsın ve buraya yüklesin....

Benim 256 k limitsiz malum film indirme var

bu ay rekor kırıp 60 gb görcem heralde

• Baba sen naaptın öyle 24 saat açık heralde...ben geceleri kapatıyorum, en fazla 16 Gb oldu şimdiye kadar...Sana helal olsun verdiğin paranın karşılığını alıyorsun yani...
  • sen gel bakiyim şöle ne o telekomu zarara mı uğratmaya çalışıyosun 60 göremezsin heralde ben nete girmeden nerdeyse 55 yaptım. günde 2000 mbnin üstüne çıkmak çok zor. saatlik 90 mbyi kaçırmıcan kaçırdığında telafi etmen çok zor.

ben ss koymuyorum son 6 aylığa baktımda film paylaşıma başladığımdan beri 30-40 gb arasında indirmişim hep ama eski günlerime dönüyorum.

bu arada çok filmin varsa pm e gel

• ama bunu sen istedin.........

şaka şaka kız arkadaşımınki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santanio -- 20 Ekim 2005, 21:44:26 >
  • BAĞLANTI YATMASIN BOŞUNA.....
    PC 24 saat tüm HAFTA AÇIK DEĞİL .........
    HAFTADA Bİ GÜN DİNLENİYOR
  • hay maşşallah,aşmışsın sen artık,bizim 5 gb anca
  •  1 AYDA KaÇ GB iNdiriyorsunuz(resimli)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    az gb lı gta 5 indirme linki
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temmuz ağustos tatildeydim ondan fazla kullanmadım

• bu ay 35 gb olmuş 43 falan gibi olur sanıırm
  • haziranın yarısından ağustosa kadar tatildeydim. onun dışında full emule. nisan ayında full upload yapmışım be helal bana
    @BRaOCx helal seninkiler de iyimiş ama 60 birazcık zor be anca hep torrent çekersen olur. öteki türlü çok zor. benim bütün ay emule açık olsa 50+ gb anca oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 21 Ekim 2005, 16:59:17 >

• ya bende emule belirli bir saatten sonra duruyor sanki anlayamadım gitti grafiğe bakıyorum ben okuldan gelene kadar düşüyor
  • napıyosunuz siz 24saat dosyamı indiriyosunuz bu 30-40gb lardaki arkadaşlar filmmi indiriiyosunuz , dvd olarak indirebileceğim yer varsa bende başlim bari , dvd arşivi yapıyorum bende ayda 6 tane indirsem 30gb yapar zaten
  •  1 AYDA KaÇ GB iNdiriyorsunuz(resimli)

Valla ben sadece sevdiğim filmleri ve oyunları indiriyorum bunun dışında ara sıra mp3,programlar,demolar vs oluyor. Görüldüğü gibi kotalı internet bizim gibilerin asla işine gelmez, o yüzden bahsi geçen olası tarifeye karşıyız! interneti sadece chat yapmak için kullananlara 1 gb limitli 128k adsl versinler bize karışmasınlar!
  • abi naptinizi yaw 1 ayda 40 gb nedemek yahuuu
    bizim 1 yillk tan daha fazla
  • valla buna cekmek degil sömürmek denir
  • Haziranda katıldım aranıza...

• su resmi nasıl alcaz ya buraya
  • oha ya benim ki 1.5 gb larda en fazla 4.5 gb var ulan kotalı alsamışım ya vay anasını ya çok garipsedim şimdi aslında bayağıda bişeyler indiriyorum bi gariplik var bu işte ya
  • benim rekor 51,8 GB mış

• ben ideal kotalı kullanıcısıyım.bakmayın ilk ay bedava diye 7.8 gb yaptım ama.sonra normale döndüm.film fln indirmiyorum dış kaynaklardan getiriyorum sadece netteyim ve mp3,program,oyun demosu indiriyorum.bunlarıda planlı yapınca 3 gb çok rahat yetiyo.normalde 2 gün hariç rahat 10 saat netteyim hemde.o yüzden kotalı bana çok ideal.bu ay şuan 1 gb mesela.abancam sonuna kadar 3 gb yapcam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.