Şimdi Ara

ACİLLLL YARDIMMMM!!!!!FORMAT SONRASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayara format atıım ardından service packı her sürümünü kurmayı denedim olmadı msn kurmayı denedim olmadı fotoğraf çekip foto koyacaktım olmadı
    1.service pack 1 hatası:Yükseltilecek olan ürün bulunamadığından veya yükseltme ek programı,programın farklı bir sürümü olduğundan yükseltme ek ürünü windows installer hizmeti tafarından yüklenemiyor.Yükseltilecek olan ürünün bilgisayarınızda bulunduğundan ve doğru yükseltme ek ürününü kullandınığınızdan emin olun.
    2.service pack 3 hatası:Kur,sisteminizde yüklü olan Service park sürümünün bu düzeltmeyi uygulamak için gerekli olandan düşük olduğunu algıladı.Enaz service pack 1 yüklü olmalıdır
    3.msn hatası:üzgünüz seçtiğiniz programı u işletim sistemi üzerine yükleyemezsiniz
    4.paint.net hatası:paint.net requires Windows Xp sp2,windows visata,windows server 2003,or later

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __SoN_KalE__ -- 23 Temmuz 2009; 10:45:25 >

• hangi işletim sistemini yükledin ve driver larını eksiksiz ve hatasız olarak yükledinmi ??

Önce service pack 2 yi yükleyin. Daha sonra windows installer 3.1 ri yükleyin.
    psn
    acaltun17
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByOuss

Service Park'ı yüklemeye çalışırsan olmaz Birde Service Pack'i dene

düzelttim sağol ama sorun

Orijinalden alıntı: dragonball

Selam

Önce service pack 2 yi yükleyin. Daha sonra windows installer 3.1 ri yükleyin.

çok sağol usta sonunda oldu bir günlük ızdıraptan sonra
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.