Şimdi Ara

Türk Telekom Fiber İnternet DNS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 2 ay kadar önce sitemize türk telekom fiber hat döşendi kapıya kadar hat geliyor. Sorunum şu ki eski servis sağlayıcımda (turknet) dns çalışıyordu ve yasaklı sitelere girebiliyordum, şu an ise hangi yolu denediysem olmadı (modem arayüzünde dns kısımları kilitli, öğeyi denetleden el ile tek tek girdim bu yol da çalışmadı.) hiçbir şekilde giremiyorum. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

• Düzenleme: Yanlış bilgiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 14 Kasım 2020; 13:27:16 >
  • Türk Telekom malesef tamamen yasalara aykırı bir şekilde fake packet metodu kullanarak her domain sorgunuzu DNS'nizden kopararak kendi üzerinden yapıyor. goodbyedpi yazılımını kullanarak ve hatta bunu windows hizmeti olarak kurarak her windows açılışında otomatiğe bağlayıp bu durumu çözebilirsiniz. Yabancı forumlarda ve kendi github'ında gerekli açıklamalar, parametreler mevcut uzun olduğu için anlatamıcam doğru ayarlarla kurarsanız DNS over TLS ve DNS over HTTPS aktif olarak tamamen TT'nin radarından çıkarak internete çıkabilirsiniz herhangi bir VPN kullanmadan ve istediğiniz DNS'i kullanarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBCD

Türk Telekom malesef tamamen yasalara aykırı bir şekilde fake packet metodu kullanarak her domain sorgunuzu DNS'nizden kopararak kendi üzerinden yapıyor. goodbyedpi yazılımını kullanarak ve hatta bunu windows hizmeti olarak kurarak her windows açılışında otomatiğe bağlayıp bu durumu çözebilirsiniz. Yabancı forumlarda ve kendi github'ında gerekli açıklamalar, parametreler mevcut uzun olduğu için anlatamıcam doğru ayarlarla kurarsanız DNS over TLS ve DNS over HTTPS aktif olarak tamamen TT'nin radarından çıkarak internete çıkabilirsiniz herhangi bir VPN kullanmadan ve istediğiniz DNS'i kullanarak.
    çok teşekkür ederim hocam hemen deniyorum.
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt

goodbyedpi türk telekom da çalışmıyor

• Mertcanoa kullanıcısına yanıt

Bu ayarlarla hizmet olarak tanımlayarak ve Cloudflare(1.0.0.1 1.1.1.1) veya google(8.8.8.8 8.8.4.4) DNS'leri ile sorunsuz kullanabilirsin. Kendi içinde gelen .cmd dosyaları ile çalışmıyor biraz beni de uğraştırdı başta.

Yani bu parametrelerle çalıştıracaksın.

-1 --wrong-chksum --set-ttl 5"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 14 Kasım 2020; 13:1:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBCD

Bu ayarlarla hizmet olarak tanımlayarak ve Cloudflare(1.0.0.1 1.1.1.1) veya google(8.8.8.8 8.8.4.4) DNS'leri ile sorunsuz kullanabilirsin. Kendi içinde gelen .cmd dosyaları ile çalışmıyor biraz beni de uğraştırdı başta.

Yani bu parametrelerle çalıştıracaksın.

-1 --wrong-chksum --set-ttl 5"

Butonların(Tamam, İptal, Uygula) boyutunu içindeki font büyüklüğü sabit kalacak şekilde nasıl arttırdınız?

• Dildo Baggins kullanıcısına yanıt

Herhangi bir işlem yapmadım normali böyle değil mi zaten. Türk Telekom Fiber İnternet DNS Sorunu  Monitörüm biraz büyük %125 Ölçek ayarıyla kullanıyorum belki o sebep olmuş olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.